Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

Chody - Krčma u Krokodýlího Ocasu
8. březen 2006 | 15:58

Tak tady jsem byl naposledy, když čepovali Budvar. Interiér dle mého názoru hnus.


Chody - Kapsa
8. březen 2006 | 15:55

Tak sem jsem za studií chodil na dvanáctku Herolda, škoda ho.


Chody - Potrefená Husa
8. březen 2006 | 15:50

Staropramen také už není co býval, je zde trošku přidraženo, ale dle návštěvnosti to nevadí, takže asi úspěch pražských v Plzni. Doporučuju gulášek v chlebu.


Chody - Krušovický Sklípek
8. březen 2006 | 15:43

Nejsem zrovna vyznavačem Krušovického piva, ale jít do Krušovického sklípku na plzeňské je poněkud obludné


Chody - Formanka
8. březen 2006 | 15:41

Tak tady jsem byl naposledy, když tu točili ještě Velkopopovickýho Kozla, kterej tu byl obzvlášť v létě vynikající, asi zase zajdu, ale na Lochotu


Chody - Éčko
8. březen 2006 | 15:40

Pivo nic moc


Chody - U Salzmannů
14. březen 2008 | 10:20

Nejčerstvější zkušenost: Vlastní pivečko není, jen produkty chemiček ve vlastnictví PPas. Škoda

Tak musím poopravit. Vše v pořádku. Pivo (chýňské) velmi dobré, jídlo též. Jen se pořád nemohu zbavit jakéhosi předsudku něčeho vyjímečného. Jen snad málo návštěvníků, lokál veskrz prázdný.


Chody - V Plachovce
8. březen 2006 | 14:43

Typická fádní hospoda, která pro mě začala existovat, když začali točit Chodovarskou 13, ale je škoda, že vaří jen přes poledne a odpoledne je jen studená kuchyně


Chody - Ve Dvoře
8. březen 2006 | 14:28

Když na Krušovice v Plzni, tak do Dvora, dobré jídlo, obsluha někdy poněkud nevlídná, ale jinak celkový dojem dobrý


Chody - U Saského mostu
18. květen 2006 | 13:36

Restaurace na úrovni, kde je na čepu i pivo z jiného pivovaru než plzeňského, což považuji za velké plus, protože k dobrému jídlu ocením i vynikající pivo.


ambiente - U Boleváku
8. březen 2006 | 14:08

Souhlasím, je to výborně situovaná víkendová hospoda jako ušitá pro nedělní kolemjdoucí. Mají tu ale výbornou víděňskou kávu a vcelku obstojně tu vaří. V pohodě může být letní grilování na zahradě!


ambiente - Plzeňka
9. leden 2007 | 20:21

Opravdu typická hospoda, mají zde dobré pivo a pro tento druh hospody typické hotovky české kuchyně. Celkovým vzhledem dosti připomíná hostinec U Krátkých, dokonce tu pracuje i ten samý čišník.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde