Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

gambrmen - Vřesiná
11. březen 2006 | 23:26

neprijemna obsluha, priserne zakoureno. Prisel sem, po 10min co si me obsluhujici vrchni neracil vsimnout, sem se vidal k baru pro dve piva, zdelil mi ze nema pullitry, tak sem si po lokale dva sehnal, natocil mi piva, chci platit podavam mu bankovku v hodnote 500Kc, zakrouti hlavou ze nema na vraceni a ihned mi piva bere. A ja nasran odchazim o hospodu dal.


Víťa - Amaretto Club
9. březen 2006 | 00:11

Dávám čtyři hvězdičky, páč jsem se tam párkrát zasekl... A ceklem v pohodě se pak již za svštla dobíhají znovu jezdící tramvaje... :)


Víťa - Alfa Music Club
9. březen 2006 | 00:09

Tak nějak souhlasim s Benym... Byl jsem tam párkrát a doufam, že se do takovýhle krize dlouho nedostanu... A je to vůbec rokáč či díza!!??


Chody - Na Spilce
8. březen 2006 | 16:22

V poslední době tu točí, jako všude, trojlístek Pilsner Urquell, Gambrihnus 10 a Velkopopovický Kozel 10 tm.


Chody - U Šenku
8. březen 2006 | 16:08

Když už jít na Gambrinus, tak na ležák k Šenku. Jídlo dobré, prostředí též.


Chody - Vřesiná
8. březen 2006 | 16:04

Vřesina byla naše kultovní hospoda za studií. Zde jsem poprvé ochutnal jiné točené pivo, než plzeňské, a sice Krušovice, tenkrát krásně světlounké a výborné.


Chody - U Dvou Ševců
8. březen 2006 | 16:00

U ševců vždy dobře vařili, zajít tam na smažák a pár piv byla vždy dobrá investice. V poslední době mě sem neláká nabídka piva, G10 opravdu nemusím.


Chody - Krčma u Krokodýlího Ocasu
8. březen 2006 | 15:58

Tak tady jsem byl naposledy, když čepovali Budvar. Interiér dle mého názoru hnus.


Chody - Kapsa
8. březen 2006 | 15:55

Tak sem jsem za studií chodil na dvanáctku Herolda, škoda ho.


Chody - Potrefená Husa
8. březen 2006 | 15:50

Staropramen také už není co býval, je zde trošku přidraženo, ale dle návštěvnosti to nevadí, takže asi úspěch pražských v Plzni. Doporučuju gulášek v chlebu.


Chody - Krušovický Sklípek
8. březen 2006 | 15:43

Nejsem zrovna vyznavačem Krušovického piva, ale jít do Krušovického sklípku na plzeňské je poněkud obludné


Chody - Formanka
8. březen 2006 | 15:41

Tak tady jsem byl naposledy, když tu točili ještě Velkopopovickýho Kozla, kterej tu byl obzvlášť v létě vynikající, asi zase zajdu, ale na Lochotu







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde