Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

CyrilČestmír - U Hadí vrány
29. leden 2006 | 21:43

U Hadí Vrány,

břuchy jsou cpány,

nacpány k prasknutí

težké je pohnutí.

Pohnutí mysli

nemaj tu sysli,

dokonce ani vrány,

i když jsou nad vchodem podniku psány....

Nevěděl jsem, kterak překonat Ondoovo ostropero, které popsalo tento podnik vskutku znamenitě. Prostě milí spoluobčané, jestliže se chcete za přijatelný peníz dobře nacpat klasikou, dát si k tomu tu dobrou desítku, neplatit horentní sumy a bejt spokojení štamgasti v útulném prostředí, děte do Vrány!!!!!!


CyrilČestmír - Rango
29. leden 2006 | 21:35

Stylový podnik pro romantické, ale i jiné posezení nacházející se poblíž náměstí ve starobylé ulici ku Praze ukazující. Je sice lehce vyšší cenové kategorie, ale jídla jsou chutná a prostředí velmi příjemné(zcela ve smyslu úvodníku)!


CyrilČestmír - Elektra
29. leden 2006 | 21:30

Ajajajajaj! Americký trojúhelník! Tam už byl ztracen nejeden slušný člověk! Nevím, který z těch několika zhůvěřilých podniků v této lokalitě je nejhorší, ale tento je rozhodně jedním z horkých adeptů. Jestliže chcete potkat partičku agresivních přiopilých skinheadů nebo pár náctiletých slečinek zpitých pod obraz či pološílené DJś, otravující život návštěvníkům něčím, co se už dávno nedá nazvat hudbou, jděte do Elektry a nezapomeňte si dát zvětralý Budvar-tamtéž! Ale jinak je to celkem fajn podnik:-)


CyrilČestmír - Nekonečný Šum
29. leden 2006 | 21:24

Šílený název, leč překvapivě(na poměry ostatních dance clabů) zdařilá diskotéka, umístěná na periferii pařomilných místopisných zájmů. Kdo si ale najde cestu páteční nocí na Doudleveckou třídu nebude litovat!!!!


CyrilČestmír - pLezír
29. leden 2006 | 21:20

Podnik, ve kterém se poměrně často vyskytuje celý ánsámbl zlaté právnické sebranky, tzn. většina mých a Honzových spolužáků. Dá se tu sice celkem dobře zapařit(i když při vysoké horkosti a dýmu hustoty bramborové kaše), občas se ale obsluze vloudí nějaká ta chybička(tzn. že dojde uprostřed páteční noci v PLZNI pivo.....!!!!?!!). Jinak jeden z mnoha podzemních klubíků.....


ambiente - Pod Lampou
5. říjen 2008 | 12:34

Od dubna 2006 v Divadle pod lampou funguje projekt s názvem VEŘEJNÁ ZKUŠEBNA. V pravidelných časech se nabízí mladým začínajícím kapelám i jednotlivcům bez koncertní zkušenosti prostor pro veřejnou zkoušku za účasti diváků v profesionálním klubu, s aparátem a zkušeným zvukařem.


ambiente - Wallis
28. leden 2006 | 12:28

Ač je to velký podnik, nebo možná právě proto, je to tam na můj vkus dosti neakční, takřka unylé. Společnost všeho druhu, většinou dost nuda. Co je nepochopitelný je obsluha - tedy dva lidi personálu na zhruba 50 zákazníků. Jaká doba vás dělí od dalšího drinku si jistě domyslíte.


Beny - U Kohoutů
26. leden 2006 | 13:08

Klasická dobrá knajpa to bývala před pár lety, než se z toho stal nonstopáč (což mi samo o sobě nevadí) a přidali tam bedny (zlatý starý časy s fotbálkem).


ambiente - U Kohoutů
26. leden 2006 | 13:09

Fakt je, že hospoda u Kohoutů je "typická hospa" už řadu let. Kalbička tam někdy sedne, prostě přijde vhod, když se sejde dostatek lidí a všichi se zlejou jak zvěř, je se pak na co dívat:)

Na druhou stranu se může stát, že to nevychytáte a skončíte tam úplně sami - to je pak přirozeně vopruz a číst si tady třeba knížku u kafe, na to Kohouti opravdu nejsou:)

Pach cigaretového kouře, pánských záchodků a přesmaženého oleje k takovédle hospě neodmyslitelně patří. A pro rejpaly - mají tam nyní parádní nové dveře, takže aspoň jednou za čas nějaká ta změna!


Zunic - Zachs Pub
23. leden 2006 | 19:36

+ ozdoba interiéru

+ dobré pivko


Zunic - U Kohoutů
23. leden 2006 | 19:34

U Kohoutů, je jedna z hospod ve kterej se nikdy nic nezmnění. Až se bude U Kohoutů renovovat, tak na plzeňské věži už budou digitalní hodiny.


Zunic - U Hadí vrány
23. leden 2006 | 19:28

+ výborné pivo

+ výborná jídla

+ příjemná atmosféra

- neustále plno







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde