Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

gambrmen - Runway
14. prosinec 2008 | 00:27

edit listopad 2008: Detsky diskoteky se uz asi nekonaj ale je to tam stale desny. Netoci uz ani cernej ani svetlej budvar, netoci uz ani Kelta, ani Prazdroj, ani Mastera tak jen Gambrinus kterej je zde obzvlast hnusnej +Plzen v lahvi. Je zde priserne nakoureno a je to proste pajzl. Live koncerty jiz jen vyjimecne.

____

Kdyz uz se tam konecne kona nakej dobrej koncert tak tam na hosty bez vahani a hlavne bez duvodu klidne vytahnou bejzbolovou palku, udajne se ji neboji ani pouzit! Dost se to tam zkazilo....


gambrmen - Alkatraz
31. leden 2006 | 10:10

souhlas s Abusem, obsluha dost neprijemna....


Fiky - Wallis
30. leden 2006 | 18:23

Viděl bych to dobrou hospodu pro pořádání srazů a večírků, ale pro toho kdo to chce aspoň lehce rozjet to opravdu není...Je to tam mrtvé a ještě tam nehraje snad ani hudba.


Fiky - The Pub
12. srpen 2006 | 18:38

Akorát by mi zajímalo pro kolik mají stoli v Táboře? Pořád jsou první, ale určitě tam sedí 15 lidí u stolu, páč v Plzni to nejde s pěti lidma dohnat :-)


Beny - Rockle
30. leden 2006 | 08:45

Dobrej podnik, škoda jen že s tak malou kapacitou. Obvykle dobře hrají a pak se zde dobře paří.


CyrilČestmír - The Pub
29. leden 2006 | 21:47

P.U.B. je ňamňa, páč tu maj lahodné pivečko, nestojí tolik a ještě si ho tu můžete natočit sami přímo na stolečku! Je tu sice imervere plno, takže doporučuju rezervačku, ale jinak príma kus knajpy, hospůdky nebo jak tomu ty Englání říkají!!!!!


CyrilČestmír - U Hadí vrány
29. leden 2006 | 21:43

U Hadí Vrány,

břuchy jsou cpány,

nacpány k prasknutí

težké je pohnutí.

Pohnutí mysli

nemaj tu sysli,

dokonce ani vrány,

i když jsou nad vchodem podniku psány....

Nevěděl jsem, kterak překonat Ondoovo ostropero, které popsalo tento podnik vskutku znamenitě. Prostě milí spoluobčané, jestliže se chcete za přijatelný peníz dobře nacpat klasikou, dát si k tomu tu dobrou desítku, neplatit horentní sumy a bejt spokojení štamgasti v útulném prostředí, děte do Vrány!!!!!!


CyrilČestmír - Rango
29. leden 2006 | 21:35

Stylový podnik pro romantické, ale i jiné posezení nacházející se poblíž náměstí ve starobylé ulici ku Praze ukazující. Je sice lehce vyšší cenové kategorie, ale jídla jsou chutná a prostředí velmi příjemné(zcela ve smyslu úvodníku)!


CyrilČestmír - Elektra
29. leden 2006 | 21:30

Ajajajajaj! Americký trojúhelník! Tam už byl ztracen nejeden slušný člověk! Nevím, který z těch několika zhůvěřilých podniků v této lokalitě je nejhorší, ale tento je rozhodně jedním z horkých adeptů. Jestliže chcete potkat partičku agresivních přiopilých skinheadů nebo pár náctiletých slečinek zpitých pod obraz či pološílené DJś, otravující život návštěvníkům něčím, co se už dávno nedá nazvat hudbou, jděte do Elektry a nezapomeňte si dát zvětralý Budvar-tamtéž! Ale jinak je to celkem fajn podnik:-)


CyrilČestmír - Nekonečný Šum
29. leden 2006 | 21:24

Šílený název, leč překvapivě(na poměry ostatních dance clabů) zdařilá diskotéka, umístěná na periferii pařomilných místopisných zájmů. Kdo si ale najde cestu páteční nocí na Doudleveckou třídu nebude litovat!!!!


CyrilČestmír - pLezír
29. leden 2006 | 21:20

Podnik, ve kterém se poměrně často vyskytuje celý ánsámbl zlaté právnické sebranky, tzn. většina mých a Honzových spolužáků. Dá se tu sice celkem dobře zapařit(i když při vysoké horkosti a dýmu hustoty bramborové kaše), občas se ale obsluze vloudí nějaká ta chybička(tzn. že dojde uprostřed páteční noci v PLZNI pivo.....!!!!?!!). Jinak jeden z mnoha podzemních klubíků.....


ambiente - Pod Lampou
5. říjen 2008 | 12:34

Od dubna 2006 v Divadle pod lampou funguje projekt s názvem VEŘEJNÁ ZKUŠEBNA. V pravidelných časech se nabízí mladým začínajícím kapelám i jednotlivcům bez koncertní zkušenosti prostor pro veřejnou zkoušku za účasti diváků v profesionálním klubu, s aparátem a zkušeným zvukařem.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde