Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6154 recenzí

ivcula23 - Bernard-In
2. leden 2006 | 20:29

tak teď tam byl muj táta a řikal,že to víno,co mu tam nalili,byl patok a pivo Bernard je prý hnusné,on je na jídlo a pití docela háklivý,mně to tam ale nevadí..


ambiente - U Dvou Chroustů
21. prosinec 2005 | 13:48

Opravdu příjemná vinárnička, kdybych se rozhodoval kam jít na víno, pak určitě sem! Víno tu mají dobré a k tomu navíc pohodouvou atmosféru. Myslím, že hra na kytaru či housle zde není ničím zvláštní...


ambiente - Gastro Willi
21. prosinec 2005 | 13:49

Celkem stylově zařízená hospůdka (rybáři by byli jistě potěšeni) v Domě hrůzy u Radbůzy. Nic velkého se tam nicméně asi nedá očekávat - je to tam obvykle mrtvé. Vzhledem k "vysoké" návštěvnosti je obsluha dosti všímavá, na rozdíl od let minulých se to dost vylepšilo.


Pony - Amaretto Club
20. prosinec 2005 | 15:18

Tenhle podnik bych navštívil pouze ve stavu nouze, totální žízně a nemohoucnosti doplazit se někam jinam. Toť vše.


Pony - Hi-Fi klub
20. prosinec 2005 | 15:04

Hlavně pozor na hlavu při vstupu a výstupu z hospody. Je to dimenzované na člověka asi tak 1,5 metru.


Pony - U Šenku
20. prosinec 2005 | 15:01

Mají zde dobré pivko a předevšim je to G-dvanáctka, kterou málokde najdete (snad jen U Žumbery). Občas jsem chvíli čekal než jsem byl obsloužený, ale nebylo to nijak tragický


Enrique Ondo - Žumberská Stodola
19. prosinec 2005 | 18:21

Jestli si chcete zatancovat s přiblblou blondýnou a dostat přes hubu od nagelovanýho štramáka, tak adresu máte nahoře.


Enrique Ondo - Formanka
19. prosinec 2005 | 18:17

Byla by to poměrně pohodová hospoda, která je vhodná i na veselí o více lidech, ale...ale nebejt tý casto opravdu neepříjemný obsluhy. Taky sem z nekolika na sobě nezávislejch zdrojů slyšel a na vlastní kapsu zažil, že vás tady občas natááááhnou, obzvláště když jde o větší skupinu a pije se hodně.


Enrique Ondo - Subway
17. prosinec 2005 | 21:27

Moje oblibeny misto - obzvlaste v lete potesi posezeni na zahrade, hraje tu dobra hudba, obsluha je opravdu prijemna a na zahrade se i griluje. Proste pohodovej klubik jak na pokecani, tak na

(p)opiti a na vetsi a divocejsi akce.


Enrique Ondo - Stará sladovna
17. prosinec 2005 | 21:23

Hospoda naprosto jedinecne atmosfery, kterou by cestovatel po plzenskych hospodach urcite nemel vynechat. Tradicni staroceska jidla jsou zapijena tradicnim plzenskym pivem, hraje zde prevazne tradicni stredoveka hudba, v rohu praska tradicni stredoveky ohen a obsluha byva tradicne pocesku neochotna. Kazdopadne Sladovna je pojem mezi plzenskymi hospodami.


Enrique Ondo - U Hadí vrány
17. prosinec 2005 | 21:16

hospudka vhodna predevsim ke stravovani, ktere je pojato opravdu ''pocesku'', takze nevedoucim se pred navstevou doporucuje celodenni pust. Jidla je nejenom hodne, ale ma take nezpochybnitelne chutove kvality. Na piti piva je ale hospoda ponekud nevhodna a to z financnich duvodu. Mate-li tedy chut na tradicni ceskou kuchyni a mate-li opravdu hlad, pak je Hadi Vrana vasi cilovou stanici.


Enrique Ondo - U Beranů
17. prosinec 2005 | 21:06

Celkem prijemna rodinna hospudka, kde ale narazite na prevazne postarsi generaci a pan Velkovinarnik je na muj vkus nekdy az prilis zovialni. Taky cena piva je pro nas studentiky ponekud nevyhovujici, nicmene nebudete odchazet nespokojeni.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde