Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

dikobraz - Pod Lampou
9. únor 2006 | 13:01

Klub s nejpestejší hudební nabídkou v Plzni. Zaplaťpánbůh že existuje.


dikobraz - Cosmo
21. březen 2006 | 15:52

Celkem útulné. Pivo je sice za 20 kč, ale přinese vám ho velmi příjemná oku lahodící obsluha.Je tu na můj vkus trochu tma, tak jestli si chcete dát černou hodinku jako za starých časů, ale s mladou společností a všudypřítomným kouřem hrrrr sem. Tak nevím jestli to zní moc futuristicky.


Buchar - Inkognito
4. únor 2006 | 23:44

Super teráska, super barmani, super hudba, super lidi, super okna, super všechno. je to super bydlet v hospodě :-)


Fiky - 100dolla
2. únor 2006 | 21:48

Celkem pěkný klub, ale cítil jsem se tam trochu jako na základní škole. Na druhou stranu tam chodí pěkné holky, ale pánové kšiltovku s sebou, páč jsem tam žádného kluka bez ní neviděl :-)


Fiky - Oktan
2. únor 2006 | 21:42

Hospoda je příjemná s celkem dobrým prostředím, akorát pokaždé když jsem tam přišel, jsem byl propichován pohledy místních štamgastů, kteří tam asi často nikoho jiněho než známé tváře nevídají.


Fiky - Amaretto Club
2. únor 2006 | 21:32

Při srovnání s ostatními klasickými nonstopy(mimo hospody U Kohoutů) v centru města, mě přijde tento ze všech nejlepšípo všech stránkách.


Zunic - Hi-Fi klub
31. leden 2006 | 23:44

Hi-fáč je dobrej na poslech živé muziky. Jinak celkem zajmavě vyřešenej interier. 80% vybavení se skládá z kancelářského nábytku z 80 let. Hosté jsou z 80% uzavřená společnost.


Zunic - Jam
31. leden 2006 | 23:11

Jam je dobrej pro poslech živé muziky. Byl jsem tam na Závišovi a stálo to za to. Atmosféra ++ .


gambrmen - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 23:44

strasna snobarna...


Zunic - Gastro Willi
5. únor 2006 | 10:34

Když jsem byl zde naposledy tak před čtyřmi roky, tak to tam bylo stejný jako před deseti lety. Interiér samá sláma a u baru stojí tuningový vozidlo v dřevíčku. Asi žebřiňák 525 TDI bez PC na 19- ti palcových kolech. Hospoda to je hodně prostorná a vhodná pro velké akce o více lidech.


Fiky - Pivoňka
31. leden 2006 | 21:14

Příjemné posezení, celkem dobrý pivo a fůra mladých lidí. Celkem velká nevýhoda jsou ale celkem šílené záchody....


Fiky - Krčma u Krokodýlího Ocasu
31. leden 2006 | 21:09

Fajn klubík v celkem příjemném prostředí s dobrými barmany. Akorát poslední dobou mi přijde, že mají horší a horší pivo :-(







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde