Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6179 recenzí

Zunic - Jam
31. leden 2006 | 23:11

Jam je dobrej pro poslech živé muziky. Byl jsem tam na Závišovi a stálo to za to. Atmosféra ++ .


gambrmen - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 23:44

strasna snobarna...


Zunic - Gastro Willi
5. únor 2006 | 10:34

Když jsem byl zde naposledy tak před čtyřmi roky, tak to tam bylo stejný jako před deseti lety. Interiér samá sláma a u baru stojí tuningový vozidlo v dřevíčku. Asi žebřiňák 525 TDI bez PC na 19- ti palcových kolech. Hospoda to je hodně prostorná a vhodná pro velké akce o více lidech.


Fiky - Pivoňka
31. leden 2006 | 21:14

Příjemné posezení, celkem dobrý pivo a fůra mladých lidí. Celkem velká nevýhoda jsou ale celkem šílené záchody....


Fiky - Krčma u Krokodýlího Ocasu
31. leden 2006 | 21:09

Fajn klubík v celkem příjemném prostředí s dobrými barmany. Akorát poslední dobou mi přijde, že mají horší a horší pivo :-(


gambrmen - New Club
21. únor 2006 | 22:02

Interier mi pripomina praprahru "Prince of Persia", taky takovy bludiste a ty svetla mi pripominaji louče:-)

Velka nevyhoda je ze zde toci jen Plzen12°


ambiente - Montana Bar
6. únor 2006 | 14:10

Jestli zde stále vaří, to už si nejsem tolik jistý, nicméně posezení u vína či piva zde přijde vhod, zvláště pak v dámské společnosti:) Není to pravidlem, ale obvykle mají velkou nabídku lahvových vín - doporučuji začít Neuburským bílým. Prostředí příjemné, obsluha usměvavá.


Enrique Ondo - Montana Bar
31. leden 2006 | 15:41

Překvapivě příjemnej bar, kterej potěší i levnym pivem. Chodil sem okolo dlouho a nikdy tam nezašel, ale byla to chyba.


Enrique Ondo - U Šenku
31. leden 2006 | 15:38

Pivo dobrý, leč drahý a obsluha tak příjemná, že by z toho jeden blil. To ale nemůžu tvrdit o jídle, to sem nezkoušel.


Enrique Ondo - U Křelovců
31. leden 2006 | 15:35

Putika nejhoršího kalibru- špína, hnus a ožralí dědci. Nicméně může tam bejt i zábava.


Enrique Ondo - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 15:30

Hospoda pro vyšší vrstvy, ale stojí za to tam zajít. Obzvláště doporučuju zkusit bramboračku v chlebu (ale nedoporučuju se předtim nacpat). Obsluha se chová podle mých zkušeností vlídně, ale své pozice pingla v nóbl hospodě si náležitě váží, a tak si můžete občas přijít, že jste tam poněkud navíc, obzvláště, když z vás nekouká víc než pětka na dýšku.


Enrique Ondo - Azyl
31. leden 2006 | 15:22

Má nejoblíbenější kavárna s velmi zajímavě řešeným interiérem a často se měnícími výstavami. Nejlepší je ochoz nad barem, kde je klídek a člověk má rozhled po celym poniku. Hudba bejvá hodně dobrá a přestože je to kavárna poněkud dražší, tak víno (dobrý) za dvacku hned tak ve městě neseženete. Prostě samý superlativa.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde