Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Zunic - Hi-Fi klub
31. leden 2006 | 23:44

Hi-fáč je dobrej na poslech živé muziky. Jinak celkem zajmavě vyřešenej interier. 80% vybavení se skládá z kancelářského nábytku z 80 let. Hosté jsou z 80% uzavřená společnost.


Zunic - Jam
31. leden 2006 | 23:11

Jam je dobrej pro poslech živé muziky. Byl jsem tam na Závišovi a stálo to za to. Atmosféra ++ .


gambrmen - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 23:44

strasna snobarna...


Zunic - Gastro Willi
5. únor 2006 | 10:34

Když jsem byl zde naposledy tak před čtyřmi roky, tak to tam bylo stejný jako před deseti lety. Interiér samá sláma a u baru stojí tuningový vozidlo v dřevíčku. Asi žebřiňák 525 TDI bez PC na 19- ti palcových kolech. Hospoda to je hodně prostorná a vhodná pro velké akce o více lidech.


Fiky - Pivoňka
31. leden 2006 | 21:14

Příjemné posezení, celkem dobrý pivo a fůra mladých lidí. Celkem velká nevýhoda jsou ale celkem šílené záchody....


Fiky - Krčma u Krokodýlího Ocasu
31. leden 2006 | 21:09

Fajn klubík v celkem příjemném prostředí s dobrými barmany. Akorát poslední dobou mi přijde, že mají horší a horší pivo :-(


gambrmen - New Club
21. únor 2006 | 22:02

Interier mi pripomina praprahru "Prince of Persia", taky takovy bludiste a ty svetla mi pripominaji louče:-)

Velka nevyhoda je ze zde toci jen Plzen12°


ambiente - Montana Bar
6. únor 2006 | 14:10

Jestli zde stále vaří, to už si nejsem tolik jistý, nicméně posezení u vína či piva zde přijde vhod, zvláště pak v dámské společnosti:) Není to pravidlem, ale obvykle mají velkou nabídku lahvových vín - doporučuji začít Neuburským bílým. Prostředí příjemné, obsluha usměvavá.


Enrique Ondo - Montana Bar
31. leden 2006 | 15:41

Překvapivě příjemnej bar, kterej potěší i levnym pivem. Chodil sem okolo dlouho a nikdy tam nezašel, ale byla to chyba.


Enrique Ondo - U Šenku
31. leden 2006 | 15:38

Pivo dobrý, leč drahý a obsluha tak příjemná, že by z toho jeden blil. To ale nemůžu tvrdit o jídle, to sem nezkoušel.


Enrique Ondo - U Křelovců
31. leden 2006 | 15:35

Putika nejhoršího kalibru- špína, hnus a ožralí dědci. Nicméně může tam bejt i zábava.


Enrique Ondo - Potrefená Husa
31. leden 2006 | 15:30

Hospoda pro vyšší vrstvy, ale stojí za to tam zajít. Obzvláště doporučuju zkusit bramboračku v chlebu (ale nedoporučuju se předtim nacpat). Obsluha se chová podle mých zkušeností vlídně, ale své pozice pingla v nóbl hospodě si náležitě váží, a tak si můžete občas přijít, že jste tam poněkud navíc, obzvláště, když z vás nekouká víc než pětka na dýšku.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde