Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6153 recenzí

L@D@ - U Lízalky
16. únor 2006 | 16:28

Pohodovy posezeni za pohodovy ceny


terezka - K
16. únor 2006 | 10:24

Souhlasim, ze interier neni prilis poutavy, ale vyborne se tam vari! Zvlast doporucuji mexicke medailonky! A ceny nejsou nikterak premrstene! Jen je v nedeli zavreno, takze nedelni obed v uvahu neprichazi:(


Fiky - Éčko
15. únor 2006 | 19:40

Dobře tu také vaří a minimálně přes olympiádu je tu obrovské plátno, kde vysílají přímé přenosy z olympiády.


ambiente - Boulder Café
1. červen 2006 | 11:23

Celkem pohodová hospa na zapaření. Taky jedna z mála, kam chodí mladý lidi a hlavně spoustu holek;)) Výborný jsou happy-hour - vše za 50%, obvykle bývá narváno a hodně lidí se tu celkem zlíská. V poslední době se happy-hour bohužel už nevztahují na pivo, si se jim to nevyplatí:(

Jinak zde bývá dost zakouřeno, takže po příchodu z tohoto klubu svršky rovnou větrat na balkon!


dikobraz - Posada Mexicana
14. únor 2006 | 21:06

Jenom ten barman je ňákej divnej..


L@D@ - Ixcatlan
14. únor 2006 | 20:37

Kdo ma rad paliva jidla, tak si zde prijde na sve i kdyz by zde mohli varit daleko paliveji :P


Pablo - 100dolla
15. únor 2006 | 20:02

Celkem dobrý podnik na pařby, a obzvláště kinderparty mezi osmou a desatou stojí za to, leckerý pedofil by se cítil jako v ráji:))) Ale jinak koncerty jsou tam parádní.


Pablo - Boulder Café
14. únor 2006 | 20:01

Dobrý podnik, zvláště když barmanky dělají striptýz:)))


Pablo - Livingstone
14. únor 2006 | 19:49

Ten kluk s tou ohnivou vodou ma pravdu:))) Vinetou


L@D@ - Livingstone
13. únor 2006 | 20:39

Jen se mi zda, ze posledni dobou upada, jak obsluha, tak kvalita piva.


L@D@ - Formanka
13. únor 2006 | 19:35

Dobrá hospoda se spatnou obsluhou


L@D@ - Bernard-In
16. únor 2006 | 20:10

Predelane prodejna sazenic na hospodu.. budiz, ale Bernard je neodpustitelny.. a navic sem si tam pripadal jak za vylohou.. vlastne proc jak?







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde