Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6180 recenzí

Stinin - Amaretto Club
24. únor 2006 | 11:04

Amareto to rozhodně není podnik dle mého vkusu - obvzlášť tak po té půldruhé ranní už jako nic moc. A jít si tam dát pivko přes den, považuji za čirou lenost se odplazit do lepší hospody. Jediná zajímavá věc, kterou amareto disponuje je znalostní automat "Milionář", kde se hraje dost podobně jak v televizním milionáři, max. výhra je litr.


Stinin - 100dolla
24. únor 2006 | 10:57

Moje zkušenosti jsou jedině v tejdnu a to až po té co nás z jiných lokálů vyhazovali. Tady se přes tejden zavírá asi v jednu, takže taky nic extra. Pro lidi ve věku 20 a výše, kteří se nezapoměli v pubertě, to asi není zrovna super podnik. Hodně místa k tanci, ale málo k sezení. Už jsem viděl lepší music cluby.


Stinin - U Kohoutů
24. únor 2006 | 10:44

Hospoda vhodná tak pro štamgasty nad 40 a více a podle toho se skládá její složení. Nicméně pokud si chcete v centru dobře pošmáknout a v peněženka zrovna moc těžká není tak Kohouti jsou ten nejlepší podnik. Super polední jídla za lidovky - od 40 do 50 kč. K tomu pivko a do šedesáti korun se s obědem bez problémů vejdete.


Stinin - Belfast
24. únor 2006 | 10:39

Super hospoda, jen trochu malého rozměru, takže to chce místa zabrat včas. Ceny standartní, obsluha jen na baru je pro větší akce plus a navíc velmi příjemná. K tomu všemu ještě promítačka s plátnem, takže ani sprotovnímu fanouškovi tady nic neunikne. Celkově dobrej podnik.


Stinin - Šenk Na Parkánu
24. únor 2006 | 10:25

Dobrý podnik na pivko. Hlavně vynikající černý Kozlík za rozumnou cenu. Ale hodně často je narváno.


gambrmen - U Levých
21. únor 2006 | 21:56

Pred otevrenim, sportbaru Sladovnicka, byla hospoda "U Levejch" hojne vyuzivano studenty i pedagogy blizke elektro prumyslovky. Pres poledne se tu lze celkem levne najist, toci tu myslim nejen G10° ale i Plzen12°. Je zde fotbalek, kulecnik i sipky. V zadni casti se nachazi vyherni automaty.


Beny - Májovka
20. únor 2006 | 10:50

Kdo se rád podívá na sportovní přenosy v hospodě, bude spokojený. Navíc si zde může rovnou i vsadit na svého favorita. Malou nevýhodou velkoplošné projekce v zadní části podniku je blízkost stolu u zdi, na které se promítá. Ti, co sedí dále, se pak musí občas naklánět, aby neviděli jen hlavy pijanů před nimi.


Beny - Krčma u Krokodýlího Ocasu
27. září 2006 | 23:38

Odmyslím- li si lehce shnilé zdi, naivně zakryté např. obrazy, půllitr "ovoněný" Jarem a věčně zahulené prostředí, jedná se o celkem pohodový klubík.


Beny - Alfa Music Club
20. únor 2006 | 10:35

Netřeba z mého pohledu komentovat diskošku. Rock klub je příjemné místo s drahým pivem a dokola se opakující hudbou. Kdo zde během hodiny neuslyší pětkrát Kabát, ať mi dá vědět. Rock club si rocker představuje přeci jen jinak:(


Beny - 100dolla
20. únor 2006 | 10:32

Příjemný klubík na pohled, někdy se zde ale vyskytují zajímaví živočichové. Na koncerty bych rovněž doporučoval chodit jinam, ať už kvůli akustice nebo kvalitě kapel.


Beny - U Křelovců
20. únor 2006 | 10:19

Vemte si náhradní plíce:)


matee - U Křelovců
19. únor 2006 | 19:46

Pokud chcete nejlepší Gambrinus 10° v Plzni, tak zavítejte právě sem. Štamgasti jsou poněkud svérázní, takže o zábavu je postaráno :))







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde