Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

dikobraz - Restaurant Inspiral
9. únor 2006 | 15:18

Supr rámus,lidi, fotbálek, blbý pití, hroznej smrad, příšerná obsluha.


dikobraz - Hi-Fi klub
9. únor 2006 | 15:15

..při každé návštěvě mi boule na hlavě z tohoto podniku povyroste.Musím si holt povzdychnout!Ale kdyby ty záchody nebyly venku tak by to bylo docela fajn.


.....kde josou ty časy, kdy tu pivo stálo jako ve Vocasu.


dikobraz - Cardinal Club
9. únor 2006 | 15:08

Ve srovnání s nejbližšíma knajpama je tady čisto a ne draho. Se špatným chováním obsluhy mi to připadá jako morová nákaza.Poklidná zahrádka je asi opravdu jediná věc která mě více zaujala.


dikobraz - K2
9. únor 2006 | 15:00

Hospoda s horolezeckou stěnou hmmm...Je to parafráze na klasický fotbalový hospody.Na rozdíl od nich to ale není žádná štamgastárna s výzdobou z první republiky,trofejemi a poháry FC Kotěhulky. Věkový průměr společnosti zřídka přesáhne 20 let a dechovku zde také nehrají.Nicméně když už chci zajít do podniku se "sportovní" atmosférou zajdu na pivko radši do Boulderu.


dikobraz - Krčma u Krokodýlího Ocasu
9. únor 2006 | 11:54

Zdá se, že poslední dobou ztrácí úroveň. Ne že by někdy byla nějaká valná, ale fungicidy by se opravdu vyplatily a uklízečka jakbysmet.


dikobraz - Žumbera
27. květen 2007 | 14:04

Na gambrinus dvanáctku si vždycky rád zajdu a najíte se tu za slušný peníze. Má to jedinou vadu na kráse většinou bývá plno.

Trochu jsem to zakřik, posledně jsem čekal na jídlo fakt dlouho, pač ožralej vrchni na mě zapoměl a ještě z toho měl prdel!!!


dikobraz - Pod Lampou
9. únor 2006 | 13:01

Klub s nejpestejší hudební nabídkou v Plzni. Zaplaťpánbůh že existuje.


dikobraz - Cosmo
21. březen 2006 | 15:52

Celkem útulné. Pivo je sice za 20 kč, ale přinese vám ho velmi příjemná oku lahodící obsluha.Je tu na můj vkus trochu tma, tak jestli si chcete dát černou hodinku jako za starých časů, ale s mladou společností a všudypřítomným kouřem hrrrr sem. Tak nevím jestli to zní moc futuristicky.


Buchar - Inkognito
4. únor 2006 | 23:44

Super teráska, super barmani, super hudba, super lidi, super okna, super všechno. je to super bydlet v hospodě :-)


Fiky - 100dolla
2. únor 2006 | 21:48

Celkem pěkný klub, ale cítil jsem se tam trochu jako na základní škole. Na druhou stranu tam chodí pěkné holky, ale pánové kšiltovku s sebou, páč jsem tam žádného kluka bez ní neviděl :-)


Fiky - Oktan
2. únor 2006 | 21:42

Hospoda je příjemná s celkem dobrým prostředím, akorát pokaždé když jsem tam přišel, jsem byl propichován pohledy místních štamgastů, kteří tam asi často nikoho jiněho než známé tváře nevídají.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde