Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

Pablo - Livingstone
14. únor 2006 | 19:49

Ten kluk s tou ohnivou vodou ma pravdu:))) Vinetou


L@D@ - Livingstone
13. únor 2006 | 20:39

Jen se mi zda, ze posledni dobou upada, jak obsluha, tak kvalita piva.


L@D@ - Formanka
13. únor 2006 | 19:35

Dobrá hospoda se spatnou obsluhou


L@D@ - Bernard-In
16. únor 2006 | 20:10

Predelane prodejna sazenic na hospodu.. budiz, ale Bernard je neodpustitelny.. a navic sem si tam pripadal jak za vylohou.. vlastne proc jak?


L@D@ - Dominik
13. únor 2006 | 19:06

Drive celkem rusny pohodovy cefe bar.. dnes se mi zda ze na tenhle podnik lidi zanevrely.. myslim si ze z duvodu cen, ktere zde byly.. nebo strasnou obsluhou.. nebo pivem?.. ale zda se mi ze uz ani dobre ceny sem tolik lidi co drive neprilakaji.. v lete zahradka je naprosto v poradku.


L@D@ - Amaretto Club
13. únor 2006 | 19:00

Takove podniky povazuji za stav nouze.. kdyz uz neni kam


L@D@ - Žumbera
13. únor 2006 | 15:56

Na muj vkus moc zahuleno, v lete neni spatny posezeni na dvorku.. ale obsluha zde casto vazne :(


L@D@ - Bílej medvěd
19. červen 2006 | 20:05

Kdyby tady nebylo tak draho, tak to nema chybu. Akorat obsluha trosku vazne.


L@D@ - Stará sladovna
12. únor 2006 | 00:39

Neni nad to zajit si do sladovny na par tuplacku.. horsi je to pak schazet domu ze schodu... ale pro ty co maji radi medovinu a veprove koleno vrele doporucuji...


L@D@ - Sklípek
12. únor 2006 | 00:36

Pohoda... dobra obsluha... dobry ceny... dobre misto a koktejly jako skelna vata jsou opravdu vypecene.


L@D@ - Runway
12. únor 2006 | 00:33

Snad nejhorsi music club v Plzni... takhle by to rozhodne vypadat nemelo


L@D@ - Pod Lampou
12. únor 2006 | 00:30

Vrele doporucuji na koncerty.. ale pivu zde stale nemuzu prijit na chut... jak kdyby ho tocily z Plzenskyho podzemi :D







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde