Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6181 recenzí

L@D@ - U Mansfelda
10. květen 2007 | 11:12

Rekl bych, ze zde maji snad nejlepsi pivo v Plzni. Je zde velká nekuřácká část, kterou ocení hlavně nekuřáci :-) Vaří zde výborně.


Enrique Ondo - Lucky Bar
17. únor 2006 | 12:50

POHÁDKA O NEMILÉM ZÁŽITKU S NE/MILÝM BARMANEM: Musim se s váma podělit o svuj zážitek z Lucky Baru. Vždycky se mi tam líbilo a když sem slyšel, že barman je nákej divnej, tak sem se ho zastával, že mě přijde v pohodě. To, že tam byli dost agresivní hosti bych ještě skousnul - dementi sou všude. Když sem ale šel platit, muj oblíbenej barman mi vrátil o 10 korun míň, tak sem mu o ně řek. Nejdřív to nechtěl pochopit a pak mi hodil desetikorunu se slovy: "Taky se snad dává dýško!". Nezmoch sem se na jinou odpověď, než že "to neni pravidlem". Měl pak ještě spoustu keců co maj/nemaj bejt slyšet. V podstatě mě okrad, neomluvil se a ještě měl to drzost tohle říct. Z toho plyne, že Lucky Bar NIKDY více (a barman je opravdu nákej divnej)!!!


Zoidberg - U Lízala
17. únor 2006 | 12:48

V lete na zahrade byva casto plno, obsluha nestiha roznaset.


Zoidberg - Hemingway
19. únor 2006 | 10:18

Docela pekna, prijemna hospoda se sympatickou obsluhou. Drevena podlaha,drevene steny a spousta obrazu


L@D@ - U Lízalky
16. únor 2006 | 16:28

Pohodovy posezeni za pohodovy ceny


terezka - K
16. únor 2006 | 10:24

Souhlasim, ze interier neni prilis poutavy, ale vyborne se tam vari! Zvlast doporucuji mexicke medailonky! A ceny nejsou nikterak premrstene! Jen je v nedeli zavreno, takze nedelni obed v uvahu neprichazi:(


Fiky - Éčko
15. únor 2006 | 19:40

Dobře tu také vaří a minimálně přes olympiádu je tu obrovské plátno, kde vysílají přímé přenosy z olympiády.


ambiente - Boulder Café
1. červen 2006 | 11:23

Celkem pohodová hospa na zapaření. Taky jedna z mála, kam chodí mladý lidi a hlavně spoustu holek;)) Výborný jsou happy-hour - vše za 50%, obvykle bývá narváno a hodně lidí se tu celkem zlíská. V poslední době se happy-hour bohužel už nevztahují na pivo, si se jim to nevyplatí:(

Jinak zde bývá dost zakouřeno, takže po příchodu z tohoto klubu svršky rovnou větrat na balkon!


dikobraz - Posada Mexicana
14. únor 2006 | 21:06

Jenom ten barman je ňákej divnej..


L@D@ - Ixcatlan
14. únor 2006 | 20:37

Kdo ma rad paliva jidla, tak si zde prijde na sve i kdyz by zde mohli varit daleko paliveji :P


Pablo - 100dolla
15. únor 2006 | 20:02

Celkem dobrý podnik na pařby, a obzvláště kinderparty mezi osmou a desatou stojí za to, leckerý pedofil by se cítil jako v ráji:))) Ale jinak koncerty jsou tam parádní.


Pablo - Boulder Café
14. únor 2006 | 20:01

Dobrý podnik, zvláště když barmanky dělají striptýz:)))







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde