Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6153 recenzí

L@D@ - Forest Bar
11. únor 2006 | 18:05

Paradni Cafe-bar v centru Plzne. Vyborna kava, koktejly a stejky k pivu, venkovni posezeni, super obsluha... poradane akce.


L@D@ - Elektra
11. únor 2006 | 18:01

Vetsi peklo sem v plzni nezazil.. nedoporucuji...


L@D@ - Báječný život ďáblova klína
11. únor 2006 | 17:59

Paradni klub, kde posledni dva roky prevazuje cena nad vykonem... ale i tak tam kdykoliv rad zajdu na pivko, ktere za ty prachy aspon chutna, tak jak ma.


L@D@ - Anděl
11. únor 2006 | 17:51

Paradni klub, jak na koncert, tak na posezeni.. projekce na platne... Bernardu sem na chut neprisel a to sem se pokousel hodnekrat.


Fiky - U Krátkých
11. únor 2006 | 11:30

Klasická knajpa s dobrou obsluhou a dobrým pivem. Jestli nehledáte zrovna krásné prostředí a chcete se levně najíst, či opít, tak je to ideální hospoda.


Fiky - Formanka
11. únor 2006 | 11:37

Hospoda celkem pěkná, která se hodí pro větší akce nebo srazy. Na druhou stranu jsem ale horší obsluhu v životě nezažil.... A ještě když pijete v pár lidech pivo a po zaplacení toho co každý měl Vám zbyde na lístku ještě deset piv navíc, tak se nedivte, páč se to tam stává velmi často....


ambiente - Rockle
9. únor 2006 | 22:36

Jeden z tradičních zažitých plzeňských klubíků. Mají zde výborné pivo a hraje zde kvalitní hudba. Nevýhodou jsou stísněné prostory, takže se sem občas navalí hromada lidí, a to je tu pak tak zakouřeno, že se nedá skoro dýchat. Na druhou stranu se dá při takových rojzetých mejdanech fakt dobře zapařit:)


dikobraz - pLezír
9. únor 2006 | 16:00

Na zapaření dobrý, vzduch na blití stejně jako všude, pivo mizerný, ale sposta holek k seznámení.


dikobraz - Restaurant Inspiral
9. únor 2006 | 15:18

Supr rámus,lidi, fotbálek, blbý pití, hroznej smrad, příšerná obsluha.


dikobraz - Hi-Fi klub
9. únor 2006 | 15:15

..při každé návštěvě mi boule na hlavě z tohoto podniku povyroste.Musím si holt povzdychnout!Ale kdyby ty záchody nebyly venku tak by to bylo docela fajn.


.....kde josou ty časy, kdy tu pivo stálo jako ve Vocasu.


dikobraz - Cardinal Club
9. únor 2006 | 15:08

Ve srovnání s nejbližšíma knajpama je tady čisto a ne draho. Se špatným chováním obsluhy mi to připadá jako morová nákaza.Poklidná zahrádka je asi opravdu jediná věc která mě více zaujala.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde