Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 6186 recenzí

L@D@ - Bílej medvěd
19. červen 2006 | 20:05

Kdyby tady nebylo tak draho, tak to nema chybu. Akorat obsluha trosku vazne.


L@D@ - Stará sladovna
12. únor 2006 | 00:39

Neni nad to zajit si do sladovny na par tuplacku.. horsi je to pak schazet domu ze schodu... ale pro ty co maji radi medovinu a veprove koleno vrele doporucuji...


L@D@ - Sklípek
12. únor 2006 | 00:36

Pohoda... dobra obsluha... dobry ceny... dobre misto a koktejly jako skelna vata jsou opravdu vypecene.


L@D@ - Runway
12. únor 2006 | 00:33

Snad nejhorsi music club v Plzni... takhle by to rozhodne vypadat nemelo


L@D@ - Pod Lampou
12. únor 2006 | 00:30

Vrele doporucuji na koncerty.. ale pivu zde stale nemuzu prijit na chut... jak kdyby ho tocily z Plzenskyho podzemi :D


L@D@ - Šenk Na Parkánu
24. květen 2012 | 17:09

Tento podnik myslim neudrzel pocatecni kvalitu s kterou prisel. Obsluha vazne, pivo s mirou dostanete zridka kdy a kuchyne taky nic moc.. tatarak z rozmrazenyho masa je fakt sila..zebirka bez kosti taky nic moc..a taky mate ten pocit ze kdekoliv sedite, pripadate si jako nekde na chodbe? jediny klad vidim v terasce pres leto..

EDIT: 24.5.2012 - toci zde nejvetsi podmiraky v Plzni!


L@D@ - K2
12. únor 2006 | 00:22

Z meho pohledu desna putyka... jak prostredi, tak lide, co tam chodi popijet.. jednu hvezdicku bych dal za fotbalky a druhou za Maru za barem.


L@D@ - Zachs Pub
11. únor 2006 | 18:57

Dobre pivo, pekny prostredi, letni koncerty a nejlepsi nakladanej hermelin v Plzni


L@D@ - Moravská Vinárna
11. únor 2006 | 18:10

Pohodova vinarna... dobra vina i kuchyne


L@D@ - Forest Bar
11. únor 2006 | 18:05

Paradni Cafe-bar v centru Plzne. Vyborna kava, koktejly a stejky k pivu, venkovni posezeni, super obsluha... poradane akce.


L@D@ - Elektra
11. únor 2006 | 18:01

Vetsi peklo sem v plzni nezazil.. nedoporucuji...


L@D@ - Báječný život ďáblova klína
11. únor 2006 | 17:59

Paradni klub, kde posledni dva roky prevazuje cena nad vykonem... ale i tak tam kdykoliv rad zajdu na pivko, ktere za ty prachy aspon chutna, tak jak ma.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde