Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Kiss - Klub malých pivovarů
13. prosinec 2009 | 19:38

Podobný podnik ve městě piva už opravdu dlouho chyběl. Než člověk ochutná všechna piva na čepu, pomalu se dostavuje únava, interiér je příjemný, obsluha též. Ceny odpovídají a společenské akce jsou bohaté.


Kiss - U Krokodýla
30. listopad 2009 | 22:50

Zatím žádná změna majitele nepřinesla kýžený efekt. Nejlepší by bylo udělat z toho nějakou pořádnou kavárnu. Nevím co k tomu dodat, pivo nestojí za nic, interiér slabý, nechci kritizovat, světlým bodem byla hezká barmanka.


Kiss - Hemingway
28. listopad 2009 | 11:56

V tomto podniku jsem byl několikráte, zvláště po vítezných taženích našich hokejistů. Škoda, že většinou zde nemají dobřanské pivko, a když ano, tak je zbytečně drahé. Nevaří se zde, což je také škoda, jinak příjemná barmanka.


Jeník - Hemingway
27. listopad 2009 | 18:04

Tak tady jsem zažil již pár pořádnejch mejdanů s tancováním na stole i na baru:-) Na velké akce trošku menší hospoda, ale jinak v pohodě.


ksakru - Výčep Mokrý loket
14. listopad 2009 | 18:20

Jo typická nálevna tak na jedno max na dvě ale fakt jen dvě.

Pivo vynikající, vždycky dobrý.

V létě se dá sedět venku ale vnitřní konzumace není vhodná.


volverine36 - Balaton
12. listopad 2009 | 20:30

Stará dobrá klasika. Není co dodat.


volverine36 - Alkron
12. listopad 2009 | 20:27

Klasická nálevna socialistických dob ale jinak super. Rád zajdu pokecat s kámoši.


MartyMcFly42 - Bojo Pivní Bar
5. listopad 2009 | 16:47

Průměrná hospoda s jedním velkým problémem - naprosto z ruky pro většinu lidí.


Jeník - Club Skleník
29. říjen 2009 | 09:46

Opravdu zajímavé místo:-) Všechny zdi v pivnici jsou okrášleny kreslenými vtipy. viz foto


miffi - Hospůdka v Bendovce
27. říjen 2009 | 16:07

Hrůza děs


Kiss - Pizzerie Saracena
26. říjen 2009 | 19:06

Tohle je dost těžký podprůměr, ze začátku se to tvářilo hodně nadějně a po první návštěve byla chu´t i na druhou, ale ta kdyby se raději nekonala. Obsluha příšerná, pivo ředěný, pizzu už nám neudělali, zkrátka taková laciná herna!


gary - Pizzerie Saracena
25. říjen 2009 | 21:14

Tak i sem jsme zavítali před nějakým časem a vůbec nás nepotěšilo, že hodinu před zavíračkou už nám nechtěli udělat pizzu, tak jsme dali aspoň pivo, které ušlo. Jinak podnik slušně zařízen.


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 39 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde