Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Markétka19 - Sedmý nebe Morávka
31. březen 2011 | 23:22

Já jsem neskutečně zklamaná, že skončila Moravská a je z ní tohle. Moji rodiče se seznámili v Moravský a i já mám na ní samý hezký vzpomínky. Ať je to tam třeba ze zlata, já do "Sedmýho nebe" nikdy nepůjdu!


Aduš - Sedmý nebe Morávka
11. březen 2013 | 23:15


ready23 - U Beránka
21. březen 2011 | 08:36

Souhlasím se Spartym. Servírka na hadry v 8 večer byla ještě celkem vtipná nakonec jí vystřídal ještě vtipnější kolega, který nás přívětivě usadil se slovy budu vas celý večer obsluhovat v rámci akce slevomatu... jeho aktivita však končila po hodině obsluhování a dále jśme ho k našemu stolu dostávali jen s obtížemi a prošením!

Pán si pak nenechal vysvětlit že máme koupenej ticket na pití zdarma po celý večer tak nás raději vyhodil. To je jednání??!! Hnus


sp8rty - U Beránka
20. březen 2011 | 18:33

To ze podnik z venku vypada jako herna, to zevnitr je to zaplivana herna, to ze servirka v 20. 00 byla tak nakasi, ze ani pivo nebyla schopna natocit pivo, to bych asi mozna i prekous, ale to ze si sem koupim na slevomatu ticket a ty supaci neumi rozsvitit, nenechaj mi ani vypit moje zaplacene panaky a vyhazujou mi v 1, 00 domu at tahnu, to proste NEPREKOUSNU! fUJJJJJ - sem uz nikdy vic Supaci!!!


Kiss - U Křelovců
6. březen 2011 | 18:52

Dnes spíše klasika plzeňských pivnic, ale pivečko stále dobrý a šmakovalo, obsluha rychlá, vtipná a vše za lidovku.


Lukke - The PUB Plzeň II
6. březen 2011 | 12:17

Můj neoblíbenější podnik hlavně z důvodu nekuřáckého a tím i čistého prostředí (po návštěvě nesmrdíte jako vyuzené prase). Více takových podniků a budu chodit jen tam. Pivo z dlouhého vedení mě extra neoslovuje (raději si dám někde z pípy přinesené hostinským), ale jako nápad skvělé. 4*


sekul11 - Hospůdka u Parku
4. březen 2011 | 13:01

Super podnik. Je po úplné rekonstrukci. Sortiment a ceny jsou velice dostupné všem. Je to zde moc hezky předělané a hlavně neustále čisté. Určitě to stojí za navštěvu.


Kiss - U Vočka
27. únor 2011 | 13:17

Jo, tam jsem jednou omylem zabloudil, protože už měli všude zavřeno a komunisti mě tam odsud vypudili!


hondis - Hospůdka v Sadech
23. únor 2011 | 14:58

Hospůdka docela v pohodě, pivo dobrý, obsluha bezproblémová. Prostření mě ale nijak zvlášť neoslovilo.


Kiss - Na desítce
18. únor 2011 | 18:18

Milé překvapení téhle čtvrtě, sice obsluha pouze na baru, ale na sportovní přenosy ideální varianta.


Kiss - Pionýr
18. únor 2011 | 18:08

Pionýr je stará klasika, která nezklame, ale ani nenadchne, každopádně obsluha je tady příjemná a pivečko stále šmakuje.


Tomáš - Monika
16. únor 2011 | 18:05

Klasický nonstopáč, nic víc nečekejte. Takže jediný důvod návštěvy je, že nemáte nad ránem na Borech kam jít na pivo (do blízkého City už nechoďte vůbec).

Sentimentálně musím vzpomenout časy Quentin baru, kdy to byl sice "pajzl", ale s atmosférou. Tu v rekonstruovaném interiéru nečekejte.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde