Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Lukik - The Pub
23. únor 2008 | 14:46

Pub je opravdu unikátní hospoda. Neni lepší pocit, než uspokojovaz žízeň dle vlastní potřeby z vlastní pípy. V poslední době ještě připojili kuchyni, což zvedlo úroveň poskytovaných služeb. Za možná trochu zbytečné považuji elektronické objednávání jídla přímo od stolu. Přeci jenom je někdy lepší jídlo objednávat přímo a mít alespoň nějaký kontakt s obsluhou. Podnik má ale stále svoje negativa. V plném provozu je problém slyšet vlastního slova a tudíž posezení s přáteli vede k hlasovému vyčerpání po pár minutách(prostě klasickej vyřvanej a vychlastanej hlas). Přesto doporučuju všem, restauraci párkrát do roka navštívit a opít se kvalitní nepasterizovanou dvanáctkou!


thierry - Jednota Bratrská
20. únor 2008 | 20:24

maji tu to nejlepsi pivo, co sem kdy v plzensky hospode mel a to je v hospode nejdulezitejsi, ne...?!;)

+ paradni cena


Nowik666 - Netopýr
15. duben 2008 | 12:44

pohodavá hospoda blízko intru. Obsluha na klid. Pivko chutná, tudíž sem tam rád. Pejr je prostě nejvíc


Pethis - The PUB Plzeň II
16. únor 2008 | 10:57

Není co vytknout. Osobně bych za to prostředí platil za pullitr klidně i víc. Víc takových podniků!


čajda - Samuel
9. únor 2008 | 15:56

jo fajn hospudka a korat tu naalejvaj nezletilim!!!!


Mirok - The PUB Plzeň II
7. únor 2008 | 20:46

No tak je to tu nový, "nevošoupaný". Zlevnit půllitr ze 31 alespoň o 5 Kč dolů, pak nemám co vytknout. Po 19. hodině bez rezervace ani ránu. Za pěkný a nekuřácký prostor dávám plus.


Miro - The PUB Plzeň II
6. únor 2008 | 15:53

Co říct.. Super prostředí a ještě lepší pivečko, fajn obsluha, zkrátka se tu nechá strávit opravdu hodně příjemný večer! :-)


Kostěj - The PUB Plzeň II
5. únor 2008 | 10:22

Tak tady už se dá vytknout opravdu jen hodně málo... vlastně mě nenapadá vůbec nic. Novej PUB není tak hlučnej jako ten starej, okolo stolů je mnohem víc místa, pivo standardně výborný, navíc se tam NEKOUŘÍ... co si člověk může ještě přát?


ladynka - V Plachovce
25. leden 2008 | 17:04

Poslední dobou výrazné zlepšení. Kvalita piva je luxusní.


corsic - Monty Club
25. leden 2008 | 13:41

Pivečko dobrý a jídlo super.


L@D@ - The PUB Plzeň II
24. leden 2008 | 16:23

Zatim jsem zde byl jen jednou a muzu rict ze vse probehlo v poradku.. dokonce i prijemna obsluha, coz se v presovsky nestava casto.. nekuracky prostredi pro me +1 hvezdicka. Je to tu opravdu clenitejsi a vetsi nez v pubu I. Dalsi klad je samoobsluzne objednavani drobnosti jako chipsy atd.. a komfortnejsi obsluha rozdeleni uctu na vice lidi. (To jde samozrejmne i v PUBu I. ale ne tak komfortne) :-)


Vohry - The PUB Plzeň II
21. leden 2008 | 21:46

Otevření prvního Pubu byla bomba, pro mne osobně jako nekuřáka je Pub II naprostá bomba... to mi připomíná, že musím jít rezervovat místo na víkend:))







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde