Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Blueflanker - Klub malých pivovarů
1. březen 2010 | 21:00

Super! Nekuřácký podnik, kde konečně obsluha pivu rozumí. Každý týden něco nového a o pivko je výborně postaráno. Navíc se zde konají různé ochutnávky speciálních piv a debaty se sládky z jiných pivovarů. Díky tomuto podniku se Plzeň může aspoň znova trochu nazývat hlavním městem piva. Doporučuji!!


Pájator - The PUB Plzeň II
28. únor 2010 | 14:01

Výborný nápad se samovýčepním zařízením, dotažen do dokonalosti nekuřáckým prostředím. Lehce vyšší ceny kompenzované výborným pivkem a příjemným prostředím.


jochy - Klub malých pivovarů
26. únor 2010 | 14:02

Super bomba bezva... Moc jsem si pochutnal na minipivavarských klenotech, dokonce i přesto že jsme museli sedět vzadu jako ve skladišti. Aspoň jsme si prohlédli i celou řadu uskladněných lahváčů :)


Vohry - Klub malých pivovarů
26. únor 2010 | 12:35

Podnik, který bezpochyby v Plzni chyběl. Konečně člověk nemusí objet půlku republiky, aby ochutnal perly malých pivovarů... Rovněž chválím, že je podnik nekuřácký.


petr2602 - The PUB Plzeň II
18. únor 2010 | 23:08

Suverénně nejlepší hospoda v Plzni sice s ne moc levnou (ale zas tak předražené to taky není), ale dobrou kuchyní. Dvanáctka tu je výborná a atmosféra i personál taky.


Michal - Klub malých pivovarů
9. únor 2010 | 12:39

Luxus. Co víc si přát? Konečně podnik, kvůli kterýmu o Plzni zase hrdě můžu prohlásit, že je to Město Piva. Rozmanitost nabízenejch piv je skutečně ohromující a to nemluvim o možnosti dát si i nějakýho "exotičtějšího" lahváče.


Karlomír - Samuel
24. leden 2010 | 20:14

pivo do petlahve, leda..


Karlomír - Dřevák
24. leden 2010 | 19:57

V létě docela šikovný a příjemný občerstvení k uhašení žízně, při posezení či postání venku. V zimně příšerácký....


Čáp - U Svatého Rocha
14. leden 2010 | 12:25

Nově se točí Klášter 10, Rychtář 11 a polotmavý Démon 13.


jeppe - U Patizona
4. leden 2010 | 13:29

Velice proměnná úroveň závislá na množství personálem zkonzumovaného alkoholu. Občas se zde najíte slušně a příště to nestojí za nic. Nepříjemný výčepní ale pivo nemá chybu


gary - U Patizona
14. prosinec 2009 | 21:17

Byl sem zde zatáhnut, dal jsem pouze jedno malé, jídlo ne, neb typy těchto podniků rád nemám, skutečně 4. cenová, ale i kvalitou odpovídající, jedině v jídelně nenačuchnete kouřem.


gary - U Beránka
14. prosinec 2009 | 21:14

No, kdyby netočily Herolda 10 stupňového a Bakaláře , tak bych sem nepáchl, neb je zde hodně nakouřeno. Ale na krátké popití zmíněných piv se to dá.


na začátek | «předchozí | Strana 11 z 39 | následující» | na konec

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde