Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

kmiluse - Sedmý nebe Morávka
14. prosinec 2012 | 07:43

Přestože jsem na tento podnik slyšela kritiku,šla jsem se přesvědčit. Jídelní lístek byl celkem pestrý a já si objednala Grilovaný kuřecí steak s omáčkou z modrého sýra a vlašských ořechů s bylinkovými bramborami. Jaké bylo rozčarování když jídlo přinesli. Na velikém talíři byla okoralá, nakrájená jedna větší brambora posypaná petrželkou, vedle ležel kousíček vysušeného masa, který si gril spletl s pánvičkou a ten žblef razmixovaný, hrudkovatý a nalitý na maso, nelze ani komentovat. To jidlo působilo strašně, nepodařilo se jim ho ani pořádně ohřát v mikrovlnce bylo prostě studené a hodně připomínalo ležák z minulého dne. Tento paskvil stál 159kč. No a nefiltrovaný ležák, nejenomže byl podmírák, ale byl tak teplý,že se nedal pomalu ani pít. Můj závěr je, už nikdy tuto restauraci. A všem ji budu vymlouvat.


pucmeloun - Sedmý nebe Morávka
26. listopad 2012 | 21:16

Dvakrát po sobě jsme obdrželi celkem významné podmíráky, zřejmě zavedená praxe. Obsluha nemá ponětí o vařeném jídle, které je ale jinak celkem dobré.


rasputin - V Plachovce
15. listopad 2012 | 14:08

Po odchodu dobré duše a tváře tohoto podniku Míry. B. to jde s touto již tradiční hospodou od 10 k 5. Ještě,že to zachraňuje výborný Chodovar.


Hrosik - Sedmý nebe Morávka
16. říjen 2012 | 10:15

Mám smíšené pocity. Obsluha je tu perfektní, ale někdy možná až vlezlá. Jídlo zatím bylo pokaždé perfektní, ale občas tu dost dlouho čekáme a jídlo je spíš ve vyšší cenové relaci a přitom porce jsou tu na můj vkus malé. Shrnuto: když jinde nic k obědu nemají, jdeme sem, ale nepreferuji to


-Romik- - The PUB Plzeň II
23. srpen 2012 | 22:05

Pivo bezkonkurenční, nicméně jsem měl tu čest se s manželkou a malou zde najíst a minutky které jsme si zde objednali bych nedal ani svému nepříteli.

Špagety totálně v oleji, bez chuti, jen sýr a cibule, katastrofa.

Maso nedopečené, americké brambory prakticky syrové.

Zřejmě změnili kuchaře, dříve se zde vařilo dobře, teď už jen na pivo, jídlo si zde nedáme už ani náhodou.


hard - U Kostela
19. srpen 2012 | 10:23

Tohle místo není vážně pro každého, ale na Chodovaru si tu pochutnáte a ještě vám to díru do peněženky neudělá. Počítejte, že hadry pak hned musíte naházet do pračky.


futur95 - Sedmý nebe Morávka
8. srpen 2012 | 14:49

Zatím jsme zde vždy jen popíjeli, cca pětkrát. Vždy příjemná milá obsluha dámská i pánská. Fajn prostor, vždy nebyl problém s místem, buď u stolu či u stolků u baru. Čisté toalety, velmi dobré pivo. Ještě zbývá zkusit jídlo :)


futur95 - Kamenný Rybník
8. srpen 2012 | 14:23

Vždy jsme se stavěli cestou na kole v hospůdce. Co se stalo s Prazdrojem? Po natočení a není to poprvé, pivo šíleně zapáchá a nedá se pít!!! UDĚLEJTE S TÍM NĚCO.


willik256 - The Pub
20. červenec 2012 | 11:59

určitě skvělej nápad s točením piv u vlastního stolu, párkrát jsem navštívila a docela to šlo ačkoliv jsme rozhodně nesoutěžili v počtu vypitých piv :) plus je, že mají fotbálek, ale pohyb po hospodě je tak trochu hlavolam...


willik256 - Šárka
20. červenec 2012 | 11:43

ta zavírací hodina je pravda dost brzká, ale na těch pár piv v létě to bohatě stačí, mimochodem ačkoliv bydlim hned vedle už od narození, teprve před pár lety sem přišla na to, proč je Šárka tak oblíbená, má totiž nejlepší gambáč z tanku v Plzni!!! A je fakt, že než sedět mezi štamgastama vevnitř, to si radši pudu sednout ven na sokl :D


sarahhh - Sedmý nebe Morávka
15. červenec 2012 | 01:40

Tato restaurace by se dala nazvat spíše velmi drahou čekárnou. Objednali jsme si v 8 lidech oběd, na který jsme čekali hodinu a čtvrt (a to musím zdůraznit, že nebyla doba oběda a restaurace nebyla nějak výrazně obsazena, možná to nás mělo varovat). Cena za jídlo v žádném případě neodpovídá tomu, co se na talíři nachází. JIŽ NIKDY VÍCE!


Tlustej - Na desítce
26. květen 2012 | 21:38

K jídlu jenom utopence a hermelín, nicméně obsluze povětšinou nevadí nějaké ta objednávka pizzy, takže i v tomhle ohledu fajn místo. Pivko dobré, holt výtoč a nonstop...


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 39 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde