Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

hard - Dřevák
4. červenec 2010 | 13:02

Tragédie, bohužel to je ale na Vinicích jediný místo, kde si dát pivo. Výbava a zařízení tristní, nechtěná socialistická výzdoba a nádobí. Jedině tak akorát dát si pivo venku, nechat si ho podat okýnkem a sednout k němu k jedinému starému stolu venku.


jochy - Kamenný Rybník
30. červen 2010 | 21:40

Hospoda na okraji lesa, která přímo vybízí k návštěvě všechny procházkáře, sportovce a hlavně cyklisty. Pivečko mi tam vždy chutnalo, ovšem taky jsem tam nikdy nepřijel bez pořádné žízně :)


aussig72 - U Michala
26. červen 2010 | 12:27

v hospode u michala, proběhla zásadní a kompletní rekonstrukce vč. toalet což je velmi příjemné a zvětšila se nabídka piv , která čítá cca 10 druhů včetně několika speciálů a začne se zde i vařit a v neposlední řadě je novinkou změna názvu na Starou Korunu, přeji jim mnoho hodně spokojených zákazníků pivo super MEDOVÝ SPECIÁL KVASAR MŮJ FAVORIT


Pinkyy - U Svatého Rocha
16. červen 2010 | 11:04

Otevřena nová zahrádka, točí se Rychtář, Klášter a Černá hora..živá muzika na denním pořádku


jochy - Hospůdka v Sadech
31. květen 2010 | 17:58

moc dobrá hospůdka s příjemnou obsluhou, přesně takovou, jaká by měla být v podniku s názvem "hospůdka". Vynikající pivo a občas zajímavé alkoholové akce :)


coco - U Vočka
17. květen 2010 | 13:56

Tady to musíte vyzkoušet, hodně místních pacijentů. Bude te se tu cítit jako doma. Palec nahoru. :-)


gambrmen - Kamenný Rybník
10. květen 2010 | 22:06

2hvezdicky + jedna navrch za retro atmosferu, dokonce tam jeste vcelku nedavno byli ty puvodni stary zahradni stolecky a zidlicky.


Kiss - U Mže
15. duben 2010 | 11:18

Tady je to pecka, hlavně v létě, při romantických procházkách, nebo výletech na kole, zde nemůžete chybět. Útulné a krásné prostředí, exteriér je výborný relax.


Kiss - Hockey Club (Hokejka)
15. duben 2010 | 11:16

Není to sice bůhvíjak vypadající restaurace, ale co se týče denních meníček, tak naprostá spokojenost, protože jídlo vynikající, porce obrovské a ceny luxusní. Pivo má říz a obsluha je příjemná.


spikeweb - Samuel
16. březen 2010 | 14:14

Samuel na me budi dojem rodinne hospudky. Toci zde Gambrinus 10°a 11°. Za posledni dobu se zde vyrazne zlepsila obsluha, ktera voli vice nez alternativni hudbu k poslechu, coz se me osobne zamlouva! Neni to jen si tam skocit pro cigarety nebo s PET pro pivko... kdyz se domluvi vice lidi, da se tam skvele posedet a pokecat. Urovni se samozrejme Samuel neda srovnavat s podniky v centru Plzne, ale ty se zas nemuzou srovnavat cenove se Samem. Ma to sve pro i proti. Ja nikdy nebyl zklamanej... nic lepsiho by na tomto miste stat nemohlo!


dino78 - Klub malých pivovarů
9. březen 2010 | 11:50

Dobrý den, jedním slovem PÁRÁDA !!! Již několikrát jsem navštívil a vždy výborná atmosféra a o pivu nemluvě. Výtečný nápad a vstřícná obsluha, která má ke každému pivu komentář o původu. Jen doladit interiér, ale to je maličkost - PECKA !!!


Johnny - Klub malých pivovarů
5. březen 2010 | 11:40

Přestože nejsem vyhraněný proti velkým pivovarům, takovýto projekt vítám všemi deseti. A opravdu je o co stát, sázka na střídající se piva ze všech koutů republiky i nekuřácké prostředí se při pohledu na množství zákazníků vyplatila. Piva jsou výborná, atmosféra přátelská a to včechno kousek od centra. K nezaplacení.


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 39 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde