Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Mirok - U Svatého Rocha
19. červen 2008 | 00:16

Pivo vynikající - chutné a levné! Barman (asi i majitel) byl také v pohodě. Jen doladit některé detaily interiéru, ale to je nepodstatné.

Nuže rychle si všichni jděte užít pivní novinku, než přijde další povodeň. Je to tu totiž dost "na ráně"...


gambrmen - U Svatého Rocha
17. červen 2008 | 19:38

Gambrinus netoci nebojte, maji skoro cely sortiment Bakalare (chybi tusim jen cerna dvanactka, a tu zde maji alespon v lahvi, stejne tak nealko Bakalar) + tocenou kofolu. Chvala kazdemu podniku ktery toci nemainstreamove pivo, v Plzni zvlaste! "Zahradka" je ale takova divna, spis posezeni na parkovisti u popelnic, stacily by drobne upravy a bylo by to mnohem lepsi! Rad se ale brzy vratim! PS: cena piva je jednoutna: 18,- za pulitr a 13,- za tretinku.


Vladimír - V Myslivně
11. červen 2008 | 23:07

Při návštěvě této hospody si připadám, že jsem před několika desítkami let někde na malé vesnici v podhůří a ne roku 2008 v Plzni. Myslivna je příjemná pivnice s venkovskou atmosférou. I přes to, že lovecké trofeje a vycpané mrtvoly zvířat běžně považuji za nevkusný kýč, do této putyky se hodí skvěle (zvláště poutavá mi připadá hlava jezevce). Kolorit místa dokresluje svérázný vrchní, vynikající G12, štamgasti a kukačkové hodiny. Abych jen nechválil - za úplně ideální nelze považovat stav letitých toalet. A také to, že po objednání některého z lahvových piv ho vrchní přelije z láhve do pulitru a přinese v něm. I přes tyto drobné výhrady Myslivnu jednoznačně doporučuji k návštěvě, zvláště teď v létě, kdy je možné využít zahrádku.


pavliCZECH - Koutland
11. červen 2008 | 16:21

prostředí i pivo hrozný. To pivo mě dovádí k nepříčetnosti jak je hnusný


Jena - Koutland
1. srpen 2008 | 00:25

Strasna hospoda, strasny typy lidi, ukrutnej projektor, proste hospoda pro gastarbeitery. Ale Koutska kvasnicova dvanda je jako kdyz jite dort. minimalne ochutnat byste meli zajit!


corsic - U Krokodýla
20. červenec 2008 | 15:47

Suprové posezení hlavně v létě v altánu nebo pod slunečníkem. Pivečko lahodné obsluha milá. Škoda že z této hospůdky bude v polovině prázdnin zase další mizerná herna... heh.


Jena - U Houby
6. červen 2008 | 23:49

U Houby je fajn. Sverazna hospudka, muzika vzdycky na urovni, pivo gut. Nic extra utulneho, ale byva tam volnejc a Houba je fajn. Servirka taky :-D


ambiente - The PUB Plzeň II
2. červen 2008 | 09:04

Příjemné prostředí a pivo jak má být:) Výhodou je oddělená místnost se stoly v zadní části podniku, kde lze pořádat různé firemní a jiné soukromé srazy. Obsluha milá a vstřícná, bez výtek.


Michal - U Svatého Rocha
28. květen 2008 | 18:51

Bakalář super, kromě toho sem tam ještě viděl Gambrinus, když sem tam byl, ale je možný, že už ho nemaj, taky tam nebyl ten vývěsní štít Bakaláře, ale jenom G. Vevnitř sem si byl jenom pro pivo, seděli sme venku a poslouchali koncert.


Michal - Koutland
27. květen 2008 | 21:24

Tak Koutský vynikající po všech směrech, vynikající 10°, kvasnicová 12° taky super, to prostředí, fakt nic moc, chtělo by to na tom trochu zamakat. Eště furt tam tancujou ty slečny na baru? Jestli jo - ZRUŠIT!!! Ne, že by to nebylo pěkný, ale do tohodle podniku se to vyloženě nehodí.


Jeník - Koutland
26. květen 2008 | 23:01

Koutský pivo vynikající, ale prostředí naprostej děs. Velký prostor, neútulné, pod relativně pěkným dřevěným barem, modrá diodová světýlka? ... a blikající vánoční řetěz (v květnu). Ve vedlejší místosti umakartové stoly, každá židle jiná, Mona Lisa a vedle foto Americké z 60. tel... nevkus. No na vlajkovou pivnici Koutskýho to opravdu nevypadá.


Hudysek - The PUB Plzeň II
20. květen 2008 | 20:22

Obrovská výhoda dvojky je nekuřácké prostředí. Nebáli se toho, že nebudou chodit lidé. Je to krásná úkázka jak to snad jednou bude moci vypadat všude. Zajít si na pivko a jídlo a nesmrdět jak z udírny!!!


na začátek | «předchozí | Strana 18 z 39 | následující» | na konec

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde