Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

senton - The Pub
3. říjen 2009 | 18:33

Dobré místo, celkem velký prostor a hlavně skvělý nápad. velké záchody, velký bar, ale na někoho drahé. Příjemný je oddělený salonek s gauči, nepříjemná naopak obsluha...


senton - Hemingway
3. říjen 2009 | 17:41

Taková domácí hospůdka, velmi příjemná jak prostředím tak výběrem piv i ostatního alkoholu. Mě imponuje opravdu velký bar a slušná obsluha. Dá se tady koukat na sport a zas tak z ruky to taky není. Dávám 4*


jochy - U Beránka
2. říjen 2009 | 18:19

zastavil jsem se jen na chvilku v hospodě, nikoliv v sousedící nonstop herně a byl příjemně překvapen. Minimálně kvůli bakaláři se jistě stavte


spachtle - The Pub
23. červen 2009 | 00:18

Skvělý nápad, ze kterého by šlo vyždímat ještě trochu víc lepší kuchyní. Pivo výborné, což je ale v takovém podniku nutnost. Dávam 4 hvězdy


spachtle - The PUB Plzeň II
23. červen 2009 | 00:16

Kéž by bylo víc nekuřáckých hospod... :-)

Výborné pivo, kterého vypijete zaručeně víc než všude jinde...

Dobrá kuchyně za průměrný poměr cena/výkon. 5 hvězd


spachtle - Hemingway
22. červen 2009 | 23:58

Stylový příjemný podnik, s velkým výběrem točených piv. Je bohužel trošku dále od centra, ale vyplatí se, si tam občas zajet.


vajmi - The PUB Plzeň II
18. červen 2009 | 00:32

Výborný podnik, výborné jídlo, nekuřácká restaurace. Tady nemohu jinak, než dát pět hvězdiček.


Méďa Béďa - Alkron
13. červen 2009 | 23:45

Putyka nic moc, pivo už vůbec nic moc, ale proti obdobnému podniku na Vinicích v Brněnské, kde např. špína ze záclon přímo kape, je to ještě zlaté...


Kiss - V Plachovce
5. červen 2009 | 15:49

Překvapivě slušný podnik na solidní úrovni, s dobrou českou kuchyní, poctivými porcemi. Suprová obsluha, která Vám donese jídlo i po 14 hodině, když již se zde nevaří.


gary - U Hřiště
2. červen 2009 | 02:32

Nedávno jsem zašel se známými při majových slavnostech. A vzadu mě překvapil opravdu pěkný výhled na Plzeň. Co se týče hospody, je taková běžná a určená spíše pro sportovce zdejších areálů. Ale na jedno k posezení to ujde.


gary - Na Hůrkách
2. červen 2009 | 02:29

Tak z této restaurace jsem byl tak trochu na rozpakách. Neb jsme se dozvěděli od jistých štamgastů, že pokud si nepůjdeme zasportovat, tak si snad nemůžeme dát ani pivo. Což jsem opravdu nepochopil. A věřím, že to byl jen omyl.


gary - Balaton
2. červen 2009 | 02:26

Byl jsem zde jednou a nutno říct, že naposled. Zakouřeno takovým způsobem,, že jsem neviděl skoro ani na konec podniku. O kvalitě piva ani nemluvě. Co se týče jídla, to tady asi těžko můžete hhledat. Prostě a jednoduše, někomu to možná vyhovuje, ale já raději zajdu do okolních podniků.


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 39 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde