Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

martin29 - Sedmý nebe Morávka
20. červen 2011 | 13:44

Když dva dělají totéž, není to totéž. Zatímco podobné podniky v centru bývají o víkendu odpoledne tak nějak poloplné, tak Sedmé nebe zelo prázdnotou. Interiéry jsou sice úplně nové, ale pro mě ničím zajímavé a beze stylu. V místnosti, do které jsme se posadili, byl špatný a nevětraný vzduch, takže chuť zkusit si dát něco k jídlu mě přešla. Ceny jídel a pití vyšší, ale pro podobný typ hospody (jak slečna servírka několikrát zopakovala: "pivnice") si myslím, že přehnaně vysoké. Vodu za 30 nebo Plzeň za 35 si raději dám v jiné "pivnici". Škoda, ale nenašel jsem zatím ani jeden důvod se sem vracet nebo dát doporučení. Pro pamětníky Morávky asi velká frustrace. Vinárna ke svému konci sice žádná sláva už nebyla, ale aspoň si na nic nemusela hrát.


anteena - The PUB Plzeň II
14. červen 2011 | 17:55

Zde točí podle mého nejlepší 12ku jakou jsem kdy pila. Obsluha příjemná a pohotová, nikdy jsem zde nenašla jedinou chybičku. Mohlu by tu snad být jen více míst, abych se vždycky vešla i bez rezervace;)


sádra - U Mže
12. červen 2011 | 10:54

je to tam perfektní. Super prostředí, dobré pití i posezení.


doktor2580 - U Mže
9. červen 2011 | 10:53

Super, super, super posezení, pivíčko jako křen a co jiného dodat. Samo i hostinská ideál.


blb - The PUB Plzeň II
7. červen 2011 | 19:24

Hospudka vyborna. Mame ji o moc radeji nez PUB I. PUB II. je nekuracky, mnohem vetsi prostor, obsluha naprosto bez problemu, jidlo zajimave a vyborne. Jen zebirka nedoporucuji, zkousela jsem je vicekrat ja i znami.. nejsou tak dobra a hlavne nejsou poradne udelana, nejdou poradne od kosti. Znam jine restaurace kde maji zebirka naprosto genialni, pokud si je uz chcete dat.


blb - Klub malých pivovarů
7. červen 2011 | 18:56

Nejlepsi co v Plzni je. Osobne tento podnik mame vice nez radi. Kdo chce na dobre a jine pivo..... bezte tam!! a hned!!! Ze Jena tu pise ze mu tahne na zada tak at se oblikne a hluk? To asi nesedel v zivote jine zaplnene hospode kde se lidi prekricuji ?? Jeno, nikdo neni neomylny ze... asi jako ty? Obsluha taky nemusi mit zrovna nej den... kdyz uz tam prijdes jednou tak nesud... az tam budes chodit tak sakra casto jako my..:-DD Herry to same... byl jsi tam jen jednou co a neco se ti hned nelibilo a hotovo.. ty si to mas taky zkontrolovat, ja to delam vzdy vsude .. koukam co pisou, ale ty asi ne chytraku. Nikdo si nemuze vse pamatovat. Co ti vadi na metalovym tricku... ty jsi totiz nepochopil .. je to hospoda-klub-utulne mistecko (spis se poklon tomu co to ma...to zadna sranda neni) ..chtela bych te videt jak samotny tohle zarizujes, ridiz, uctujes atd. atd. chytroline. To neni zadna radoby firma, kterou nekdo ma, nekdo sefuje a teprve jak nekdo obsluhuje!! Takze ty uz radeji nechod.


jarda13 - Šárka
3. červen 2011 | 09:07

Zavírací hodina je už o půlnoci.

Obsluha je pořád rychlá.

A točí tu taky Svijany, Svijanský Máz 11 a Svijanská Kněžna 13 tmavé.


milujijidlo - Sedmý nebe Morávka
17. duben 2011 | 17:23

Mam pocit, ze uzivatelka kacka092 byla v jinem podniku nez ja. V tomto podniku je spatne vetsina veci, od cen, po vyber jidel (taktez jsem mel k polevce dva kousky peciva za 20 Kc). Pri prichodu do podniku si mne nikdo ani nevsiml, nejspise proto, ze jsem prisel sam. Prednost daval personal ocividne hostum, kteri vypadali, ze nechaji slusnou utratu. Jednak to bylo neprijemne a druhak vtipne, protoze podnik byl v dobe obedu poloprazdny. Slaba obsluha, dlouhe cekani i na objednane jidlo a nehezky interier - takto znesvetit historickou budovu, na to bych nemel zaludek. Bohuzel tento podnik v tradici Moravske vinarny a kvalitnich jidel, ktera se tam varila, ani zdaleka nema narok pokracovat. Pokud budu mit chut na jidla z "Moravky", zajdu si radeji naproti do Vinarny Jadran, kam se puvodni Moravska vinarna prestehovala a Sedmy nebe nedoporucuji.


kacka092 - Sedmý nebe Morávka
15. duben 2011 | 12:03

Dobrý den, v nové Moravské vinárně jsem byla a jsem naprosto spokojená se zdejší kuchyní. Výběr jídel je rozmanitý a cenová kategorie je na Plzeň naprosto v pořádku. Chápu malé nedostatky při otevření nového podniku takže mi nic zásadně nevadilo, když jsem přišla dovnitř tak hospoda byla zaplněná a přes to jsem byla docela rychle obsloužená. Jídlo bylo rychle udělané a velice chutné. Ochutnala jsem zde svíčkovou a byla jak od babičky opravdu domácí. Všem vřele doporučuji aby tento podnik navštívily.


fe - Sedmý nebe Morávka
13. duben 2011 | 13:35

Do Moravské vinárny jsem chodil často a rád. Bohužel, Sedmý nebe mě zklamalo od A-Z. Při příchodu si mě nikdo nevšiml, a tak to i nějakou chvíli zůstalo. Objednal jsem si z denní nabídky čočku na kyselo s opečenou klobásou a jelikož mám rád k luštěninám pečivo, požádal jsem i o něj. Jídlo bylo celkem rychle hotové, ovšem podle toho také vypadalo. Čočka byla příliš zahuštěná a suchá, klobása předpečená a vysušená. Jako pečivo mi byl podán chléb, za který mi bylo účtováno 20,- a na lístku byl označen jako "ošatka". Přijde mi trapné dělat rozruch pro pár korun, tak jsem to přešel, ale provoz restaurace by si měl uvědomit, že když do podniku přijde strávník pouze na rychlý a běžný oběd a zaplatí za dva kousky (dvě půlky krajíce) pečiva skoro jako za celý chléb, rád se vracet nebude. Celkově tedy hodnotím jednou hvězdičkou, a to jen a pouze proto, že málo restaurací v centru Plzně nabízí v polední nabídce luštěniny.


Onestarzz - Bojo Pivní Bar
7. duben 2011 | 00:45

super pivko klasická hospa :)))


X-Worker - Balaton
5. duben 2011 | 00:21

Good old Balík :)


na začátek | «předchozí | Strana 6 z 39 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde