Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Pilotní foto The PUB Plzeň II
By: Agila

The PUB Plzeň II

624.2742I. cenová kategorie (od 26kč/pivo)
Hodnocení 4.27
Adresa:Pražská 1 Pivnice I. cenová kategorie (od 26kč/pivo) fotbálek šipky platební karty internet/Wi-Fi TV/projekce nekuřácký prostor pivo z tanku Tento podnik je doporučen uživateli! Popularity: 27
Co to je?
Plzeň - Centrum, 30100
Telefon:+420-377-321-001
WWW:http://www.thepub.cz/plzen-ii/
email:není uveden


Druhá pobočka řetězce restaurací The PUB v Plzni. Pub je zkratka Pilsner Unique Bar a unikátní je tento bar rozhodně v tom, že si zde lze natočit vlastní pivo přímo u stolu. V hospodě je vymakaný systém napojený na počítač, takže pomocí projektoru lze například soutěžit v pití piva s ostatními stoly i restauracemi po celé ČR.

The P.U.B je originální franchisingový koncept. Tato pobočka nabízí nejen nový typ samoobslušných píp s dotykovými LCD displayi, ale také zcela nekuřácké prostředí.

* Otevírací doba pivního baru

Po - Čt: 11:00 - 01:00

Pá: 11:00 - 04:00

So: 14:00 - 04:00

Ne: 14:00 - 01:00

* Otevírací doba kavárny

Po - Pá: 7:00 - 24:00

So: 14:00 - 24:00

Ne: 14:00 - 22:00

V podniku se čepuje - Kofola  - Kozel Černý  - Plzeňský Prazdroj  - Radegast Birell .

Kategorie - Pivnice - Kavárny.





have
25. srpen 2013 | 08:42

+ výborné pivo

+ netradiční nealko (zázvorová a malinovka)

+ rozmanitý jídelní lístek

- jídlo většinou za očekáváním jíd. lístku

- ceny

? obsluha od perfektní po otřesnou

-Romik-
23. srpen 2012 | 22:05

Pivo bezkonkurenční, nicméně jsem měl tu čest se s manželkou a malou zde najíst a minutky které jsme si zde objednali bych nedal ani svému nepříteli.

Špagety totálně v oleji, bez chuti, jen sýr a cibule, katastrofa.

Maso nedopečené, americké brambory prakticky syrové.

Zřejmě změnili kuchaře, dříve se zde vařilo dobře, teď už jen na pivo, jídlo si zde nedáme už ani náhodou.

genius
9. květen 2012 | 20:12

Nejlepší pivečko :). Obsluha příjemná. Jídlo za trošku vyšší cenu, ale vyplatí se. někdy je rezervace nutná

Milka
21. únor 2012 | 18:17

Polední menu výborné, pivo skvělé!

anteena
14. červen 2011 | 17:55

Zde točí podle mého nejlepší 12ku jakou jsem kdy pila. Obsluha příjemná a pohotová, nikdy jsem zde nenašla jedinou chybičku. Mohlu by tu snad být jen více míst, abych se vždycky vešla i bez rezervace;)

blb
7. červen 2011 | 19:24

Hospudka vyborna. Mame ji o moc radeji nez PUB I. PUB II. je nekuracky, mnohem vetsi prostor, obsluha naprosto bez problemu, jidlo zajimave a vyborne. Jen zebirka nedoporucuji, zkousela jsem je vicekrat ja i znami.. nejsou tak dobra a hlavne nejsou poradne udelana, nejdou poradne od kosti. Znam jine restaurace kde maji zebirka naprosto genialni, pokud si je uz chcete dat.

Lukke
6. březen 2011 | 12:17

Můj neoblíbenější podnik hlavně z důvodu nekuřáckého a tím i čistého prostředí (po návštěvě nesmrdíte jako vyuzené prase). Více takových podniků a budu chodit jen tam. Pivo z dlouhého vedení mě extra neoslovuje (raději si dám někde z pípy přinesené hostinským), ale jako nápad skvělé. 4*

linlin
14. listopad 2010 | 21:22

Výborná hospůdka s ještě lepším pivem a kuchyní. Nekuřácké prostředí je super nápad, který určitě hosty neubírá. Víc takových hospůdek a restaurací! Bohužel jednou velkou nevýhodou je to,že se v saloncích neobsluhuje. Pivo nebo jídlo se musí chodit objednávat k baru, což není zrovna nejblíž, a zároveň není možné mít účet, vše se platí rovnou. Argument, že by obsluha nestíhala, mi nepřijde jako pádný, když si většina lidí pivo stejně sama natočí. Přitom je jinak salonek fajn pro ty, co nevyžadují vlastní pípu.

Pájator
28. únor 2010 | 14:01

Výborný nápad se samovýčepním zařízením, dotažen do dokonalosti nekuřáckým prostředím. Lehce vyšší ceny kompenzované výborným pivkem a příjemným prostředím.

petr2602
18. únor 2010 | 23:08

Suverénně nejlepší hospoda v Plzni sice s ne moc levnou (ale zas tak předražené to taky není), ale dobrou kuchyní. Dvanáctka tu je výborná a atmosféra i personál taky.

spachtle
23. červen 2009 | 00:16

Kéž by bylo víc nekuřáckých hospod... :-)

Výborné pivo, kterého vypijete zaručeně víc než všude jinde...

Dobrá kuchyně za průměrný poměr cena/výkon. 5 hvězd

vajmi
18. červen 2009 | 00:32

Výborný podnik, výborné jídlo, nekuřácká restaurace. Tady nemohu jinak, než dát pět hvězdiček.

gary
3. květen 2009 | 00:34

Perfektní podnik, nekuřácké prostředí, velký prostor, samovýčep piva, samoobjednávání jídla elektronickou cestou. No prostě pánové a dámy, tady to nemá chybu. Jen je nutná rezervace, ale to není divu, oblíbenost tohoto podniku je konečným důsledkem všech kladů tohoto podniku.

Kiss
22. duben 2009 | 20:59

Na podobný podnik, jsme na západě čech opravdu dlouho čekali. Nekuřácké prostředí přímo vybízí k ochutnání jídel převážně bufetového typu, ale o to větší je pak zážitkem, zvláště při klasických ovarech k vynikajícímu pivu, které si člověk sám natočí!

Blueflanker
21. duben 2009 | 19:12

Prijemne prostredi, konecne nekuracke. Vse v poradku jak ma byt. Jedine co tomuto podniku u mne srazi hvezdicky je vyssi cena piva( a to si ho musim jeste sam natocit.. :)"mysleno lehce ironicky") a take vyssi cena jidla. Jinak je to, ale naprosto paradni prostor pro poradani seslosti a zejmena v pokrocilejsi hodine je vesele predhanet se s ostatnimi stoly v republice :)

pavliCZECH
30. leden 2009 | 18:19

Jedna z mála hospod pro nekuřáky v Plzni, což musím pozitivně kvitovat, ačkoli jsem sám kuřák.

m@estro
24. leden 2009 | 12:59

Nemohu nic vytknout. Posadíte se, točíte si výborý pivo, pokud si neobjednáváte jídlo, tak vás nikdo z obsluhy neotravuje, při odchodu voníte. Relativní nevýhodou je vysoká pitelnost piva a ztráta pojmu o čase. Při příchodu nespatříte nic jiného než na každém stole nápis Reservé :)

ambiente
2. červen 2008 | 09:04

Příjemné prostředí a pivo jak má být:) Výhodou je oddělená místnost se stoly v zadní části podniku, kde lze pořádat různé firemní a jiné soukromé srazy. Obsluha milá a vstřícná, bez výtek.

Hudysek
20. květen 2008 | 20:22

Obrovská výhoda dvojky je nekuřácké prostředí. Nebáli se toho, že nebudou chodit lidé. Je to krásná úkázka jak to snad jednou bude moci vypadat všude. Zajít si na pivko a jídlo a nesmrdět jak z udírny!!!

Vladimír
30. duben 2008 | 18:49

ke dvojce mám zcela stejné výhrady jako k jedničce, dobrý je pouze nápad. prostředí a pivo nic moc a navíc zde bývá moc lidí. výhodou oproti prešovské je zcela určitě někuřácký prostor.

Chico
5. duben 2008 | 14:26

Výhodou "dvojky" se stal nekuřácký postoj, dýchatelný vzduch a nezasmrádlé oblečení po návštěvě hospody je neocenitelné. Bohužel už nedrží stejný vzor interiérů a stává se z toho bar. U mě stále vyhrává "jednička" v Prešovské.

Filer
27. březen 2008 | 23:58

I já mám negativní zkušenost, dejte si skutečně pozor co v tomto podniku skutečně vypijete, po mě chtěla obsluha několik piv navíc, než jsem skutečně vypil. Je to opravdu sprostota!!!

Y
20. březen 2008 | 11:36

Supr napad s nekurackym pubem... v PUBu 1 obcas ani nevidite skrz kour na cestu. Porad narvano - bez rezervacky nemate sanci. Ceny v ramci slusnosti. Obsluha pozadovala obcanky po kamaradech, ktery maj uz pres 20let... zajimave. Misty uz bylo videt, ze obsluha ma uz z toho frmolu dost.

Cheater
26. únor 2008 | 09:04

Vypadá to, že budu mít jako první negativní zkušennost. Manželka si dala dva nealko Birrely, obsluha vyžadovala zaplacení tří. Skončilo to tak, že jsme ty tři zaplatili, protože jsme neměli proti argument. Ale co, člověk by tam těch 18,- klidně nechal i jako sponzorskej dar :-), ale ten frajírek u baru se nám do ksichtu smát zrovna nemusel.... :-(

Doporučuji si dát lístek na stůl (mimo lokálně točenýho :-) )

Jinak nápad výborný, klidně víc takových hospod

Pethis
16. únor 2008 | 10:57

Není co vytknout. Osobně bych za to prostředí platil za pullitr klidně i víc. Víc takových podniků!

Mirok
7. únor 2008 | 20:46

No tak je to tu nový, "nevošoupaný". Zlevnit půllitr ze 31 alespoň o 5 Kč dolů, pak nemám co vytknout. Po 19. hodině bez rezervace ani ránu. Za pěkný a nekuřácký prostor dávám plus.

Miro
6. únor 2008 | 15:53

Co říct.. Super prostředí a ještě lepší pivečko, fajn obsluha, zkrátka se tu nechá strávit opravdu hodně příjemný večer! :-)

Kostěj
5. únor 2008 | 10:22

Tak tady už se dá vytknout opravdu jen hodně málo... vlastně mě nenapadá vůbec nic. Novej PUB není tak hlučnej jako ten starej, okolo stolů je mnohem víc místa, pivo standardně výborný, navíc se tam NEKOUŘÍ... co si člověk může ještě přát?

L@D@
24. leden 2008 | 16:23

Zatim jsem zde byl jen jednou a muzu rict ze vse probehlo v poradku.. dokonce i prijemna obsluha, coz se v presovsky nestava casto.. nekuracky prostredi pro me +1 hvezdicka. Je to tu opravdu clenitejsi a vetsi nez v pubu I. Dalsi klad je samoobsluzne objednavani drobnosti jako chipsy atd.. a komfortnejsi obsluha rozdeleni uctu na vice lidi. (To jde samozrejmne i v PUBu I. ale ne tak komfortne) :-)

Vohry
21. leden 2008 | 21:46

Otevření prvního Pubu byla bomba, pro mne osobně jako nekuřáka je Pub II naprostá bomba... to mi připomíná, že musím jít rezervovat místo na víkend:))

Johnny
15. leden 2008 | 21:10

Vemte všechny klady prvního Plzeňského Pubu, připočtěte velikánské plus za absolutně nekuřácké prostředí, další plus za členitější prostor, díky kterému je zde mnohem větší klid i při plně obsazených stolech a dostáváte bezchybný The Pub Plzeň II.