Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

michaela - Sedmý nebe Morávka
22. srpen 2011 | 11:31

Bojím se, že ani moje hodnocení nebude pozitivní. V pátek jsme na jídlo pro dva čekali přesně hodinu a půl! Ke konci se nám personál téměř vyhýbal, zřejmě už i jim z toho bylo trapně a to jsme to poprvé urgovali po 45 minutách. A chuť jídla nic extra. Zeleninové rizoto ušlo, ale pálivá, jinak naprosto normální masová směs v chlebu za 189?

Sorry, ale my už podruhý fakt ne.


hani.skalova - Sedmý nebe Morávka
28. červenec 2011 | 22:38

Já osobně jsem byla s přáteli v tomto podniku několikrát. Byli jsme zde jak na obědě, tak na večerním posezení. Jak s kamarády z Plzně, tak s těmi mimoplzeňskými i zahraničními. Všichni spokojeni. Oceňujeme polohu, slušné ceny, velký výběr dobrého piva a CELONEKUŘÁCKÝ podnik. Jídlo bylo chuťově dobré, jen je škoda, že se nemohly "najíst" i oči. Chtělo by to dodat staročeskému jídlu v moderním prostředí trochu moderního looku. (Jinak vynikající gulášová polévka v bochníčku)

PS: pokud jde někdo v dnešní době do slušněji vypadajícího podniku (a ještě k tomu pár metrů od Náměstí ve středu Plzně), tak by měl očekávat dnes už normální ceny za vodu a pivo (reakce na martin29).

V opačném případě ti martine29 doporučuji v této oblasti Potraviny na Náměstí, nebo Tesco. Tam najdeš vodu i za 4, 50.

Podniku, personálu přeji pevné "uchycení" a více a více kladných (a opravdových) recenzí. Já a moje okolí můžeme jen doporučit. :)


Pivnas - Sedmý nebe Morávka
16. červenec 2011 | 19:57

Mňo seděl jsem zatím jen na zahrádce. pivo bylo dobré, obsluha milá, trošku mě štvala brzká zavírací doba, protože pivko mi chutnalo. Aćkoli znám spoustu lepších podniků, tak znám i podstatně více mnohem horších podniků, proto nechápu zdejší kritické recenze. Jídlo otestuju dneska, ale co jsem minule okolo sebe viděl minimálně na pohled to vypadalo dobře.


modrá_kočka - Sedmý nebe Morávka
13. červenec 2011 | 12:42

Nedávno jsme zde byli s kamarádkou na večeři. Obě jsme si daly panenku z grilu s čatní a šťouchané brambory. Moc nám chutnalo.


petr161616 - Sedmý nebe Morávka
4. červenec 2011 | 16:19

jidlo neuspokojive... nevim komu by Sedmy nebe tady chtelo konkurovat.... kdyz budu hodnotit tuhle ulici tak co se jidla tyce a ceny tak to neni hospoda ktera by nekomu konkurovala ale sama ma konkurenci....


Adleita - Klub malých pivovarů
4. červenec 2011 | 14:17

Originální záležitost!


Tukana - Sedmý nebe Morávka
4. červenec 2011 | 02:24

Nechápu komentář uživatele fast. karel, znám uživatele chickey je to můj kamarád který s chutí obráží nové hospody.. a věřte,že pracuje v úplně jiném oboru, mimochodem jsem restauraci navštívila s ním a byla jsem také spokojená proto nechápu tenhle komentář... nu asi konkurence zdejšího podniku:-))


Jeník - Sedmý nebe Morávka
1. červenec 2011 | 20:57

Pivko bylo dobré, na to že to byl Gambrinus, ale obsluha, i přesto, že byla hospoda poloprázdná nějak nestíhala. K objednanému půlkikovému tataráku jsem dostali jen 4 malé kousky (půlky krajíce) chleba, záměrně nepíušu topinek, ale chleba opečeného v toustovači. Na další chleba jsem čekali dobrých 30 minut, to nepochopím. Asi se tu ještě zastavím, ale první dojem tedy nic moc.


leeloo - Hospůdka v Sadech
1. červenec 2011 | 17:24

Klasická příjemná hospůdka, pivo dobré, obsluha milá. Celkově vzato Vás tu nic nepřekvapí, ale ani nezklame. Pro nenáročného konzumenta ideální.


fast.karel - Sedmý nebe Morávka
15. červenec 2011 | 11:00

OPAKUJI A ROZŠIŘUJI SVOJE UPOZORNĚNÍ NA LŽIVÉ HODNOCENÍ OD ZAMĚSNANCŮ TOHOTO PODNIKU- MICHALA TROCHA - CHICKEYHO A TEREZY NOVÁKOVÉ - TUKANY. NEJSPÍŠE DOSTÁVÁJÍ PRÉMIE ZA KLAMÁNÍ POCTIVÝCH RECENZENTŮ.

VÁŽENÍ SPOLURECENZENTI, DOVOLUJI SI VÁS UPOZORNIT NA ZAVÁDĚJÍCÍ A LŽIVÉ HODNOCENÍ UŽIVATELE "CHICKEYHO", KTERÝ JE ZAMĚSTNANCEM TÉTO HOSPODY! JE NEUVĚŘITELNÉ, KAM AŽ JSOU TITO LIDÉ OCHOTNÍ ZAJÍT, ABY ZVÝŠILI SVÉ TRŽBY.

TAKOVÉ VĚCI BY SI MĚLI PROVOZOVATELÉ SERVERU HLÍDAT. PODVODNÍCI ZBYTEČNĚ OTRÁVÍ POCTIVÉ RECENZENTY. TAKŽE POZOR!


leeloo - Sedmý nebe Morávka
1. červenec 2011 | 16:11

Tahle nová pivnice opravdu není nic moc, kvalita jídla rozhodně neodpovídá ceně, personál většinu času tráví debatováním za barem a v rychlosti obsluhy dost zaostává... A to, že kdykoliv (3x-dávám více šancí) jsem tam zavítala, byla poloprázdná, také něco vypovídá o úrovni podniku a oblíbenosti u hostů... Takže šancí dostali dost, pokažné mne zklamali, tedy alespoň pro mne - nikdy více. Rozhodně nedoporučuji.


chickey - Sedmý nebe Morávka
28. červen 2011 | 23:03

Zdravím Vás :), když jsem navštívil tyto stránky a s nadšením chtěl vychválit nově otevřenou restauraci (pivnici :)) Sedmý nebe, dost mě zklamala zdejší recenze a tímto se jej musím zastat. Měl jsem tu čest zavítat do tohoto podniku a s ničím co zde nechvalně popisujete od A-Z jsem se nesetkal. Naprosto mě uchvátil vkusný, moc pěkný interiér. Sympatická a příjemná obsluha na baru mě i můj doprovod přivítala s úsměvem, ochotně provedla celým objektem a usadila ke stolu i přesto, že meli docela plno. Nikdy předtím jsem dřívější moravskou vinárnu neviděl, tak bohužel nemám možnost srovnání, ale myslím, že se ani nedá srovnávat vinárna s pivnicí :), mimochodem nefiltrovaný ležák luxusní záležitost. Jídlo bylo moc dobré, celkem za přijatelné ceny, takže nechápu návštěvníka "milujijidlo" a spol., kteří si stězují na cenu pečiva či vody :). Také jsem milovníkem jidla a když si vyjdu na dobrou večeři s přáteli jsem ochoten do ní investovat a neobracím koruny v ruce :). Osobně jsem toho názoru, že takoví lidé by měli sedět doma na zadku a pít vodu z kohoutku :). Tímto přeji Sedmýmu nebi hodně štěstí do budoucna :D jen tak dál :)


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 39 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde