Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

gary - Monika
3. listopad 2010 | 18:48

Zde jsme popíjeli pivko po půlnoci, kdy jsme oběhali bary a restaurace po celých Borech. Prostředí obyčejné. Obsluha v klidu. Blízkost na noční bus byla v nočních hodinách pro mě plusem.


Andýsek - Bojo Pivní Bar
14. září 2010 | 19:51

Děs a hrůůůůza


gary - Škoda sport park
12. září 2010 | 21:40

Včera jsem zde byl při příležitosti startu plavidel na akci Plavba 21. stoletím, neb je to nejblíž a hlad byl a žízeň také. obojí bylo naštěstí ukojeno, žízeň pivem, které bylo průměrné. Hlad byl zahnán typickým českým smažákem, který byl lehoulince přismahlý, což ale na chuti nebylo poznat, takže spokojenost. Celý objekt se mi architektonicky líbí. Obsluha rychlá.


Kiss - Škoda sport park
10. září 2010 | 18:29

Není to zas tak špatné, protože pio sportovním výkonu pivo vždy bodne, akorát příliš malý sortiment a poměrně vysoké ceny.


Kiss - Bistro Tachovská
21. srpen 2010 | 14:21

Bistro tak akorát k venkovnímu posezení, ještě že je hned naproti skvělá pizzerie, jinak zase tady neurazí cenou vyčpělé desítky.


gary - Bistro Tachovská
13. srpen 2010 | 12:28

Tak i když sem z Locháče, tak tady jsem byl premiérově a to jen na zahrádce, dal jsem pivko, prostředí fajn, lidi v pohodě. Jen obsluha byla překvapená, že bych chtěl dvanáctku. Vevnitř jsem jen nakoukl a prostředí herny mě neláká.


Demanta - Výčep Mokrý loket
5. srpen 2010 | 15:06

venkovní sezení v pohodě, pivo má správný říz :-) Bohužel, chybí dámské toalety :-)


cobre - Výčep Mokrý loket
5. srpen 2010 | 08:43

Uvnitř je to nálevna, ale obsluha ví co dělá a pivo má vynikající! Sezení venku vcelku OK. Pro uhašení žízně ideální místo.


suchej hasič - U Mže
2. srpen 2010 | 12:28

Jedná se o velmi hezkou restauraci v příjemném prostředí řeky Mže s příjemnou a rychlou obsluhou. Ideální je pro cyklisty. Pro děti je zde možnost využítí dětského hřiště a pro ostatní je zde ještě minigolf.


gambrinus - Samuel
27. červenec 2010 | 21:16

Ach ta nostalgie...! Kolik neděl jsem tu "proseděl" v čekání na autobus, když jsem cestoval z Košutky na Skvrňany! Pokud se Vám zadaří usadit se na lavice v té části hospůdky, kde je vchod, máte vyhráno! Svým způsobem originální a stylová knajpička.


gambrinus - Šárka
27. červenec 2010 | 19:38

Výborná pivnice, hospoda podle mého gusta. Když jsem ještě bylel na Skvrňanech, rád jsem sem chodíval. Obsluha je tu vskutku neuvěřitelně rychlá. Nikde jinde ryhlejší nenajdete. Jen zamrzí, že je tu přísná zavírací hodina ještě dlouho před půlnocí, kterou musí každý návštěvník bez rozdílu respektovat... Jinak tu maj asi nejlepší pivo v Plzni!


Harny - Klub malých pivovarů
22. červenec 2010 | 16:56

Jednim slovem parádička. Možnost ochutnat piva z malých a často neznámých pivovarů je skvělá. Obsluha je taktéž výborna a člověk se o každém pivu něco dozví. Interiér ještě neni komplet dodělaný, ale to se určitě časem změní. Mimoplzenští "ochutnavači" piv určitě ocení že pěšky je to cca 10 minut na vlakové nádraží. Vřele doporučuji tento super podnik navštívit.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde