Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Blueflanker - The PUB Plzeň II
21. duben 2009 | 19:12

Prijemne prostredi, konecne nekuracke. Vse v poradku jak ma byt. Jedine co tomuto podniku u mne srazi hvezdicky je vyssi cena piva( a to si ho musim jeste sam natocit.. :)"mysleno lehce ironicky") a take vyssi cena jidla. Jinak je to, ale naprosto paradni prostor pro poradani seslosti a zejmena v pokrocilejsi hodine je vesele predhanet se s ostatnimi stoly v republice :)


ibotek - U Vočka
31. březen 2009 | 08:17

Nejde o žádný architektonický skvost. Klasický krabicovitý tvar, jak je v Čechách zvykem, však plně vyhovuje účelům. Interiér je značně tmavý. V zadní části baru se nachází toalety. Na pánských po ránu nalezneme Barneyho, na dámských má Vočko svou kancelář, protože do hospody moc dam nechodí. Kromě toalet je v zadní části budovy sklad. Slouží k uskladnění sudů s pivem nebo také k nelegálním kšeftům samotného Vočka (pašovaní medvědů panda nebo ruská ruleta japonské mafie).

Podle všeho má budova i své sklepení, kde se nachází jakýsi člověk, vězněný Vočkem.


ambiente - U Tonyho
26. březen 2009 | 21:21

Fajn občerstvení po cestě na kole kolem Boleveckých rybníků.


Jeník - U Vočka
22. březen 2009 | 15:21

Taková sídlištní flusna:-) ... ale ne, Vočko je příjemnej a pivo točí taky dobrý. Většinou se zavírá na čas, tj. v deset, avšak někdy se to i protáhne:-)


jonastas - U Patizona
4. březen 2009 | 17:55

Když je úplně vůbec nejhůř tak si sem zajdu pro pivo. Ale jedině lahvový. nejsem očkován proti smrtelnejm chorobám, tak bych to něchtěl riskovat. Když tam člověk vleze tak smrdí ještě další dva dny! Až mi jednou pořádně na**re ta moje, tak jí slíbím romantickou večeři a pak jí zatáhnu sem :-)


pavliCZECH - The PUB Plzeň II
30. leden 2009 | 18:19

Jedna z mála hospod pro nekuřáky v Plzni, což musím pozitivně kvitovat, ačkoli jsem sám kuřák.


m@estro - The PUB Plzeň II
24. leden 2009 | 12:59

Nemohu nic vytknout. Posadíte se, točíte si výborý pivo, pokud si neobjednáváte jídlo, tak vás nikdo z obsluhy neotravuje, při odchodu voníte. Relativní nevýhodou je vysoká pitelnost piva a ztráta pojmu o čase. Při příchodu nespatříte nic jiného než na každém stole nápis Reservé :)


Jena - Monika
11. leden 2009 | 13:53

Monika je byvaly Quentin, coz znalcum napovi a nebudou zde hledat prijemne prostredi pro svatecni veceri. Je to proste nonstop na sidlisti. Ale interier je ve dreve, takze na pohled to neni tak zle. Obsluha promenliva, ale piva se dockate. Musite pocitat s tim, ze hospoda je plna gastarbeitru a za prepazkou pipaji automaty a vzdychaji gembleri. V lete funguje venku jednoduch "zahradka", ktera je kryta a pro pivko si chodite k okynku.


Jaman - U Houby
5. leden 2009 | 14:55

Tak nám to U Houby skončilo. Posledním dnem byl Silvestr. Ted uz se tam maká na tetovacim salonu. Bar zustava.


Michal010 - Saint-Tropez
4. leden 2009 | 09:01

Příjemné prostředí a ještě příjemnější barmanka :)... Škoda jen otevíracího času z důvodu stížností v okolí bydlících lidí...


Méďa Béďa - V Plachovce
30. listopad 2008 | 16:35

Typická plzeňská IV. cenová kategorie :-). V pátek večer zde bylo hostů tak do mariáše, a to ještě většina vypadla před osmou, aby stačila velkofilm s Polívkou na Nově...

Jedenáctka i třináctka Chodovar vynikající, jsem rád, že se v bývalém městě piva alespoň někteří hostinští nebojí ukázat Afričanům, jak má chutnat pivo.


hovnokleslo - Bojo Pivní Bar
27. leden 2009 | 10:41


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 39 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde