Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

fuck_the_system - Rodeo
10. květen 2012 | 13:15

Hospůdku má novej majitel a je to tam fajn. Dobré pivo, rychlá, příjemná a vtipná obsluha. Doporučuji.


genius - The PUB Plzeň II
9. květen 2012 | 20:12

Nejlepší pivečko :). Obsluha příjemná. Jídlo za trošku vyšší cenu, ale vyplatí se. někdy je rezervace nutná


Milka - The PUB Plzeň II
21. únor 2012 | 18:17

Polední menu výborné, pivo skvělé!


Mill - Klub malých pivovarů
15. únor 2012 | 15:53

Ideální pro rozšíření pivních obzorů.


ZK - Sedmý nebe Morávka
5. prosinec 2011 | 14:50

Prijemne posezeni v nekuracke restauraci. Velky vyber piv, napriklad vyborny nefiltrovany Gambrinus 12. Jidlo vytecne, ale porce vzhledem k vyssi cene dost male. Obsluha prijemna a rychla.


M_k - Sedmý nebe Morávka
26. říjen 2011 | 11:10

Pro nás nekuřáky jeden z mála dobrejch podniků na posezení v centru města. Plusem je také slušná nabídka točeného piva včetně nefiltrovaného. Kuchyně údajně dobrá, ale jídlo je zde značně drahé. S obsluhou jsme nikdy problém neměli.


Míla78 - Sedmý nebe Morávka
3. říjen 2011 | 14:36

Tak jsme v pátek se ženou navštívili tento podnik. Těšil jsem se na českou kuchyni a příjemné prostředí. Interiér je velmi tmavý a osvětlení slabé, takže jsem si připadal trošku jako v jeskyni. Přivítal nás muž za barem a potom, co jsme se usadili nám přinesl lístky a my si objednali pití.

To bylo ale poslední setkání s tímto mužem. Pak jsme u našeho stolu více než 20 minut nikoho nevideli a to jsme byli v tu chvíli jediní hosté podniku! Pánové za barem se totiž vystřídali a poněkud selhala komunikace.

Z jídelního lístku bychom si určitě vybrali, ale bohužel jsme to prostě vzdali, zaplatili pití a odešli. Nový pán za barem se sice omluvil, ale vůbec se nás nesnažil přesvědčit, abychom zůstali.

Mimochodem za dva 0, 2 dl džusy a 2 asi 0, 25 vody jsme platili 124 korun. Už aby hospody nabízely vodu z kohoutku, mně by bohatě stačila.

Závěrem snad jen to, že se nedivým, že byla hospoda v pátek večer poměrně prázdná. Interiér není příliš lákavý a obsluha je mizerná. Jídlo jsme neochutnali, ale co by člověk mohl čekat...


REPEC - Sedmý nebe Morávka
14. září 2011 | 21:14

CHODIL JSEM DO MORÁVKY NA LJUBU. BYLA MOC DOBRÁ. LJUBO , LJUBO KDE JSI.ŠKODA


hard - Sedmý nebe Morávka
13. září 2011 | 20:33

Zloději, zloději, ZLODĚJI!!! Nebrat! Kamarád měl 4x 12°, pán chtěl po něm 9x 12°, za 2,5 hod sezení... Po nás ostatních se chtělo běžně o 2-3 piva víc. Bohužel nešvar hospod, kde Vám nedají účet na stůl. U Mansfelda jsme to vyžadovali a byl klid, na Parkánu je stím problém pořád, ale tady je je extrém extrémů. 2 piva jsme schopni dát navíc kdekoliv bez keců, ale 5 na hlavu ??? Pryč odsud!


Šmoula - Sedmý nebe Morávka
1. září 2011 | 02:09

S přítelkyní jsme tento podnik navšívili 2x na jaře. Z komentářů které čtu mně nezbývá nic jiného, než si myslet, že jseme narazili na jinou směnu (v kuchyni). Obsluha byla vždy milá a úslužná (což bohužel není v některých i dobrých plzeňských hospodách pravidlem). Poprvé jsem si dal koleno (někdo možná namítne, že na tom není co zkazit, jenže to není pravda) tady bylo parádní - měkké a šťavnaté a chléb, který jsem k němu dostal nebyl žádný ,,zapařený umělohmotný chudák z igeliťáku", ale voňavý a s křupavou kůrkou. Byli jsme nadšeni. Přítelkyně měla zmiňované syrečky, které byly také dobré. Rádi jsme se sem o několik týdnů později vrátili a opět se nezklamali. Samozřejmě uznávám, že se zde nekoná nějaká ,, světová" gastronomie - my ale dostali POCTIVÉ A CHUTNÉ JÍDLO ZA ODPOVÍDAJÍCÍ CENU. Howg


Nikkol - Sedmý nebe Morávka
31. srpen 2011 | 10:35

Sedmý nebe jsme navštívili někdy v květnu. Byli jsme dost hladový, ale naštěstí nás napadlo dát si jen polévku a podle ní se rozhodnem, jestli budem pokračovat. Polévka byla jako když rozpustíte ve vodě kostku masoxu. Hrozně slaná, fakt se to nedalo jíst. Tak jsme jim to řekli a bylo nám sděleno, že doteď si nikdo nestěžoval. Tam už nás nikdo neuvidí.


vendis - Sedmý nebe Morávka
22. srpen 2011 | 19:35

děs běs, nedoporučuji


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 39 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde