Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

herry79 - Klub malých pivovarů
29. leden 2011 | 10:08

Prostředí klubu je příjemné, různorodost nabídky také i chuť byla dobrá. Co ovšem mělo velmi negativní stránku a co u mě způsobilo, že se do tohoto klubu už nikdy nepodívám, je obsluha! Katastrofa, nejen že neustále nosili navíc piva a pak se dohadovali kdo si to objednal, kdyz to prinesli a kdyz nikdo tak ne aby ho odnesli, ale zacli ho vnucovat a vsunovat před hosty a at jim dáme učet, dvakrat jsem ho slušně odmítl ze jsem si to neobjednal, a kdyz neustoupil, tak už jsem mu řekl, ze to pivo je hnusný a prostě ho nechci, nakonec ho vzal na sebe stejně nekdo musel vzít. Stejně tak při placení, na učet píšou jak čunata, omluvte ten výraz, a jednou se mu nerozpiše propiska, tak udela slabší caru a pak to hned opraví vedle, a pri placení mi hned učtuje 4 piva (měl jsem tři plus jedna slaba cara) tak obsluze řikam, ze to mu nepsala propiska a moc dobre si to pamatuju, a myslim ze i on si to moc dobre pamatoval, protože hned rekl, ano takze a rekl spravnou sumu za tři piva, ale to není vše, nejen ze chtel priučtovat pivo navíc, ale už psal za 4x29 celkem 132korun, a to mi nastvalo fakt hodne, a mel jsem sto chutí dotyčneho poslat kamsi, tohle si proste obsluha nemuže dovolit a rozhodně me tam už neuvidí, idealni jak zkazit reputaci dobré myšlence a podniku... holt nezamestnavat kdejaké studentské "pobudy" co už od pohledu jsou trochu zaostalejsi, s trickem s metalovou kapelou, ale trochu lepší personal, co ví jak se chovat... proto davam jen 2/5


Jena - Klub malých pivovarů
28. leden 2011 | 17:53

Predem upozornuji, ze nejsem fanda piva a tak memu hodnoceni skutecne pestra nabidka "malych" piv moc nepomuze. Vyzni to spis negativne, ale takovy byl muj dojem. Lokalek bez zadveri, kde Vam tahne na zada, celkem hluk, na prvni pivo jsem cekal dvacet minut nez si vrchni vsiml, ze ke stolu pribyl dalsi host (nevsiml si, kamaradi mi sli objednat k baru). Na objednavku sekane vrchni zapomnel a mozna jsem se nemel pripominat. Za ctyri petky to nebyl extra zazitek. ale abych jen neprudil, je treba podniku priznat nasledujici klady: nekouri se zde a vrchni (i kdyz tezce nestiha) je clovek velmi mily.


Tomáš - Klub malých pivovarů
22. prosinec 2011 | 14:05

Aktualizace recenze: "Poslední dobou obsluha nestíhá. A je tu jeden nezvyklý detail. To, že je hospoda nekuřácká může paradoxně zhoršit dýchatelnost: nemá odvětrání aa když jsou v zimě zavřená okna a je narváno, vzduch je na zalknutí :("

Káempéčko se sice špatně hledá, ale jim to může být jedno ? je skoro pořád plno :-) A není divů, taková hospoda v Plzni chyběla a je příznačné, že "malá" piva můžete okusit 100 metrů od brány Prazdroje.

Asi šest píp, které neustále mění druh piva, zaručuje, že ochutnáte různorodou směs piv, českých i zahraničních. Narazíte samozřejmě nejen na skvosty, ale i na patoky a zjistíte, že každému chutná něco jiného.

Nezvyklým plusem je nekuřácké prostředí, přičemž kuřáci mohou využít místní zahrádku a nemusí postávat venku. Škoda, že v hospodě nevaří (pouze drobnosti k pivu), jinak by byla skoro dokonalá ;-)


Kuba1 - Klub malých pivovarů
18. leden 2011 | 17:06

Jediný mínus asi vidím v népříliš viditelným umístěný , dřív jsem chodil vedle na svijany , kde je moc příjemná mlaďoučká výčepní . Ale jednou jsem si spletl vchod a omylem jsem vlezl do "hamburku" . Překvapila mě výzdoba z pivních tácků a vstřícnost výčepního , který dokázal hezky mluvit o výberu pro mě tehdy netradičních piv ... Zlákal mi zejména višňový kriek , kvůli kterému jsem navštívil tuhle hospodu znovu s kamarádem . Pak mi překouzlily pšeničný piva a od tý doby je to pro mě hospoda s nejkvalitnějšímy pivy v Plzni .... vřele doporučuju :)))))))))


fijalovejkosatec - Klub malých pivovarů
8. leden 2011 | 21:51

Již několikrát jsem podnik navštívila a vždy je tam plno již od otvíracích hodin, každé pivo lahůdku. Doporučuji především lidem, kteří rádi ochutnávají nová piva.


Carlos66 - Samuel
21. prosinec 2010 | 11:32

Pro dobrej Gambáč 11° jedině sem !!! Když se tu sejde dobrá partička, je tu vždycky prča.


06johnny - Balaton
17. prosinec 2010 | 03:54

Balaton aka zakladna. Horys, Fedy a Rumenige. Jeden vetsi vtipalek nez druhej takze se zasmejem. Mam to za rohem, jsem tam vic nez casto. Hrajem casto poker. Nashle :-D


gambrmen - Výčep Mokrý loket
5. prosinec 2010 | 20:00

Takovej 70's/80's skanzen se vsim vsudy.


hard - Výčep Mokrý loket
30. listopad 2010 | 12:18

Pro zahnání letní žízně, po tom, co čekáte hodinu na poště to ještě ujde, to si můžete sedneout na terasu, ale extra příjemně tam 2x nikomu nebude. Ale pivo je kvalitní.


linlin - The PUB Plzeň II
14. listopad 2010 | 21:22

Výborná hospůdka s ještě lepším pivem a kuchyní. Nekuřácké prostředí je super nápad, který určitě hosty neubírá. Víc takových hospůdek a restaurací! Bohužel jednou velkou nevýhodou je to,že se v saloncích neobsluhuje. Pivo nebo jídlo se musí chodit objednávat k baru, což není zrovna nejblíž, a zároveň není možné mít účet, vše se platí rovnou. Argument, že by obsluha nestíhala, mi nepřijde jako pádný, když si většina lidí pivo stejně sama natočí. Přitom je jinak salonek fajn pro ty, co nevyžadují vlastní pípu.


aranek - Samuel
8. listopad 2010 | 21:07

Zvenku dřevěná bouda, zevnitř nálevna poslední kategorie. Pivo (G11) slušné, rázovité postavičky, stůl pro štamgasty, nebojte se si k někomu přisednout (vzhledem k malým prostorám to občas jinak nejde).

Verdikt - na osvěžení ano, s dívkou jděte raději jinam.


aranek - Pivnice Žlutická
8. listopad 2010 | 20:55

Sídlištní klasika, pivo a pryč. Interiér v posledních letech doznal změny k lepšímu.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde