Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Blueflanker - Hospůdka v Bendovce
1. červen 2009 | 22:11

No klasicka ctyrka, nicmene se snazi podrzet si sveho ducha a nedela ze sebe nic co neni. Pokud mate radi tenhle styl restauraci, tak bych se navstevy nebal. S podobne smyslejici partou zde muze byt i pekny vecer, ale jinak zkuste radsi neco jineho


Kiss - U Beránka
1. červen 2009 | 21:38

Zabloudil jsem tady na kole a katastrofa v éteru!!!


Wodpad - Šárka
25. květen 2009 | 18:52

PArádní hospoda supr obsluha, levný pivo krásný hajzly, sem tam šťastnej, akorát obdivuju barmany, to je rychlost chlapy, ještě by to chtělo malou tuniku a začít prodávat třeba aspoň utopence z makra:-) ale to tam navrhnout tak asi uslyšim - TADY SE CHLASTÁ NAŽRAT SES MĚL DOMA !!!!áááááá jdu na jedno.-----:-)


Wodpad - U Mrože
17. srpen 2010 | 12:18

Štve mi že se to přesunulo, někteří lidé zůstali, někteří ne, já už taky moc nezajdu, nevím čím to je, ale jinak se mi docela i někdy zasteskne, obsluha špičková jídlo a pivo super Dopručuji


Kiss - Kamenný Rybník
11. květen 2009 | 22:15

Tohle je opravdu klasická postkomunistická hospůdka ve které jakoby se zastavil čas, ovšem svému účelu v převážně letních měsících slouží více než dobře, zvláště po těžké cyklotuře vždy potěší skvělým pivem za lidové ceny.


Kiss - The Pub
4. květen 2009 | 18:44

Jelikož to byl první podnik svého druhu v Plzni, tak si zde vybudoval téměř monopolní pozici. Co se týče piva, tak samozřejmě na výbornou, obsluha horší, jídla předražená a nic moc, ale hlavně přílišně nakouřeno. Já spíše preferuji PUB II.


gary - U Mže
3. květen 2009 | 00:38

Tak tato hospůdka mě provází již od mého dětství a nutno dodat, že je neustále stejná, jen lidé a obsluha se vystřídali. Vevnitř to pro mě moc nebylo nikdy, ale venku posedět s pivkem pod lipami to má ten správný grád.


gary - The PUB Plzeň II
3. květen 2009 | 00:34

Perfektní podnik, nekuřácké prostředí, velký prostor, samovýčep piva, samoobjednávání jídla elektronickou cestou. No prostě pánové a dámy, tady to nemá chybu. Jen je nutná rezervace, ale to není divu, oblíbenost tohoto podniku je konečným důsledkem všech kladů tohoto podniku.


gary - Kamenný Rybník
3. květen 2009 | 00:27

Zde jsem byl párkrát a dojmy byly vždy různé, ale na zahrádce to špatné není. Po projížďce na kole tam pivo vždy bodne.


Kiss - The PUB Plzeň II
22. duben 2009 | 20:59

Na podobný podnik, jsme na západě čech opravdu dlouho čekali. Nekuřácké prostředí přímo vybízí k ochutnání jídel převážně bufetového typu, ale o to větší je pak zážitkem, zvláště při klasických ovarech k vynikajícímu pivu, které si člověk sám natočí!


Blueflanker - Hospůdka v Sadech
21. duben 2009 | 19:16

Dobrá hospldka s příjemnou obsluhou, prostředí by mohlo být útulnější, ale poloha a levné pivko z ní tvoří dobrou volbu pro všechny příležitosti. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Jen si nejsem jist, jestli je to ta správná hospudka na cely den


Blueflanker - Hemingway
21. duben 2009 | 19:14

Uzasna atmosfera klasickeho britskeho baru se spoustou piv a hezkym prostredim. Vyborna je take i nabidka tocenych piv ( kdyz jsem tam byl naposledy meli dokonce i Weizenbier) :) jedina skoda je, ze takova hospoda neni v centru, ale dosti na periferii :(


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 39 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde