Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Narttu - Balaton
3. duben 2008 | 10:47

Letní seance na květnících a zimní vevnitř na stojáka. Obsluha je až moc rychlá, takže často je problém odejít:o))

Žijící legenda Plzně:)))


bokry - Netopýr
31. březen 2008 | 20:06

pejr je supr knajpa gde se f klidu a ústraní dá transformovat v megavožralé sebevražedné hovado... maj tu kromě gábiny i točený svině(svijany)málogdo to ví... pak ještě ve flašce ale to uš neni vono... jinak se tu schází docela fklídku sebranka typu klasický hospodský povaleč.. gdo vyhledává nóbl posezení s nablejskanou roštěnkou s umělejma nechtama a minisukní ať jí zavře tady na dámskej hajzlík aspoň pozná středověk:))


Filer - The PUB Plzeň II
27. březen 2008 | 23:58

I já mám negativní zkušenost, dejte si skutečně pozor co v tomto podniku skutečně vypijete, po mě chtěla obsluha několik piv navíc, než jsem skutečně vypil. Je to opravdu sprostota!!!


prochy.91 - Koutland
22. březen 2008 | 16:13

Dobrý píva, obsluha ok, velká projekce, fotbálek atd. takže vše jak má být. Jednu hvězdu ztrácí za neútulnost, jinak nemám výhrady.


Y - The PUB Plzeň II
20. březen 2008 | 11:36

Supr napad s nekurackym pubem... v PUBu 1 obcas ani nevidite skrz kour na cestu. Porad narvano - bez rezervacky nemate sanci. Ceny v ramci slusnosti. Obsluha pozadovala obcanky po kamaradech, ktery maj uz pres 20let... zajimave. Misty uz bylo videt, ze obsluha ma uz z toho frmolu dost.


gambrmen - V Myslivně
16. březen 2008 | 00:35

Byl jsem tam jednou, prodej piva z okna primo na zahradku, jinak plati to co je v popisu, to o vrchnim i o brzke zaviracce, pamatuju se ze zavreli jeste za svetla, pricital jsem to tomu ze jsme byli jedini hoste.

A asi je nenejvis vhodne drzet se ibotekovymi instrukcemi:-)


gambrmen - U Patizona
15. březen 2008 | 18:13

Zajimave je (nevim teda jestli to tak jeste funguje) ze tu maji ruznou cenu piva, podle toho v jakou hodinu si ho date.

Matci: staci ti chodit okolo, a presto davas 4hvezdy z 5ti? :-)


gambrmen - U Beránka
15. březen 2008 | 18:07

Ja tam vesel a za 30sec byl zase venku(pote co jsem zjistil ze netoci Herold). Presto sem za tuto velmi kratkou navstevu stihnul pekne nechutne nacichnout kourem.

Az zpetne zde z PP. net jsem zjistil ze jsem zrejme byl v herna-baru a Herolda maji v hospode s ni sousedici.


m@estro - Hospůdka v Sadech
10. březen 2008 | 01:23

Už mě to nikde nebavilo, ale pak jsem našel tuhle hospůdku. Dobrý pivko, pěkný čistý prostředí a super obsluha. "Vanilková bomba" taky nemá chybu, kdo neví co to je, ať zajde, na nic se neptá a dá si jí a uvidí :)


gambrmen - U Žáby
1. březen 2008 | 22:43

O tehle hospode vim akorat to ze se proslavila jako misto kde se poradaji neonacisticke koncerty.


Stazius - U Pietasu
28. únor 2008 | 23:07

Hospoda v poho, je to kousek, hlavně točí i jiný piva než Plzeň, v létě na zahrádce(bez obsluhy), vevnitř by to chtělo víc místa a vyřešit v zadní místnosti odvětrávání. Tři hvězdy jsou hlavně za pivko.


Cheater - The PUB Plzeň II
26. únor 2008 | 09:04

Vypadá to, že budu mít jako první negativní zkušennost. Manželka si dala dva nealko Birrely, obsluha vyžadovala zaplacení tří. Skončilo to tak, že jsme ty tři zaplatili, protože jsme neměli proti argument. Ale co, člověk by tam těch 18,- klidně nechal i jako sponzorskej dar :-), ale ten frajírek u baru se nám do ksichtu smát zrovna nemusel.... :-(

Doporučuji si dát lístek na stůl (mimo lokálně točenýho :-) )

Jinak nápad výborný, klidně víc takových hospod







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde