Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

Jeník - U Houby
11. květen 2008 | 18:46

Sice menší, ale super podnik s příjemnou obsluhou. Teď v pátek nádherně prázdno, prostě klídek. Jen ty záchody na chodbě, ale to se asi zlepšit nedá.. ostatně, stejně to mají v Hifáči...


Demoskinos - U Krokodýla
5. květen 2008 | 22:23

jojo, výborný pívo, skvělí lidi :-)


Vladimír - The PUB Plzeň II
30. duben 2008 | 18:49

ke dvojce mám zcela stejné výhrady jako k jedničce, dobrý je pouze nápad. prostředí a pivo nic moc a navíc zde bývá moc lidí. výhodou oproti prešovské je zcela určitě někuřácký prostor.


m@estro - Balaton
29. březen 2014 | 11:53

Pajzl? Kult? Klasika? Jedno z toho Balík určitě je, ale v létě nejlepší místo na osvěžení. A při pití piva tam platí tzv. geometrická řada (všechno na druhou). Když výčepnímu výslovně, ale opravdu výslovně řeknete že tohle už je poslední pivo a že další už nechcete, máte 50% naději že už ho opravdu nepřinese, v tom horším případě jsem jich tam měl vždycky 10. Takže radši 1 pivo ven na stojáka a dávat si pozor jestli vás výčepní nevidí s pulkou piva, protože jinak máte zaručeně další.


Narttu - Bumerang
14. duben 2008 | 18:27

Pajzl u Langa je průměr, zvláštní je, že funguje hlavně přes tejden a nejlépe v neděli večer. Pivko dobrý, obsluha vstřícná.. Je to taková roudenská klasika...


Johnny - Koutland
15. červenec 2008 | 13:47

Nesympatický prostor, veskrze obyčejné pivo, ale celkem pohodová obsluha.


Turbínka - Rodeo
9. duben 2008 | 20:16

Pro studenty GYMIKU s CIGY milý podnik kde strávit volnou hodinu. Mezi místními starousedlíky, kteří nejspíš přirostli ke své židli se student dobře pobaví (vím o čem mluvím, také jsem si zde užila své), ale občas by to chtělo vypláchnout trubky, otevřít okno či umýt sociální zařízení a sklenky. Když půjdete kolem, klidně zaskočte na jedno (ale opravdu jen na to jedno;)


Vladimír - Na desítce
5. duben 2008 | 17:14

na to, že jde o nonsop, je tohle místo výborný. na slovanech takový podnik dlouho chyběl. pivo i obsluhu hodnotím jednoznačně jako nadprůměr.


Vladimír - The Pub
5. duben 2008 | 17:01

opravdu je třeba ocenit myšlenku téhle hospody. ovšem k celkovým ovacím na PUB se připojit nemůžu. pivo je celkově nevalné, prostředí nic moc, navíc je zde pořád narváno. salonek vzadu, který je úplně stranou celého podniku, mi ale přijde velice příjemné místo na sraz několika lidí.


Vladimír - Helly
5. duben 2008 | 16:57

helly patří k hospodám, do kterých člověk po první návštěvě již nejspíš nezavítá.. pivo ovšem není nejhorší.


Chico - U Houby
5. duben 2008 | 15:07

Houba je dost svérázná hospoda, je udělaná z bytu. Skládá se ze čtyř místností: v první jsou stolky a bar s obsluhou; v druhé je fotbálek, TV a šipky; pak je chodba a hajzl je ve sklepě. Na stěnách jsou pověšený obrázky polonahejch slečen. No určitě stojí za podívání je to zážitek, ale znovu bych tam nešel. Hajzl na chodbě a zima mi moc nevyhovujou.


Chico - The PUB Plzeň II
5. duben 2008 | 14:26

Výhodou "dvojky" se stal nekuřácký postoj, dýchatelný vzduch a nezasmrádlé oblečení po návštěvě hospody je neocenitelné. Bohužel už nedrží stejný vzor interiérů a stává se z toho bar. U mě stále vyhrává "jednička" v Prešovské.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde