Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 463 recenzí

BeeZze - Samuel
16. listopad 2008 | 19:43

Na pivko do petky stačí, jinak děs:D


BivojCUkr - Balaton
11. listopad 2008 | 13:02

Balík... jednoznačně plzeňská jednička:))


Markétka19 - Hemingway
30. říjen 2008 | 16:13

Luxusní hospůdka =) Stylový prostředí, dobrý jídlo a pití... Akorát je tu vždycky našlapáno, ale stojí to za to =)


Špit - U Patizona
28. říjen 2008 | 11:45

Od mala.. :)


Shotice - U Mrože
26. říjen 2008 | 11:01

Co je malý to je hezký to je asi nejtrefnejsi k této hospudce.skvěláá obsluha - fajn lidi.. prostě paráda:-)stojí za to navštívit, v létě i malá zahrádka


Shotice - Koutland
26. říjen 2008 | 10:37

Celkově na mě udělalo dojem pouze koutské pivo na všechny způsoby... jinak je to spíš sport bar o ničem.ŠKoda nevyužitého prostoru.


gambrmen - JAS
24. říjen 2008 | 00:04

Tento obekt by byl vhodny pro perfektni restauraci +bar +sal na koncerty, jen by to chtelo poradne zainvestovat a to hlavne do vzduchotechniky!

Mival sem zde take nacviky na maturak, do hospody jsme chodili jen o prestavce na male exáče a i za tech cca 3-5minut sem byl odsud nacichlej hur nez z jinych hospod za celej vecer. Ke koncertu ve zdejsim sale snad ani nemam komentare, vevnitr bylo snad 50°C!

PS. Ale ma to tam takovyho svyho ducha, to jo...


Špit - Club Skleník
21. říjen 2008 | 16:40

mASAKR VŠEHO!!!


Jeník - U Mrože
6. říjen 2008 | 18:20

Super hospůdka na pokec a na vynikající Svijany.


Shotice - Samuel
4. říjen 2008 | 14:49

Historický pankový skvost. Už tam stojí léta. To nejde ani doporučit ale vidět by ste to měli:-)


Shotice - Monika
4. říjen 2008 | 14:37

v nejhorším i sem.. ale opravdu nic moc:-)


jochy - U Svatého Rocha
30. září 2009 | 00:06

Bohužel změna na čepu udělala z této lahůdkově pivní hospodě uplně obyčejnou knajpu. Na točeného bakaláře tedy do Rakovníka... nebo alespoň na doubravku k beránkům nebo ke krakonošovi


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 39 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde