Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

misaMisova - Boulder Café
8. listopad 2007 | 21:21

No, byla jsem tam jednou v zivote na srazu ze zakladky, a podle me je to obycejna tuctova putika, kam uz urcite nezajdu.


čajda - Buena Vista Club
6. listopad 2007 | 16:30

dobry klub osloha vyborna a vevnitr to maji nadherne vybaveni!


Kostěj - Oko
5. listopad 2007 | 16:11

Fuj.

Strašidelnej pajzl. Taky k němu mám citovej vztah, leč značně negativní. Navíc tam mají jukebox, což je pro mojí šrajtofel téměř vždy pohroma, byť uznávám, že to je spíš problém můj než hospody. Nicméně OKO fakt ne, snad jen na ten kulečník.


Chico - Pink Panther
13. prosinec 2011 | 17:19


fousatýpánsbříškem - 100dolla
5. listopad 2007 | 13:37

takovej kinderklub

několikrát už sem tam dostal fakt hnusný pivo


prochy.91 - Bílej medvěd
4. listopad 2007 | 15:37

Pěknej interiér, bezva muzika, belgický piva, prostě supr. Jak to ale ve světě chodí, za přepych se platí. Přesto bejvá narváno, na akci ve více lidech to chce rezervačku.


misaMisova - Oko
4. listopad 2007 | 12:38

Mam k nemu citovy vztah, teda spis mela jsem takze se mi vlastne libi...


misaMisova - Brázda
4. listopad 2007 | 12:36

Fetacky doupe...


misaMisova - Hi-Fi klub
4. listopad 2007 | 12:33

Podle me je to jedna z nejhorsich putik v Plzni, ale je to jen muj nazor :)


Matci - Báječný život ďáblova klína
31. říjen 2007 | 21:47

Prostě pohodička...


Petromila - Hi-Fi klub
31. říjen 2007 | 20:32

Tak tohle je pořád ještě klasika. Taky už jsem tam nějakou tu dobu nebyla, ale zažila jsem tam několik srazů z elektroprůmky a ty děláme každým rokem. Teď už ale bohužel ne tady, mělo to atmosféru. Jídlo tam ale nedělali ani studený - že by se něco změnilo? Křesílka pohodlná, kytárky vítám, obsluha je taky OK. Jen to modřinový vstupní schodiště a záchody nahoře nic moc, obzvlášť, když už má člověk upito.


Vrky - Kapsa
30. říjen 2007 | 19:18

Možná pěkně vybavená, ale jinak nic moc... Scházejí se tady takový divný lidi, jen tak na pivo bych sem nešel, radši bych si vybral hospody co jsou vedle...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde