Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Enrique Ondo - Kapsa
8. prosinec 2005 | 18:38

Ajaj, tak tady už se toho stalo - ale vždycky to skončilo dobře. Pohodová hospoda s "duší", ale moc mladejch lidí tady nepotkáte. Obzvláště jestli narazíte na živý "mixování" stoletýho vinilovýho draka, tak se rychle kliďte, je-li vám váš sluch drahý.


Enrique Ondo - Boulder Café
8. prosinec 2005 | 18:18

Pohodovej klubík kde potkáte převážně mladý lidi (někdy až moc). Výběr piva je širokej, obsluha většinou vstřícná a dobrá muzika. Obzvláště na cestě ze stěny potěšil půllitřík...tak snad zase potěší...


CyrilČestmír - Krčma u Krokodýlího Ocasu
3. prosinec 2005 | 17:39

Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Ocas? Klín? Krokodýlí? OCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kultovní klub animálního pyje! Ať žije!!!

Ďábel zhyne...


ambiente - 100dolla
14. únor 2006 | 18:17

Dobré je, že se zde uplatní i mladé a začínající kapely, takže si můžete poslechnout, co ještě neznáte. Jako nevýhodu bych viděl poněkdu mladší věkové složení (v pátek) a zálohu na sklo po 20.00!! Ale jinak přes týden (př. čtvrtek) v pohodě...


Abuse - Boulder Café
27. listopad 2005 | 20:29

Stěna jim bohužel vybouchla. Tak uvidíme jestli se najdou kačky na novou. Každopádně když tam zajdete a dáte si nějakej ten drink, tak tim určitě na novou stěnu přispějete. A tak to má přece být.


Abuse - Báječný život ďáblova klína
25. listopad 2005 | 15:27

Jo jo, ale na pivo tam nechoďte, je tam "trochu" draho. Spíš asi na víno nebo na něco jinýho.


Abuse - Krčma u Krokodýlího Ocasu
13. listopad 2005 | 18:07

dobrá hudba - dobrá obsluha - nic moc pivo - fungicidy by neuškodili


Abuse - Rockle
12. listopad 2005 | 19:11

Čau, byl jsem v Rockli na koncertě Jalovýho výkonu. Bylo to fajn, dokonce jsme se tam i nějak vešli. Akorát mě nasralo, že pan barman (ne ten co je na fotce, ten druhej - s čímsi vzadu ve vlasech) byl opravdu zpomalenej. Psal si sms a telefonoval místo toho aby točil. Čekal jsem na pivo dobrých 15 minut (a to jsem stál přímo u baru). Když se toho chopil ten druhej, tak to bylo OK.


Pablo - Krčma u Krokodýlího Ocasu
9. listopad 2005 | 20:02

jenom ten vrchni je nekdy divnej


Abuse - Pod Lampou
6. leden 2006 | 07:18

Universální prostor "Divadlo pod Lampou, který slouží jako multikulturní prostor prezentující zejména nezávislou a alternativní kulturu ze všech současných uměleckých žánrů, pořádá. od listopadu 2005 pravidelné filmové projekce, které budou stálou přehlídkou audiovizuálních děl, jež z různých důvodů nejsou prezentována v běžných kinech a běžné filmové distribuci. Při výběru filmů bude kladen důraz především na jejich uměleckou kvalitu, nebo jedinečnost ve společenském a historickém kontextu i s odbornými přednáškami.


na začátek | «předchozí | Strana 49 z 49

40 41 42 43 44 45 46 47 48 49





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde