Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 582 recenzí

Vasek - Báječný život ďáblova klína
17. květen 2007 | 11:56

Velice rušný klubík, je tu stále narváno, teda přes vejkend, koncerty tu moc nejdou, má to tu blbou akustiku - jinak dobrej klubík s mega barem.


Vasek - Casa de Locos
17. květen 2007 | 11:55

Zavítal jsem sem chvíli po otevření a překvapil mne svou útulností, není z největších, ale jít se sem kouknout s partičkou na fotbal . j dobbrý a k tomu skousnout pár točenejch...


Vasek - Boulder Café
17. květen 2007 | 11:53

Je tu často narváno, ale je to pěknej členitej klubík, kde se dá uspořádat nejedno větší setkání :-)


Vasek - 100dolla
17. květen 2007 | 11:52

Dobré prostředí na menší koncerty, dobrý pití a celkem hezké prostory .


Pavlina.M - Buena Vista Club
12. květen 2007 | 20:25

Tento klub mě hodně zklamal. Má sice příjemné prostředí, ale obsluha má na svém chování hodně co vylepšovat. V žádném jiném klubu v Plzni se ke mně nechovali tak neurvale, jako právě v Buena Vistě. Nehledě na to, že jsem původně obsluze věřila a nepřepočítala si vrácené peníze => za capuccino jsem platila 139 Kč !!! Vy si tedy na číšníky dávejte pozor.


Vasek - Pod Lampou
11. květen 2007 | 14:22

Výborný koncerty i program, dá se tu i celkem dobře posedět :-)


Vasek - Hi-Fi klub
11. květen 2007 | 14:20

Hifáč je hifáč, na ten se nedá zanevřít, jen mi štve že pořád zdražujoupivo i zde, kde se držel standard pod průměrem a na kvalitě to nebylo znát...


Petr - Krčma u Krokodýlího Ocasu
4. květen 2007 | 08:03

barmani v pohode, super muzika.


nasa - Vrtule Music Bar
14. září 2007 | 13:35

Vybornej klub, konecne nekde taky hrajou i alternativni francouzskej, finskej a kdovijakej dalsi rap :-))

to abuse: 5 + 1 - 3 != 2 (zopakuj si matiku pro zakladky :-))

+ technicka - co je spatnyho na tom fotbalku? uz to moc nehraju a neorientuju se v tom


Eroika - Uncle Paya
28. duben 2007 | 17:23

joooo, Paya... to je hospa my puberty:D je to tam fakt pohoda, jaxe rika"zadnej štres":D:D:D:D a dycky si prectu horoskop.. p. s. fotbalek a Frayer taky pecicka:D


Vali - Hi-Fi klub
27. duben 2007 | 12:03

V Hifáči potkáte vždy příjemnou obsluhu, dokonale funkční šipkomat a lidi ochotný ničit si u kytary hlasivky až do raního kurpění. Koncerty tady najdete úplně všeho druhu (převážně folk) a není problém uspořádat koncert vlastní. Co se týká nízkého průlezu dovnitř, je to jen otázka zvyku :-).


ambiente - Vrtule Music Bar
20. duben 2007 | 18:14

Obsluha na baru velice v pohodě, při nějaké skupině by šel i společný účet. Výborné svijanské pivko, jak jinak. Příjemné prostředí a super fotbálek.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde