Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 583 recenzí

Sh4dowm4n - Casa de Locos
4. říjen 2007 | 13:46

Ajo, dobrá hospůdka. Na cestě z nádraží na Bory se může hodit .-)


čajda - Oko
1. říjen 2007 | 21:34

oko je vpohode jenom tam neni moc prijemna obsluha!!!!


čajda - Cosmo
1. říjen 2007 | 21:30

parada je tu dobre posezeni a je to v pohode dobre tu hrajou a jeto proste ok


Votep - Ucho
28. září 2007 | 12:44

Když sem byl na koleji, tak to byla prakticky každodenní záležitost. Od tý doby sem tam byl asi jednou a sou rozhodně lepší hospody kam jít na pivo.


jus - Casa de Locos
28. září 2007 | 00:06

S tímto podnikem mám jen dobré zkušenosti, panuje tady vždycky útulná atmosféra a je ideální na sešlosti všeho druhu. Krom toho fotbálek a videoklipy v TV jsou taky dobré zpestření. Obsluha mi přišla vždy seriózní, jen někdy pomalejší..


nathan - Oko
25. září 2007 | 19:41

Kdyš si chcete zahrat kulečník a k tomu si dat pivko tak je to to prave místo. Ale Slečnu na první rande bych sem fakt nevzal.:-)


nathan - Cosmo
24. září 2007 | 22:47

Docela slušnej klub krasne servýrky. velky sortiment alkoholu. docela dobre pivko.

akorat hosti nic moc.


nathan - 100dolla
24. září 2007 | 18:43

Hezke fodbalky. pivko my tam moc nechutnalo. docela heske prostředí obsluha se my ale moc nelíbyla.


čajda - Kapsa
22. září 2007 | 21:42

u kapsy je hezki ale včera jsem tam vlezl a nic moc je to takova horši hospoda!!!


Eldron - Parlament
20. září 2007 | 13:17

Byl jsem tam jednou a během pěti minut mi začli z kouře slzet oči. Věřím, že pro někoho je to příjemná hospoda, mě to ale moc neoslovilo. Jinak opravdu kultovní záležitost.


Joe_Pike - K2
16. září 2007 | 18:45

Hospoda hrozná... Asi hlavne kvuli tem lidem co se tam schazi... Jinak stena je fajn ale kdyby ten sklep nebyl plesnivej tak by to bylo lepsi... Skoda lidi co se tam schazi kvuli lezeni jsou moc fajn...


Stephora - In Café
14. září 2007 | 19:40

Výborná hospa, s přítelem jsme štamgasti, a starají se o nás výborně - tzn. fajn obsluha, dobrá Stella, ale točí i Gambáč desítku... vřele doporučuju, pro větší společnost ale je lepší rezervace... kdo se dole bude nudit, může si nahoru zaskočit na kules nebo fotbálek... co víc si přát:)







Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde