Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Vožralej Vožrala - Parlament
8. prosinec 2007 | 16:53

Dobrý lidi, supr hudba, pěknej interiér, ale vstup je podmíněnej nasazením plynový masky. Nahoře vobčas točej podmíráky a certifikát za čistý trubky taky asi nemaj.


Y - In Café
7. prosinec 2007 | 17:25

Solidni fotbalek i kulecnik. Prijemna atmosfera. Dobre pivo. Jedine co by zaslouzilo zmenit je oteviraci doba.


Y - Oko
7. prosinec 2007 | 15:59

V patek temer vzdy narvano. Velmi kladne hodnotim velky pocet kulecniku. Zachody jsou ovsem silene daleko. Vzhledove to zde pripomina porevolucni lokal 4tridy.


Y - Brázda
7. prosinec 2007 | 15:46

Polorozpadle vybaveni, podivna obsluha. Pivo celkem dobre. Pokud je THC vas styl zivota rozhodne sem zapadnete, vy ostatni zrejme ne.


Y - Cosmo
7. prosinec 2007 | 15:42

Byl sem zde v patek. Silene lidi + malo mist k sezeni + pomala obsluha + prumerne pivo = spatne misto.


Y - 100dolla
7. prosinec 2007 | 15:40

Dosti stisneny prostor, napoje za rozumne ceny ale pivo nevalne kvality. Rozhodne nepotesi zhuleny barman, ktery skoro nezvlada pocitat utratu.


Y - Pod Lampou
20. březen 2008 | 11:04

n1 plzensky hudebni klub. Prostor pro vsechny vyznavace alternativ. Kladne hodnotim pivo, i kdyz pri koncertech pochopitelne rozlevane do kelimku, coz uz je bohuzel nutne zlo.


jus - Belfast
5. prosinec 2007 | 09:49

Souhlasím s předchozími.. Krušovice nejsou pro mě moc konzumní záležitost, ale řezaný se ještě celkem dají.. obsluha jen na baru, ale to se taky překousne


gambrmen - Belfast
5. prosinec 2010 | 19:55

duben 2008: obsluha prijemna, pivo dobry a maji i opravdu vytecnej nakladanej karboš a hermelin!

prosinec 2010: jestli maji jeste nakladyny karbose nevim, ale toci Plzenskeho Pasaka! K absolutni spokojenosti tak chybi uz jen Pasak polotmavy:-)


Vrky - Pod Lampou
30. listopad 2007 | 23:16

Jsou tady fajn koncerty, schází se tady fajn parta lidí. Mají tady dobrý pivko, jedinou nevýhodou je hodně malej prostor, nevejde se sem moc lidí.


Vrky - Pink Panther
30. listopad 2007 | 23:14

Strašnej pajzl, vůbec se mi tady nelíbilo. Obsluha byla hooodně nesympatická, dalo by se říct líná mě obsloužit. Prostředí strašný, atmosféra hrozná. Nikdy víc


Vrky - House of Blues
30. listopad 2007 | 23:11

Pořádají se zde skvělý koncerty, výborná akustika přispěje k výbornej náladě... Prostředí je velmi příjemné... Prostě fajn klub na páteční večer:)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde