Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

ambiente - Báječný život ďáblova klína
8. prosinec 2007 | 16:54

Tento podnik si dlouhodobě udržuje zlatý standard. Po letech jsem opět navštívil a je to stále ten samý pohodový bar:)


Vožralej Vožrala - Parlament
8. prosinec 2007 | 16:53

Dobrý lidi, supr hudba, pěknej interiér, ale vstup je podmíněnej nasazením plynový masky. Nahoře vobčas točej podmíráky a certifikát za čistý trubky taky asi nemaj.


Y - In Café
7. prosinec 2007 | 17:25

Solidni fotbalek i kulecnik. Prijemna atmosfera. Dobre pivo. Jedine co by zaslouzilo zmenit je oteviraci doba.


Y - Oko
7. prosinec 2007 | 15:59

V patek temer vzdy narvano. Velmi kladne hodnotim velky pocet kulecniku. Zachody jsou ovsem silene daleko. Vzhledove to zde pripomina porevolucni lokal 4tridy.


Y - Brázda
7. prosinec 2007 | 15:46

Polorozpadle vybaveni, podivna obsluha. Pivo celkem dobre. Pokud je THC vas styl zivota rozhodne sem zapadnete, vy ostatni zrejme ne.


Y - Cosmo
7. prosinec 2007 | 15:42

Byl sem zde v patek. Silene lidi + malo mist k sezeni + pomala obsluha + prumerne pivo = spatne misto.


Y - 100dolla
7. prosinec 2007 | 15:40

Dosti stisneny prostor, napoje za rozumne ceny ale pivo nevalne kvality. Rozhodne nepotesi zhuleny barman, ktery skoro nezvlada pocitat utratu.


Y - Pod Lampou
20. březen 2008 | 11:04

n1 plzensky hudebni klub. Prostor pro vsechny vyznavace alternativ. Kladne hodnotim pivo, i kdyz pri koncertech pochopitelne rozlevane do kelimku, coz uz je bohuzel nutne zlo.


jus - Belfast
5. prosinec 2007 | 09:49

Souhlasím s předchozími.. Krušovice nejsou pro mě moc konzumní záležitost, ale řezaný se ještě celkem dají.. obsluha jen na baru, ale to se taky překousne


gambrmen - Belfast
5. prosinec 2010 | 19:55

duben 2008: obsluha prijemna, pivo dobry a maji i opravdu vytecnej nakladanej karboš a hermelin!

prosinec 2010: jestli maji jeste nakladyny karbose nevim, ale toci Plzenskeho Pasaka! K absolutni spokojenosti tak chybi uz jen Pasak polotmavy:-)


Vrky - Pod Lampou
30. listopad 2007 | 23:16

Jsou tady fajn koncerty, schází se tady fajn parta lidí. Mají tady dobrý pivko, jedinou nevýhodou je hodně malej prostor, nevejde se sem moc lidí.


Vrky - Pink Panther
30. listopad 2007 | 23:14

Strašnej pajzl, vůbec se mi tady nelíbilo. Obsluha byla hooodně nesympatická, dalo by se říct líná mě obsloužit. Prostředí strašný, atmosféra hrozná. Nikdy víc







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde