Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

thierry - Boulder Café
3. březen 2008 | 14:46

mno tak vyhoda je urcite velikanske prostor, takze nejni problem se tam nekam vmacknout... bejvavaly tam dva fotbalky, coz taky nejni spatny a na obsluhu si taky nemuzu moc stezovat... dyz si dojdete k baru, tak necekate, ne...!?;-)


jus - Ďáblův Klín
2. březen 2008 | 18:43

Seriózní výběr všech nápojů, přátelská a veselá atmosféra v prostředí mladých lidí. ceny se dají, jen snad chuť piva je někdy slabší


Chico - 100dolla
29. únor 2008 | 13:54

Menší klubík, nedaleko náměstí. Úprava interiéru mu sluší, ale hipihop koncerty sou mínus, jinak se tam občas najde dobrá akcička. Viz naše PilsnerPubs party! Pivo průměr, ale když je Klášter, to je jiná.


Chico - Jam
29. únor 2008 | 13:21

Příjemný menší klub, zdá se mi že nedávno zrenovovaný. Hrají zde méně známé kapely (50/50), což ale neznamená že nejsou tak dobré jako profláklé stálice. Pivo má dobrou chuť i pěnu. Obsluha milá.


thierry - Casa de Locos
20. únor 2008 | 20:40

skvely posezeni vzadu na kreslech... vecer s kamosema idealni, obsluha pratelska, pivo se taky dalo... celkove dobra atmosfera a jeden z tech lepsich podniku ;)


thierry - Cosmo
20. únor 2008 | 20:35

byl sem tu sice jenom jednou, ale to stacilo... pivo jedno z nejhorsich, co sem kdy mel, ale jinak docela pohoda... hodne prostorny a da se tam pokecat, jenze pivo proste dela hospodu :P


thierry - Jam
20. únor 2008 | 20:29

byl sem tady jenom parkrat zahrat si poker a je tu super obsluha, pivko nejni nejlepsi, ale uz sem mel horsi, pekne zarizeny, prostorny a celkove fajn :)


thierry - Oko
20. únor 2008 | 20:27

pokud si chcete zahrat kulec, tak je to idealni podnik... vod toho tu asi je, takze na nejaky posezeni to nejni moc delany ;)

blby je, ze je tu hodne narvano, takze je lepsi si stul rezervovat ;)


gambrmen - Buena Vista Club
16. únor 2008 | 15:27

Prostor peknej (hlavne na koncerty), ale cenu opravdu hodne natazeny!! (pivo 31,-).


miffi - K2
12. únor 2008 | 06:43

dobrej klub v pohodě lidi žádnej nacek tak,že ho chválím..... jo dobrá ukecáná obsluha


Chico - Uncle Paya
19. květen 2008 | 12:31

Parádní bar s báječným interiérem a vším co do toho patří. Bernard je občas dobrej a občas ne, Hoegaarden mi tam moc nechutná. Palačinky - prostě božský to pokrm!!! Obsluha příjemná a uvelebit se tam dá moc dobře se zelenou vlnou. Ale bacha na vzduch.


m@estro - Vrtule Music Bar
23. únor 2008 | 22:02

Zapadlý a přitom hojně navštěvovaný klubík. Fajn pivo, konkrétně Svijanský baron 15°, pekelně nakládá (jenom škoda že se stáčí jenom jednou za rok na Vánoce), pohodová obsluha, ale bohužel jen tuze málo místa a dosti nedostupná pípa.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde