Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

Vrky - House of Blues
30. listopad 2007 | 23:11

Pořádají se zde skvělý koncerty, výborná akustika přispěje k výbornej náladě... Prostředí je velmi příjemné... Prostě fajn klub na páteční večer:)


Vrky - Báječný život ďáblova klína
30. listopad 2007 | 23:09

Byl jsem tady jenom jednou a měl jsem z toho takový rozporuplný pocity. Sice velká nabídka piv, ale moc dobrý nebyly. Obsluha taky zrovna moc příjemná nebyla. Ale vybavení se mi líbilo...


Vrky - Buena Vista Club
30. listopad 2007 | 23:07

Byl jsem tady na Karaoke show a byl to zážitek. Skvělý vybavení, výborný pivko a obsluha příjemná, pěkná:) Určitě jeden z nejhezčích klubů v Plzni.


Vrky - Bílej medvěd
30. listopad 2007 | 23:06

Velmi pěkně vybavený, točí tady výbornou Stellu. Akorát se mi tam jednou stalo,že byli totálně pozvracený záchody, což bylo dost nechutný... Ale jinak supa na posezení...


Vrky - Belfast
30. listopad 2007 | 23:05

Je to tady skvěle zařízený, bylo to tady velmi příjemné.Škoda,že tady netočí Plzeň, to bylo jediný minus. Jinak obsluha usměvavá, příjemná... Parádní posezení


Vrky - 100dolla
30. listopad 2007 | 23:03

Párkrát jsem tady byl, pivo bylo pokaždý hnusný... Určitě to nepatří mezi moje oblíbený kluby..


Vladimír - In Café
24. listopad 2007 | 17:14

spodní místnost je velice příjemná přes den na kávu i večer na pivo (i když stelly se člověk podle mě rychle přepije). nahoře se mi to ale vůbec nelíbí.


Johnny - Cosmo
23. listopad 2007 | 02:11

Přes den na kávu rád zajdu, navíc tu neřve nahlas muzika. Večer to ale není můj šálek kávy. Moc lidí, málo místa, kouř... A navíc, spolu s Pivoňkou neznám jiné místo, kde by byl tak špatně natočený Prazdroj.


Chico - Belfast
20. listopad 2007 | 21:01

Moc dobrý bar ve skvělém barevném a cihlovém provedení, když prominu ty Krušovice, tak se mi v něm moc líbilo. Obsluha byla příjemná, prostředí je sice malé ale útulné, pivo příjemně vychlazené a pití v dobré kvalitě. Díky menším rozměrům baru doporučuji rezervaci předem. A to nejlepší nakonec výhra se tam dá moc dobře propít!


Vladimír - Hi-Fi klub
18. listopad 2007 | 12:11

tak konečně otevřeli zrekonstruovanej hifi- snaží se hrát si na něco luxusnějšího, ale naštěstí je to pořád ten samej zatuchlej sklípek (i když tam konečně udělali nějaký větrání). navíc začali točit plzeňskou dvanáctku a černý pivo. prostě paráda!


Johnny - Belfast
11. listopad 2007 | 10:34

Stará dobrá Adrie v upraveném kabátku. Se svými výhodami i zápory. Škoda výměny značky piv, pohodovému posezení nasazovala plzeňská dvanáctka korunku. :)


misaMisova - Jazz Rock Café
8. listopad 2007 | 21:25

V jazzu jsem byla parkrat na srazu se stredni, no nebylo to spatny.. maji tam dobry koktejly, dobryho barmana :) hudba tam taky neni spatna, ale je tam neco, co my na tom nesedi... mozna nektery lidi co tam chodeji... nevim.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde