Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Vrky - Ďáblův Klín
30. listopad 2007 | 23:09

Byl jsem tady jenom jednou a měl jsem z toho takový rozporuplný pocity. Sice velká nabídka piv, ale moc dobrý nebyly. Obsluha taky zrovna moc příjemná nebyla. Ale vybavení se mi líbilo...


Vrky - Buena Vista Club
30. listopad 2007 | 23:07

Byl jsem tady na Karaoke show a byl to zážitek. Skvělý vybavení, výborný pivko a obsluha příjemná, pěkná:) Určitě jeden z nejhezčích klubů v Plzni.


Vrky - Bílej medvěd
30. listopad 2007 | 23:06

Velmi pěkně vybavený, točí tady výbornou Stellu. Akorát se mi tam jednou stalo,že byli totálně pozvracený záchody, což bylo dost nechutný... Ale jinak supa na posezení...


Vrky - Belfast
30. listopad 2007 | 23:05

Je to tady skvěle zařízený, bylo to tady velmi příjemné.Škoda,že tady netočí Plzeň, to bylo jediný minus. Jinak obsluha usměvavá, příjemná... Parádní posezení


Vrky - 100dolla
30. listopad 2007 | 23:03

Párkrát jsem tady byl, pivo bylo pokaždý hnusný... Určitě to nepatří mezi moje oblíbený kluby..


Vladimír - In Café
24. listopad 2007 | 17:14

spodní místnost je velice příjemná přes den na kávu i večer na pivo (i když stelly se člověk podle mě rychle přepije). nahoře se mi to ale vůbec nelíbí.


Johnny - Cosmo
23. listopad 2007 | 02:11

Přes den na kávu rád zajdu, navíc tu neřve nahlas muzika. Večer to ale není můj šálek kávy. Moc lidí, málo místa, kouř... A navíc, spolu s Pivoňkou neznám jiné místo, kde by byl tak špatně natočený Prazdroj.


Chico - Belfast
20. listopad 2007 | 21:01

Moc dobrý bar ve skvělém barevném a cihlovém provedení, když prominu ty Krušovice, tak se mi v něm moc líbilo. Obsluha byla příjemná, prostředí je sice malé ale útulné, pivo příjemně vychlazené a pití v dobré kvalitě. Díky menším rozměrům baru doporučuji rezervaci předem. A to nejlepší nakonec výhra se tam dá moc dobře propít!


Vladimír - Hi-Fi klub
18. listopad 2007 | 12:11

tak konečně otevřeli zrekonstruovanej hifi- snaží se hrát si na něco luxusnějšího, ale naštěstí je to pořád ten samej zatuchlej sklípek (i když tam konečně udělali nějaký větrání). navíc začali točit plzeňskou dvanáctku a černý pivo. prostě paráda!


Johnny - Belfast
11. listopad 2007 | 10:34

Stará dobrá Adrie v upraveném kabátku. Se svými výhodami i zápory. Škoda výměny značky piv, pohodovému posezení nasazovala plzeňská dvanáctka korunku. :)


misaMisova - Jazz Rock Café
8. listopad 2007 | 21:25

V jazzu jsem byla parkrat na srazu se stredni, no nebylo to spatny.. maji tam dobry koktejly, dobryho barmana :) hudba tam taky neni spatna, ale je tam neco, co my na tom nesedi... mozna nektery lidi co tam chodeji... nevim.


misaMisova - Boulder Café
8. listopad 2007 | 21:21

No, byla jsem tam jednou v zivote na srazu ze zakladky, a podle me je to obycejna tuctova putika, kam uz urcite nezajdu.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde