Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 582 recenzí

pavliCZECH - Oko
13. březen 2007 | 10:19

OKO to je kult mezi studenstvem


pavliCZECH - Parlament
13. březen 2007 | 10:15

Pěkná dvoupatrová knajpa, sice o neni úplně muj vkus, ale proti gustu žádný dišputát, má to alespoň styl...


Gorky - Casa de Locos
4. březen 2007 | 18:36

Opravdu pohodova hospudka mezi tima na americke tride nepouzitelnyma diskotekama a pajzlama. Od zacatku co tam chodim vyborna obsluha. A svijany s amstelem jsou dve opravdu vyborna pivka


Fikusak - In Café
14. únor 2007 | 10:13

Dobrý koktejly...:-)


Fikusak - Buena Vista Club
14. únor 2007 | 10:12

Trochu by to chtělo vyladit program, celkově... Až při Monkey Bussines tam snad bylo poprvé plno... Vtipná je figurka pana provozního, šéfovitější šéf už snad nemůže být...:-) Bez něj by snad personál ani židle neuklidil...:-))) Ale co, kavárna dobrá.:-)


Fikusak - Pod Lampou
14. únor 2007 | 10:00

No, občas dobrý koncerty, jinak nic moc... Nahoře navíc dost mizernej zvuk, řekněte už to někdo zvukařovi - dole v pohodě, všechno je slyšet jak má být, nahoře zoufalství... Škoda, myslím, že to by mohlo jít vychytat.


Lomi - Buena Vista Club
12. únor 2007 | 20:52

Vůči tomuto klubu začínám chovat docela protichůdné pocity. Co se týče prostředí, personálu a avizovaných akcí, to je jedno velké plus. Přinejmenším při otevírání klubu jsem si říkal, že takový podnik v Plzni hodně chyběl. Ale ke vší smůle, pokaždé, když jsem do tohoto klubu zavítal, odcházel jsem nepříliš spokojen. Zejména u filmů, kdy je avizován "Klub náročného diváka", ale promítá se dabovaný film, je to dost pruda. Dnes už jsem se na to nemohl dívat a radši jsem odešel, to když si "nároční diváci" vybrali dokonce dabing sami. Co na to říct? Že bych byl jako divák odchovaný Filmovým klubem až příliš náročný?


Startinka - Pod Lampou
4. únor 2007 | 17:52

Dobrej lehce undergrundovej klubík, kde se pořádají hodně zajímavý konzerty, který jinde těžko najdete. Super místo pro začínající skupiny. Ze začátku jsem si akorát nemohla zvyknou na trochu jiný lidi, ale nakonec v poho a pokud při konzertě nestojíte přímo u repráku je to tu fajn.


Startinka - Cosmo
4. únor 2007 | 17:48

Příjemné inkognito prostředí, parádní posezení v gaučíkách a velice příjemná obsluha. Co dodat vřele doporučuji, za pokus to stojí a jistě vás mile překvapí.


Laco - K2
4. únor 2007 | 11:16

Zvláštní úkaz - boulder bar, který je současně mekkou plzeňské drogové scény, kam už ani raději nechodí streetworkeři. Pokud nechcete nakoupit, jděte na pivo někam jinam.


Laco - Bastila
3. únor 2007 | 11:52

Jen pro otrlé prváky - příšerná hudební produkce, špatné pivo, neútulné posezení.


gambrmen - Casa de Locos
25. březen 2008 | 15:53

2.2.2007:

Skoda jen ze uz neni Zl. Bazant12°(to byla v Plzni rarita), ale zase je tu ted Maz11° takze taky moc fajn.

S obsluhou sem nikdy problem nemel.

__________________

edit

11.3.2007:

tak obsluha tam byla opet nejaka jina, typek vypalenej jak taska bramac,nebejt toho ze si bral automaticky diska by to bylo v pohode.

__________________

edit

25.3.2008:

Kout12° + Svijany11° = vyborna kombinace!!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde