Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

Jena - Jazz Rock Café
16. květen 2008 | 01:07

Skvela poloha, prijemny interier, vzdy super hudba. Obsluha na urovni, ceny normalni. Jo a dobry kafe tam maji. Az me budete chtit videt s nejakou slecnou, nejspis budu tam :)


Chico - Casa de Locos
10. květen 2008 | 18:25

Interiér je prostě báječnej, to v Plzni chybělo dobrej mexickej bar. Koutský je moc dobrý pivko a nikde jinde v Plzni sem ho nezaregistroval takže velký plus. Obsluha milá i v pozdních hodinách.


Hancici - Pink Panther
30. duben 2008 | 20:05

Na něco je dobrej ..... obsluha jen na baru-což je v tomhle typu klubů běžný, přeci, ne????? Zahulíme uvidíme.... už sem tam nějakej ten pátek nebyla...


Chico - Krčma u Krokodýlího Ocasu
26. únor 2009 | 18:55

Krokodýla mam moc rád, je to úžasně zřízená hospůdka a to jí dodává nádherný kouzlo a osobitost, která se nenajde jinde v Plzni. Ty křesílka, obsluha a interiér, prostě parádička. Bohužel mě mrzí nové opravy, které pomalu, ale jistě kradou to kouzlo. Oprava záchodu byla milou změnou, přidáním Svijan se zlepšilo pivo, ale jednoznačně nelibou opravou je dřevěný obklad v první místnosti :( zakryl nejlepší a nejúžasnější plíseň co sem kdy viděl, je jí škoda a CHCI JÍ ZPÁTKY :-) Bez ní nebude Krokodýl Krokodýlem, ještě že sou tam ty křesílka :-D miluju a maluju :D


kikina - Brázda
29. duben 2008 | 21:15

brázda v pohodě, obsluha ok, pivo taky... poměrně malej prostor, ale zas je to útulný, že jo


Turbínka - Pod Lampou
11. duben 2008 | 19:36

Fajn koncetry, pro milovníky piva také skvělá knajpa, ale když si omylem dáte červené víno, které je vyndané z lednice a nalité do sklenky od pepsi, je to trochu chyba...


Turbínka - Oko
11. duben 2008 | 19:31

Další z průměrných (ne-li podprůměrných) podniků na pivní avanue. Spousta kulečníkových stolů je sice fajn pro větší partu lidí, ale na kvalitní kulečník (a pití) se dá zajít i jinam, kde to alespoň "nějak vypadá".


Turbínka - Jazz Rock Café
11. duben 2008 | 19:27

Príma podnik na dobrém místě. Stylové fotky na stěnách, kvalitní muzika (časté koncerty) dodávají místu jedinečnou atmosféru;) Profesionální a milá obsluha... Jazz je zkrátka skvělé místo pro sektání s přáteli, posezení nad dobrým presem a nebo jen tak zatáhnout odpoledne a relaxovat;)


Johnny - Boulder Café
5. duben 2008 | 13:54

Vyhodit z názvu 'Café', se zdá být nutností. S kavárnou totiž Boulder nemá nic společného. Prostředí strohé a neútulné, jediné co nabízí, je poměrně velký prostor. A příjemnou otevíračku při čekání na jeden z prvních nočních busů.


Johnny - Krčma u Krokodýlího Ocasu
5. duben 2008 | 13:49

Dříve nechutná hospůdka s fajnovou atmosférou. Dnes už jen nechutná hospůdka.


Johnny - Oko
5. duben 2008 | 13:46

Před lety oblíbený podnik na pořádání akcí všeho druhu - velká kapacita a přítomnost kulečníkových stolů, fotbálků a piva, to vše nabízelo ideální podmínky. Už tehdy se mi tam ale moc nelíbilo, stoly byly křivé a pivo špatné a drahé.


bokry - Belfast
31. březen 2008 | 19:56

Supr klubík vopsluha upe nejvíc(fšechno známí)voproti bejvalý adrii uš je tu dejchatelno a dokonce i vidět na 2metry... pivo supr krušovice sou změna a to je+ na gambáč se dá zajít kamkolif do 4tý cenový... lidi se tu scházey vesměs ty samý a sou moooc f poho...žádný diskotrysko konfliktní werbeš... maj tu džuboks což je lákadlo ale gdyš někomu loupne f kuli a navolí si tam na hoťku DJboba je lepší jít na fotbálek kterey je supr (2xbonzini) nebo na hayzl... fcelku čisto ale nigdo tam ze země žrát nebude tak copa?







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde