Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

adarhaz - Vrtule Music Bar
12. září 2011 | 03:14


Eroika - Uncle Paya
28. duben 2007 | 17:23

joooo, Paya... to je hospa my puberty:D je to tam fakt pohoda, jaxe rika"zadnej štres":D:D:D:D a dycky si prectu horoskop.. p. s. fotbalek a Frayer taky pecicka:D


Vali - Hi-Fi klub
27. duben 2007 | 12:03

V Hifáči potkáte vždy příjemnou obsluhu, dokonale funkční šipkomat a lidi ochotný ničit si u kytary hlasivky až do raního kurpění. Koncerty tady najdete úplně všeho druhu (převážně folk) a není problém uspořádat koncert vlastní. Co se týká nízkého průlezu dovnitř, je to jen otázka zvyku :-).


ambiente - Vrtule Music Bar
20. duben 2007 | 18:14

Obsluha na baru velice v pohodě, při nějaké skupině by šel i společný účet. Výborné svijanské pivko, jak jinak. Příjemné prostředí a super fotbálek.


jus - Krčma u Krokodýlího Ocasu
19. duben 2007 | 19:41

Samý špatný zkušenosti.. jednou v deset večer došlo pivo.. Na to jak je to neuvěřitelně špinavej podnik, se mi za pradroj v lahvi zdá 30 korun fakt moc. O metaxe za 55 ani nemluvě.


Saaczech - Hi-Fi klub
17. duben 2007 | 14:37

Jo "Hifáč" je moc dobrý místo! Chodí tam v pohodě lidi, pivo dobrý a hlavně vynikající nakládanej hermelín.


Nias - Hi-Fi klub
14. duben 2007 | 16:30

Hih.. poslední doboou se tam ta muzika dost střídá. Ale jinak mam Hifáč ráda. Je to příjemné místo... co se týká lidí není nijak "vyhrazené" takže se tam dá potkat leckdo.


Nias - 100dolla
14. duben 2007 | 16:19

Dá se tam narazit na hodně zajímavé akce, ale jen tak na pivo bych tam nešla-až moc často tam narazím na hip-hop nebo disco. Souhlasím, že akustika je mizerná, ale co se týká vystupujících kapel-nemůžu si stěžovat.


Chico - Pod Lampou
2. říjen 2008 | 20:31

Bar jako takový se mi nikdy moc nelíbil, tak ho nebudu ani moc komentovat, ale ty koncerty. Když se vydaří program, tak je Lampa jediná změna Plzeňského (hospodského) života a to stojí za pochvalu! Sice bejvaj přehlučený a přecpaný! Ale na druhou stranu to vytváří atmosféru komorního musicbaru. Chodím do ní rád!


Chico - Báječný život ďáblova klína
17. srpen 2008 | 13:35

Bar na pohodu, už tam neni tolik lidí jako dřív. Bohužel mam i špatnou zkušenost barman mě natah. Pivo celkem dobrý.


Chico - Cosmo
20. květen 2008 | 11:54

Myslím si že Cosmo je nejhezčí bar v Plzni, moc pěkný prostředí i barmanky. Přes zeď je obrovská projekce a v pátek hraje Dj. Obsluha občas vázne, když se barmanka zakecá s kamarádama na baru, ale nic hroznýho. Ze začátku sem nechodilo moc lidí, ale poslední dobou se hodně rozmohl a často bývá plno. Bohužel po ukončení Nováků a Elektry se sem nahrnuli Rovnokšilti a bar naprosto zdevastovali, už sem dál chodit nebudu!


Mirok - Vrtule Music Bar
18. prosinec 2007 | 02:02

Moc pěkný tady... Další z míst, kde se v Plzni zadrápkovaly Svijany-a to je dobré. Přeju klubu dobrou budoucnost, nakročeno má dobře.

K muzice stejná připomínka jako Gambrmen, taková alternativní :-).

edit prosinec 07:

Vrtule je jistota na zakončení večera, ať jdu kam jdu, stejně skončim tady :-). Zatím si klub udržje nasazenou laťku, což je skoro nevídané. Většinou se nový klub okouká a po čase stagnace upadá. Tady to naštěstí není tuctovka, takže místo stagnace spíš nárůst. Abych jen nechválil, tak je tu taková malá drobnůstka - umístění baru. Když chce člověk pivo musí se prodírat úzkou nudlí mezi schody a lidmi na baru (něketří z nich si mimochodem nárokují celou plochu baru :-( ). A ta Svijanská pípa je tak daleko....oj joj :-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde