Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

bokry - 100dolla
31. březen 2008 | 19:29

Docela fajn klubík s pohodovejma lidma... pivo fcelku normál tagže pitelný ale pro gurmány pitelný aš po apsintech a hodně k ránu... fotbálek hratelnej záchod použitelney tagže fklidu... vopčas supr syrový konzertíky... hiphop je hnus ale svoí základnu má tagže ží a nechey žít...


adarhaz - Jazz Rock Café
17. duben 2011 | 23:48


Vladimír - Belfast
29. březen 2008 | 13:59

příjemný prostředí a moc příjemná obsluha. bývá zde ovšem dost plno (i přes týden) a často se zde nedá sehnat místo. na ty krušovice jsem napřed taky nadával, ale mušketýr mi celkem zachutnal. a snahu točit něco jinýho než G je opravdu třeba ocenit.

ps. mají zde úplně skvělé hermelíny a utopence.


Vladimír - Oko
26. březen 2008 | 18:55

tenhle podnik nebýval špatný. pokud jsme dělávali větší akce, často jsme chodili právě sem. nyní to už ale není nic moc, nedávno jsem sem zašel po delší době a přijde mi, že tenhle podnik oproti dřívějšku celkem sešel.


Vladimír - Krčma u Krokodýlího Ocasu
26. březen 2008 | 18:51

dříve jsme sem občas chodili, byla to celkem fajn hospoda. poslední dobou ovšem značně upadá.


Vladimír - Boulder Café
26. březen 2008 | 18:47

tenhle podnik mě ničím moc nenadchnul. bývá zde poměrně narváno, pivo nic moc, navíc když je zde více lidí, čeká se na něj dost dlouho. výhodou je jednoznačně poloha u zastávky nočních autobusů a poměrně velký prostor.


bokry - Vrtule Music Bar
23. březen 2008 | 18:17

Sqěle rozjetej klubík dokonce funkční uš celey 1den rok... supr výběr svianskýho pifka... 10sítku piou enom neználci nebo ráno místo vody... maí fotbálek flipr a dokonce i wc... supr hudba lidi opsluha=rodina moe hodnocení ale neni objektivní páč sem tam yako doma věčinou čelo na baru


Y - Hi-Fi klub
8. duben 2008 | 15:51

EDITED:

Pivo, jak kdy. Ventilacka obcas nestiha prival dymu, ale nic co by se nedalo vydrzet. Po pulnoci se vzdy zabava zacina rozjizdet.


zavazal - Bílej medvěd
14. březen 2008 | 08:26

Moc pěkný interiér, velký výběr alkoholu.


L@D@ - Brázda
13. březen 2008 | 12:15

Kdyz prichazite pres dvorek, ucitite podivny zapach, pri vstupu na vas ceka celkove divne, neutulne prostredi.. chybi dvere od zachodu, svetlo na zachode.. pivo nic moc, na koncerty je to hrozne male. Co mi zaujalo jsou stinitka na lustrech (jsou z kyblu :-) )


gambrmen - Brázda
11. březen 2008 | 21:14

Tak tady se to od me navstevy pred cca 2mi lety, rekl bych dost zmenilo! Nejenom ze maji vyborny psenicky kvasnicovy Primator (sic pomerne drahy 29,-), ale cely mi to tam prislo takovy cistsi heztsi. Dalsi plus za pravidelne koncerty.

Takze dobre to tam Viliam vede, hlavně vydržaj:-)


Aminomaster - Boulder Café
7. březen 2008 | 15:46

Docela v pohode hospoda, ktera neni nijak zvlast vyjimecna, ale taky to neni zadnej pajzl. Proste prumerna hospoda pro kazdyho, kdo chce v klidu posedet a pokecat.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde