Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

viliam - Hi-Fi klub
8. červenec 2007 | 22:32

hifáč je fajn nálevna, kde se za pár korun zkalíte do němoty.. dýchá tam taková ta nostalgie.. parádní místo, parádní sklep, parádní ceny.. doporučuji.


BuFu - Pod Lampou
8. červenec 2007 | 10:56

prijemny club dobry pivo zatim jsem tam potkal samy lepší lidi


BuFu - Boulder Café
8. červenec 2007 | 10:53

neni to tu spatný snad jen ten fotbálek je na nic ale pivo dobry


BuFu - Belfast
8. červenec 2007 | 10:51

je to tu příjemny ale mam pocit malych prostor. jinak parada chodi sem celkem v poho lidi. pivo dobrý


Shotice - Vrtule Music Bar
7. červenec 2007 | 09:03

Naprosto nelepší klubík v nudné plzni.. za prvé je třeba pochválit pochopitelně úžasnou obsluhu pro kterou není nic problém, výborný svijanský pivko i místní chemickou limonádu lagunu.. výbornej nakládanej hermelínek a s hudbou to také není nejhorší. Vrtule Za 10 hvězdiček.


humanoidvani - Brázda
4. červenec 2007 | 10:18

brázda pičo


Kostěj - Hi-Fi klub
3. červenec 2007 | 16:22

Vypadá to tam dost příšerně, děsivě to tam smrdí a hudební zaměření klubu (převážně country/folk) mi taky nic moc neříká. Prostě do Hifáče jen v nejvyšší nouzi.


Kostěj - Pod Lampou
28. červen 2007 | 14:13

Jedno z mála míst kam se dá v Plzni zajít na rozumnej koncert. Bohužel jejich zvukař je zjevně hluchej, a se zvukařem spousta kapel stojí a padá. Navíc vím o pár konfliktech s obsluhou co nenalévá pivo zrovna do míry, a celkově je to tam dost hnusný. Vyskytuju se tam opravdu jen na koncerty.


Stinin - Jazz Rock Café
26. červen 2007 | 00:06

Narváno, draho, hluk.... rychle pryč


ambiente - Bílej medvěd
16. květen 2008 | 10:51

Hodně pěkný klub s barem. Interiér zdobí suprové tapety, takovýhle anglický PUB v Plzni chyběl. Ceny ovšem tak trochu přemrštěné, ale jednou za čas se to dá. Je to pak aspoň takové sváteční:)


jus - In Café
20. červen 2007 | 22:32

Kavárna je výborná na posezení přes den, dá se jít i na příjemnou zahrádku, spousta zajímavých míchaných drinků, i to kafe dobry :-D Sportbar nahoře vynikajicí na promítání sportovních zápasů.. plus kulec


steve-o - Vrtule Music Bar
20. červen 2007 | 13:20

Pohoda místečko.

Co je opravdu nutné ocenit je neutuchající ochota personálu pro kterou není prakticky nic problémem. Například při problému s fotbálkem (sežrání peňez bez vypadnutí míčků), jsme nejen dostali zpátky svoje peníze, ale ještě jednu pětku navíc jako bonus. Tomu prostě říkam přístup orientovanej na zákazníky.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde