Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

viliam - Jam
9. červenec 2007 | 01:00

co to má nový majitel, tak to dle mého pomalu, ale jistě upadá na nižší úroveň..


viliam - Hi-Fi klub
8. červenec 2007 | 22:32

hifáč je fajn nálevna, kde se za pár korun zkalíte do němoty.. dýchá tam taková ta nostalgie.. parádní místo, parádní sklep, parádní ceny.. doporučuji.


BuFu - Pod Lampou
8. červenec 2007 | 10:56

prijemny club dobry pivo zatim jsem tam potkal samy lepší lidi


BuFu - Boulder Café
8. červenec 2007 | 10:53

neni to tu spatný snad jen ten fotbálek je na nic ale pivo dobry


BuFu - Belfast
8. červenec 2007 | 10:51

je to tu příjemny ale mam pocit malych prostor. jinak parada chodi sem celkem v poho lidi. pivo dobrý


Shotice - Vrtule Music Bar
7. červenec 2007 | 09:03

Naprosto nelepší klubík v nudné plzni.. za prvé je třeba pochválit pochopitelně úžasnou obsluhu pro kterou není nic problém, výborný svijanský pivko i místní chemickou limonádu lagunu.. výbornej nakládanej hermelínek a s hudbou to také není nejhorší. Vrtule Za 10 hvězdiček.


humanoidvani - Brázda
4. červenec 2007 | 10:18

brázda pičo


Kostěj - Hi-Fi klub
3. červenec 2007 | 16:22

Vypadá to tam dost příšerně, děsivě to tam smrdí a hudební zaměření klubu (převážně country/folk) mi taky nic moc neříká. Prostě do Hifáče jen v nejvyšší nouzi.


Kostěj - Pod Lampou
28. červen 2007 | 14:13

Jedno z mála míst kam se dá v Plzni zajít na rozumnej koncert. Bohužel jejich zvukař je zjevně hluchej, a se zvukařem spousta kapel stojí a padá. Navíc vím o pár konfliktech s obsluhou co nenalévá pivo zrovna do míry, a celkově je to tam dost hnusný. Vyskytuju se tam opravdu jen na koncerty.


Stinin - Jazz Rock Café
26. červen 2007 | 00:06

Narváno, draho, hluk.... rychle pryč


ambiente - Bílej medvěd
16. květen 2008 | 10:51

Hodně pěkný klub s barem. Interiér zdobí suprové tapety, takovýhle anglický PUB v Plzni chyběl. Ceny ovšem tak trochu přemrštěné, ale jednou za čas se to dá. Je to pak aspoň takové sváteční:)


jus - In Café
20. červen 2007 | 22:32

Kavárna je výborná na posezení přes den, dá se jít i na příjemnou zahrádku, spousta zajímavých míchaných drinků, i to kafe dobry :-D Sportbar nahoře vynikajicí na promítání sportovních zápasů.. plus kulec







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde