Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

m@estro - Vrtule Music Bar
23. únor 2008 | 22:02

Zapadlý a přitom hojně navštěvovaný klubík. Fajn pivo, konkrétně Svijanský baron 15°, pekelně nakládá (jenom škoda že se stáčí jenom jednou za rok na Vánoce), pohodová obsluha, ale bohužel jen tuze málo místa a dosti nedostupná pípa.


Mirok - Boulder Café
31. leden 2008 | 17:51

Večer jsem tu byl asi jen jednou nebo dvakrát, ale přes den mnohokrát. Obsluha ale totálně nestíhá a čekací doba na pivo byla vždy hooodně velká. Hlavně díky dobrému umístění vedle Práce je to tu ideální, když chcete s někým na dvě pivka přes den kdy se tu dá i sednout. Kamarád když chodil na střední tak zde měl velmi často "vyučování".


Mirok - Bílej medvěd
31. leden 2008 | 17:45

Interiér je pěkný, sice pravda že "belgická" piva ze Smíchova jsou docela dobrá, ale cenově jsou někde mimo realitu. Mít měsíční příjem od 30tisíc výše tak sem budu klidně chodit pravidelně, libí se mi to tu. A pozor na Hoegaarden, pěkně hoeuká v palici druhý den :-)


flexref - Upgrade Club
28. leden 2008 | 10:05

Naprosto příšerná atmosféra, vymalování připomíná nemocnici, dlaždice u baru márnici. Protivná obsluha, pivo jen dvanáctka. Divný lidi. Kde jsou ty časy, kdy to bývala Modrá hospůdka. Snad se ten nynější provozovatel díky své "šikovnosti" brzy položí.


Mirok - Jazz Rock Café
23. leden 2008 | 01:17

Zbytečně draho, zase tak excelentní na první cenovou mi to tu nepřišlo. Sám od sebe bych sem asi už nešel.


Vohry - Bílý žralok
21. leden 2008 | 22:00

Dobré hotovky za dobré peníze, příjemná obsluha a pohodové prostředí. Navíc každá desátá hotovka zdarma:)


čajda - Báječný život ďáblova klína
23. prosinec 2007 | 18:58

jo tak takovi podnik jsem uš dlouho hledal přijemna obsluha vibaveni hezke pivečko dobre!! dobre tu hraji ze kdiz je človek v nalade tak jsi zaspiva!!!!


Tomek - Buena Vista Club
21. prosinec 2007 | 17:17

Byl jsem zde na Mig 21. Suprovej koncert a klub to samé. Sice ne moc velký, ale za to útulný sál a pěkný bar s příjemnou obsluhou.


Midian - Vrtule Music Bar
12. prosinec 2007 | 20:55

Vynikající klub se skvělou obsluhou a výborným pivem! Hudba většinou neřve, takže je snesitelná :) Velký mínus je to, že je tam po chvíli dost nakouřeno a téměř nedýchatelno a pro nositele kontaktních čoček jako jsem já celkem nepříjemné. Ale jinak fajn!


kikina - Hi-Fi klub
11. prosinec 2007 | 14:03

po rekonstrukci o 100%lepsi... uz se tam da dejchat, tez velmi prijemni barmani jsou plusem:)


kikina - Pod Lampou
11. prosinec 2007 | 13:59

super, kvalitni koncerty dost casto, obsluha cas od casu neprijemna, ale to se da prezit:)vyborny


Vožralej Vožrala - Pod Lampou
8. prosinec 2007 | 17:00

Nejlepší klub v Plzni! Co dodat, prostě SUPR!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde