Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 583 recenzí

Pan Tomas - Hi-Fi klub
14. září 2007 | 19:29

Dost štamgastovská záležitost. Atmosféra je podivuhodná, a to jak pocitově, tak i čichově - sklepík je trošku plesnivej. Ovšem minimálně za návštěvu to stojí. Na schodech bacha na hlavu.


miškin - 100dolla
4. září 2007 | 14:22

no je to spíš pro mladší ročníky než jsem já. přivítal bych více rockové muziky.


Abuse - Vrtule Music Bar
1. září 2007 | 17:43

Normální klub. Hvězdu + za Svijany, hvězdu - za obsluhu, další - za naprosto nechutnej Gambrinus a ještě jednu dolů za debilní fotbálek. To máme 5 + 1 - 3 = 2


Michal - Jam
19. srpen 2007 | 13:17

Mě se tu líbilo, byl sem na Ortelu, možná trošku menší, ale o to lepší, + bych dal za záchody který sou čistý a prostorný.


Michal - Vrtule Music Bar
19. srpen 2007 | 13:04

Já tuhle muziku moc nemusim, ale bylo to tam super a je to snad jediný místo v Plzni, kde maj Svijanskej Kvasničák a Kněžnu v točenej podobě takže úplná bomba.


ibotek - Krčma u Krokodýlího Ocasu
13. srpen 2007 | 14:44

Typická ukázka kdysi kultovní hospody o kterou se majitel (a) nestará a nehodlá do ni investovat už ani korunu. No ok . Ale boužel nechutny pivo s jarem už tak lehce nepřekousnu .


maxinquaye - Boulder Café
26. červenec 2007 | 12:55

driv to bylo lepsi. s pribyvajicima lidma se atmosfera vytratila


viliam - Pink Panther
9. červenec 2007 | 01:59

z tohoto podniku mám celoživotní trauma. cca pře sedmi lety jsme šli s kamarádama kolem, tehdy purkyňkou, oblečeni sice jako diskofiláci, ale oblečení není důvod nechat po sobě střílet. Nějakej kretén stál venku, když nás viděl zaběhl dovnitř a pak začala mela, no vlastně mela ani, nějakej zfetovanej idiot vytáhl pistoli a začal pálit do vzduchu a u toho pořvával něco ukrajinsky. naštěstí nás většina utekla ale jeden kamarád to díky své korpulentní postavě nestihl a vezla ho záchranka s rozsekaným obličejem od nějaké hadice či co. Hegeš, humáč, socky. Jak teď, kupodivu netuším, ale dal bych ruku do ohně za to, že změna žádná.


viliam - Brázda
9. červenec 2007 | 01:24

toe moe brázda voe..:) brázdu mám ve dvoře, takže zde vždy končím.. podnik navštěvují pro mě vcelku zvláštní lidé ale postupem času je začínám poznávat a trochu jim začínám rozumět. zahrádka je na léto vybavená vlastní pípou, což je vcelku nezbytné, jelikož se jde na bar po schodech a to po xy pivech ne vždy bývá uskutečnitelné.. za barem dělají krásné slečny, věčně veselé..:) ono je tam vcelku vůbec veselo..


viliam - Kapsa
9. červenec 2007 | 01:13

klasická nálevna, kde se schází rockoví bohémové a lidé se zhrzenými ideály. muzika je asi jediné, co mě sem lákalo, ale po odstěhování z bor, mě sem nic netáhne.


viliam - Jazz Rock Café
9. červenec 2007 | 01:06

podnik s obrovským hudebním zázemím, prolínajícím širokou škálu spekter hudebních žánrů. dlouhá otvíračka do čtyř je též pozitivum. ceny jsou sice přemrštěné ale ne nestravitelné. obsluha : mám jednu nemilou příhodu, kdy jsme si objednali dva jacky a "velice ochotný" barman flákl na bar whiskovky, do nich rozdílně ledu a destilát dolil dle oka bez měrky, což mělo za následek, že jsem měl tak malého panáka a kamarád neměl o moc víc. shodou okolností už tam onoho "barmana" nevídám, nevím jestli špatná paměť na obličeje a nebo už ho vyrazili..


viliam - Jam
9. červenec 2007 | 01:00

co to má nový majitel, tak to dle mého pomalu, ale jistě upadá na nižší úroveň..







Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde