Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

gambrmen - Bastila
21. září 2008 | 21:18

21.září 2008: Od dneška opšt otevřeno.

_____

29.leden 2007: Pro kolejaky z Borske jasna volba jinak na te hospode ale nic neni.

A na to ze je to pro studenty je tam pomerne draho, zajimavy jev je ze si mozna az polovina lidi da radsi levnejsi lahvovy G10° nez ten toceny G10°.

A zaviracka tam probyha taky zajimave, prijde kolejna, da hadr na pipu a musi se koncit. (pak uz jedine toho lahvace na cestu)


gedžitka - In Café
18. leden 2007 | 18:56

Čepují tu Stellu, což je podle mého názoru fajn pivko.. příjemné prostředí.. určitě se nezklamete při návštěvě:)


wee - Ďáblův Klín
13. leden 2007 | 16:45

Až na ty ceny celkem fajn podnik. Ale s kamarády na pivo to asi nebude..


wee - Pod Lampou
13. leden 2007 | 16:30

Dle mého nejlepší hudební klub v Plzni. Dává možnost začínajícím kapelám, aby se předvedli mladému publiku. Akce jsou tu nejen hudební, ale filmové. Cenově naprosto výborné, prostě paráda, každý si tu najde, co ho baví a zajímaá. Bezkonkurenční. Škoda jen, že u některých rodičů stále drží tu předstvau drogového doupěte, což už dávno není pravda..


wee - Boulder Café
13. leden 2007 | 15:55

Večer je tu celkem příjemně, ale přes den se mi to tu zdá takový nepřátelský.. Jinak je tu fotbálek a obsluha celkem fajn.. V centru města, takže celkem ideální. A hlavně je tu poměrně hodně míst k sezení, i když pravda, mohlo by bejt víc..


Michal - Belfast
25. prosinec 2007 | 00:26

Byli jsme tam v pondělí po tahu, takže kvalitu piva posoudit nemůžu, ale fotbálek je naprosto super. Oba dva. Nechali jsme v něm asi dvě kila:-)

Hm, tak výměnu za Krušovice vítam. Všude, kde se rozhodnou točit něco jinýho než všudypřítomný G10 a PU12 jim fandim. Kdo je nechce tak G a PU je na každym rohu...


adarhaz - Rockle
12. září 2011 | 03:11


Michal - Jazz Rock Café
3. leden 2007 | 23:33

Vždycky když jsme tu byli, tak tu bylo strašně narváno a ceny taky nejsou zrovna lidový.


nasa - Uncle Paya
2. leden 2007 | 14:20

U Paji je dobre, jsou tam nejlepsi barmani :-)

(jinak zase male minus za bernarda)


nasa - Ucho
2. leden 2007 | 13:58

Pro studenty z koleji je to asi jasna volba, pro ostatni je to trosku z ruky...


Pan Tomas - House of Blues
31. prosinec 2006 | 17:51

Prostředí příjemné, velice pěkný výběr koncertíků, občas nějaký lahůdkový interpret. Ceny pekelně vysoké, barmani si rádi připijou = občas je člověk rád, že si v peněžence odlehčil, protože zas o to má těžší nohy a na tramvaj je to do kopce :o)


L@D@ - In Café
26. prosinec 2006 | 19:56

Pivko zde nemaji vubec spatny, prostredi celkem taky ujde, urcite stoji za navstevu.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde