Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

Matci - Jazz Rock Café
29. říjen 2007 | 19:36

Bezva podnik, kde se dá příjemně posedět a pokecat. Co jsem tu já byla, tak narváno nebylo, ale je pravda,že to bylo spíš v odpoledních hodinách. Jak večer nevím, ale určitě to stojí za to.


Vrky - Oko
29. říjen 2007 | 16:33

Ani trošičku se mi tady nelíbí, taká zaflusaná, hnusná knajpa... Byl jsem tam jednou a už nikdy tam nepujdu


Vrky - Hi-Fi klub
29. říjen 2007 | 16:31

Tak tady to stojí za to... Je to takový obyčejný, vejde se hodně lidí ke stolu, pivo dobrý... Na vožíračku je to prostě ieální!!!


Vrky - Cosmo
29. říjen 2007 | 16:28

Akorát ty sedačky se mi tam líbí, jinak nic... Muzika hrozná, pivo točit neumí...


Vrky - Boulder Café
29. říjen 2007 | 16:26

Dřív jsem sem chodil často, postupem času se tam začali scháze divný lidi a i ta obsluha se zhoršila...Škoda, bylo to tam fajn...


Chico - Hi-Fi klub
17. září 2008 | 16:00

Dříve dost hnusná nálevna. Za tu dobu co sem tam nebyl, Hifáč opravili a stal se celkem dobrým podnikem.


Shotice - Cosmo
22. říjen 2007 | 14:22

Inkognito, kravál, hrozný lidi, prostě ztráta času


Shotice - Bílej medvěd
22. říjen 2007 | 14:19

Mě se tam vždycky líbilo a chutnalo ale teď už nemám tolik peněz! rozhodne stojí za to medvěda navštívit.


Shotice - Uncle Paya
22. říjen 2007 | 14:16

Posedět, spapat dobrou palačinku, ubalit si brčko a poslechnout dobrý Skačko, reggečko nebo elektro rock no všechno možný. Přijemní hosté stejnak tak i obsluha. NEchybí fotbálek ani dvorek jakoby zahrádka kde se v létě dá posedět.


SweetL - Jam
22. říjen 2007 | 13:35

Jam už nemá atmosféru jako dřív, ale pořád je to míst, kde si můžou zahrát ne až tolik komerční a známí muzikanti.. Kapely tam hrajou výborný.. Trochu se to opticky rozšířilo, zdá se tam víc místa co tam nejsou kulatý stolky.. Starej Jam měl nezapomenutelnou atmosféru, snad ten novej tu svou bude mít časem taky.. rozhodně bych ho nezavrhovala.. Míst, kde se dá v Plzni hrát tahle muzika je fakt hoooodně málo.. Vlastně mi žádný jiný nenapadá:-))


Matci - Jam
22. říjen 2007 | 10:45

Jedna návštěva mi stačila... nijak mi to tu nenadchlo...


Janinininka - Pod Lampou
22. říjen 2007 | 10:15

Líbí se mi třeba ty Múzy, že tam pořádají ty pro začínající kapely, je to tam příjemný a pivo dobrý no..:-). Ráda tam vždy zajdu:)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde