Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

Iks - 100dolla
26. červen 2008 | 13:37

Nevim nevim, když ho otevírali možná tři hvězdy, to co je tam teď, to je odpad z klubu, který to byl předtím. Pivo je dost hrozný, takovej patok, zrovna tak jako většina lidí, co zde potkáte (tím nechci urazit všechny, věřím že sem píšou normální lidé). Neustále jsem se cítil v napětí a v obležení kdejakých bezmozkých namakanců. Hrajou hrozně. A vzduch? Připomíná mi to staré céčko na americké, ale tam se alespoň něco dělo, a nestáli jste pořád ve dveřích.


Jena - Kapsa
22. červen 2008 | 00:44

Kapsa zije!!!

Probehla vymena majitelu a rozluckovej mejdan. Fakt povedena taskarice, odchazel jsem a ptaci uz rvali v korunach stromu.

No nicmene, Kapsa uz zas jede dal. Krom velke televize a noveho vymalovani zadna extra viditelna zmena. Obrazy i nabytek na svem miste, jen pribydou prapodivne malby na zdi. Klucina co toci pivo je jinde generacne i co se muziky tyce, ale pry se tam bude zas poustet jednou za ctrnact dni muzika co driv a jednou za ctrnact dni snad SKAcko a podobny veci.

Inu uvidime. Uz to asi nebude zakladna exmanicek a bohemu se zhrzenymi idelay, ale non-stop a automaty pry zarucene nebudou.

Zkuste zajit, at klucina ukaze co umi a nezavre po mesici pro totalni odliv hostu. Treba to pujde, uvidime :)


Blueflanker - Casa de Locos
12. červen 2008 | 14:36

Rozhodně doporučuji navsštívit, dobré pivo, atmosféra výborná, obsluha sympatická. Jediné co to trochu kazí je ta veliká televize, která odvádí pozornost a nehodí se do celkové atmosféry baru. Ale to je jen můj subjektivní názor. A pozor! Bývá vždy plno


Blueflanker - Boulder Café
22. únor 2009 | 21:08

edit: V poslední době je hospoda zavřená, nevíte čím to je? :-((

Podle mě fajn studentská hospoda, výborný sportovní přenosy, přátelská obsluha a dvanáctka za 25 kč, Co více si přát?


Pikču - Krčma u Krokodýlího Ocasu
22. září 2008 | 20:22

tak teď už radši no comment


Johnny - Bílej medvěd
25. květen 2008 | 11:20

Skvělé posezení v příjemné atmosféře. Anglický Pub vybavený širokou škálou alkoholických nápojů a výborným barmanem. Vyšší ceny tu snad nemohou nikomu vadit. Jen to volume na zesilovači by mohlo být občas nastaveno o trošku níž...


Vladimír - Bílej medvěd
24. květen 2008 | 20:06

BM je opravdu bar s takovou úrovní, která se v Plzni moc často nevidí. Vyšší ceny plně odpovídají skvěle zařízenému interiéru, široké nabídce nápojů a příjemné atmosféře. Nabídka točeného piva sice není zcela podle mého gusta, vynahrazuje ji ovšem jinde nevídaný výběr piv lahvových. I přes vyšší ceny Medvěda tedy jednoznačně doporučuji.


Rupico - Cosmo
23. květen 2008 | 15:22

Super klúbek. Dj se zlepčil. Plochokšilťáky tu už nevídam. Gambáč desina je super. Barmanky by mohli být občas aktivnější :-P Ale jinak zejtra kalba. Takže PIC


Shotice - Buena Vista Club
20. květen 2008 | 21:47

Absolutní shit bar, hrozná obsluha, malej výber nápojů, neochota, jediné plus jsou živé koncerty. Na posezení to rozhodně není


Chico - Bílej medvěd
20. květen 2008 | 12:48

Money, money, money. Jardo neblázni si v Plzni trochu zlevni a budeš mít lidi i u toho stolu na hajzlu, protože Medvěd je fakt libovej bar. Ale já tam prostě nepudu, je drahej a ty piva mi nechutnaj.


Jaman - Kapsa
16. květen 2008 | 12:56

Tak to vypadá, že nám po x-letém působení klub končí. Respektive ho opouští současní provozovatelé.Škodička. Předpokládám, že je nový non-stop narvaný automaty na cestě:(.


Jena - Pod Lampou
16. květen 2008 | 01:22

Super koncerty a akcicky. maloktera hospoda v plzni ma takovy technicky zazemi. Scena, svetelnej park, zvuk, mix, dokonce i solidni backstage. Vopruz jsou kelimkace na akcich. A ani houba tu neni zadnej zazrak. Ale ja tam chodim na muziku a ta je velmi good za solidni prachy.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde