Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Jena - Kapsa
22. červen 2008 | 00:44

Kapsa zije!!!

Probehla vymena majitelu a rozluckovej mejdan. Fakt povedena taskarice, odchazel jsem a ptaci uz rvali v korunach stromu.

No nicmene, Kapsa uz zas jede dal. Krom velke televize a noveho vymalovani zadna extra viditelna zmena. Obrazy i nabytek na svem miste, jen pribydou prapodivne malby na zdi. Klucina co toci pivo je jinde generacne i co se muziky tyce, ale pry se tam bude zas poustet jednou za ctrnact dni muzika co driv a jednou za ctrnact dni snad SKAcko a podobny veci.

Inu uvidime. Uz to asi nebude zakladna exmanicek a bohemu se zhrzenymi idelay, ale non-stop a automaty pry zarucene nebudou.

Zkuste zajit, at klucina ukaze co umi a nezavre po mesici pro totalni odliv hostu. Treba to pujde, uvidime :)


Blueflanker - Casa de Locos
12. červen 2008 | 14:36

Rozhodně doporučuji navsštívit, dobré pivo, atmosféra výborná, obsluha sympatická. Jediné co to trochu kazí je ta veliká televize, která odvádí pozornost a nehodí se do celkové atmosféry baru. Ale to je jen můj subjektivní názor. A pozor! Bývá vždy plno


Blueflanker - Boulder Café
22. únor 2009 | 21:08

edit: V poslední době je hospoda zavřená, nevíte čím to je? :-((

Podle mě fajn studentská hospoda, výborný sportovní přenosy, přátelská obsluha a dvanáctka za 25 kč, Co více si přát?


Pikču - Krčma u Krokodýlího Ocasu
22. září 2008 | 20:22

tak teď už radši no comment


Johnny - Bílej medvěd
25. květen 2008 | 11:20

Skvělé posezení v příjemné atmosféře. Anglický Pub vybavený širokou škálou alkoholických nápojů a výborným barmanem. Vyšší ceny tu snad nemohou nikomu vadit. Jen to volume na zesilovači by mohlo být občas nastaveno o trošku níž...


Vladimír - Bílej medvěd
24. květen 2008 | 20:06

BM je opravdu bar s takovou úrovní, která se v Plzni moc často nevidí. Vyšší ceny plně odpovídají skvěle zařízenému interiéru, široké nabídce nápojů a příjemné atmosféře. Nabídka točeného piva sice není zcela podle mého gusta, vynahrazuje ji ovšem jinde nevídaný výběr piv lahvových. I přes vyšší ceny Medvěda tedy jednoznačně doporučuji.


Rupico - Cosmo
23. květen 2008 | 15:22

Super klúbek. Dj se zlepčil. Plochokšilťáky tu už nevídam. Gambáč desina je super. Barmanky by mohli být občas aktivnější :-P Ale jinak zejtra kalba. Takže PIC


Shotice - Buena Vista Club
20. květen 2008 | 21:47

Absolutní shit bar, hrozná obsluha, malej výber nápojů, neochota, jediné plus jsou živé koncerty. Na posezení to rozhodně není


Chico - Bílej medvěd
20. květen 2008 | 12:48

Money, money, money. Jardo neblázni si v Plzni trochu zlevni a budeš mít lidi i u toho stolu na hajzlu, protože Medvěd je fakt libovej bar. Ale já tam prostě nepudu, je drahej a ty piva mi nechutnaj.


Jaman - Kapsa
16. květen 2008 | 12:56

Tak to vypadá, že nám po x-letém působení klub končí. Respektive ho opouští současní provozovatelé.Škodička. Předpokládám, že je nový non-stop narvaný automaty na cestě:(.


Jena - Pod Lampou
16. květen 2008 | 01:22

Super koncerty a akcicky. maloktera hospoda v plzni ma takovy technicky zazemi. Scena, svetelnej park, zvuk, mix, dokonce i solidni backstage. Vopruz jsou kelimkace na akcich. A ani houba tu neni zadnej zazrak. Ale ja tam chodim na muziku a ta je velmi good za solidni prachy.


Jena - Jazz Rock Café
16. květen 2008 | 01:07

Skvela poloha, prijemny interier, vzdy super hudba. Obsluha na urovni, ceny normalni. Jo a dobry kafe tam maji. Az me budete chtit videt s nejakou slecnou, nejspis budu tam :)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde