Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

pichy - Buena Vista Club
8. srpen 2008 | 23:41

Další možnost pro začínající kapely ukázat se. Mý očekávání však nenaplnil a zrovna dvakrát ho nevyhledávam.


pichy - Cosmo
8. srpen 2008 | 23:34

Největší výhodu Cosma vidim v obří projekci na zdi. Fotbálek si tu vychutnam víc než v obýváčku:-)). Moderní interiér působí velice příjemně a rád sem zajdu odpoledne na pivko nebo na kafíčko. Večer, především v pátek, je tu ale bohužel hodně plno a zakouřeno. Kvalita piva průměrná jako u většiny plzeňských podniků. Krásný barmanky se sice občas zapomenou se známejma, ale člověk jim leccos odpustí:-)) a velký plus sou poměrně dobrý záchody:-)). Kdykoliv tam rád zajdu.


pichy - 100dolla
8. srpen 2008 | 23:04

Moje první a poslední návštěva --> do uší hip-hop, pivo nic moc, ale fotbálek to jistí.


Pumy - Parlament
5. srpen 2008 | 16:22

Můj oblíbený podnik již spoutu let, ideální na kalbu s partou známých.


h.w.boy - House of Blues
27. červenec 2008 | 11:55

jelikož mam dost rád jazz a blues a na to že to mam hned za rohem nemůžu si to vynachválit.. teda občas se tam nedá dejchat ale co tam jezdí za hvězdy to přece jen tak neodmítnete no pěknej interier a dobrej výběr vystoupení


h.w.boy - Pod Lampou
27. červenec 2008 | 11:52

peckový místo, peckový koncíky, akorát mi vadí málo místa ale má to něco do sebe :)


h.w.boy - Pink Panther
27. červenec 2008 | 11:35

mně se ten bar líbí taková atmosféra , hudba a všechno prostě parádní i když ten interiér ani hudba se každýmu líbit nemůže


Miro88 - Uncle Paya
24. červenec 2008 | 15:10

Pája.. snad nejlepší hospůdka v Plzni. Vynikající prostředí, pohodová muzika, skvělý pivečko.. co víc si přát? :)


Verunin - Vrtule Music Bar
20. červenec 2008 | 21:03

Vrtuli sem si zamilovala kvůli útulnému prostředí příjemnému pro oči, točeným Svijanům a milým lidem, kteří se tam dají potkat ;) nemůžu vytknout naprosto nic, snad jen-mohli by otevírat dřív než v pět, určitě by na tom neprodělali :))


Verunin - 100dolla
20. červenec 2008 | 20:58

100dolla je fajn na koncerty, ale moc se nehodí na normální posezení s partou-můj názor. vždycky, když sem tam byla, pouštěli jedině hip-hop a jemu podobnou hudbu, proti gustu samozřejmě nic-ale nesouhlasím s rozpisem hudby, která tam má hrát, punk, reggae, ska, HC sem tam neslyšela hrát opravdu nikdy (s výjimkou živáku teda..). taky mi připadá, že hudba je hodně nahlas (opět-při koncertu to je skvělý, ale neslyšet vlastního slova při hudbě "z cédéčka" není moc příjemný...). jinak proti pivu nenamítám nic, točená Kofola je velmi fajn. :) obsluha milá.


Verunin - Pod Lampou
20. červenec 2008 | 00:07

nj Lampa, nejlepší hudební klub v Plzni, to je naprosto bez debat. Vadí mi na ní tak možná to, že je přes léto zavřená, jinak bych pěla jen chválu-nejen na ceny, obsluhu, interiér, ale hlavně na ATMOSFÉRU koncertů, která prostě jinde lepší není a nemůže být :)


SNIKERSKA - Watt Music Club
2. červenec 2008 | 09:25

Tak tenhle podnik se teprve nedávno otevíral a spousta lidí oněm neví. Ale je to příjemné místo s chladným vzduchem a ne jako ve Staru. Obsluha příjemná akorát by tam nemusel tak často hrát DJ X..


na začátek | «předchozí | Strana 18 z 49 | následující» | na konec

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde