Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

pichy - Cosmo
8. srpen 2008 | 23:34

Největší výhodu Cosma vidim v obří projekci na zdi. Fotbálek si tu vychutnam víc než v obýváčku:-)). Moderní interiér působí velice příjemně a rád sem zajdu odpoledne na pivko nebo na kafíčko. Večer, především v pátek, je tu ale bohužel hodně plno a zakouřeno. Kvalita piva průměrná jako u většiny plzeňských podniků. Krásný barmanky se sice občas zapomenou se známejma, ale člověk jim leccos odpustí:-)) a velký plus sou poměrně dobrý záchody:-)). Kdykoliv tam rád zajdu.


pichy - 100dolla
8. srpen 2008 | 23:04

Moje první a poslední návštěva --> do uší hip-hop, pivo nic moc, ale fotbálek to jistí.


Pumy - Parlament
5. srpen 2008 | 16:22

Můj oblíbený podnik již spoutu let, ideální na kalbu s partou známých.


h.w.boy - House of Blues
27. červenec 2008 | 11:55

jelikož mam dost rád jazz a blues a na to že to mam hned za rohem nemůžu si to vynachválit.. teda občas se tam nedá dejchat ale co tam jezdí za hvězdy to přece jen tak neodmítnete no pěknej interier a dobrej výběr vystoupení


h.w.boy - Pod Lampou
27. červenec 2008 | 11:52

peckový místo, peckový koncíky, akorát mi vadí málo místa ale má to něco do sebe :)


h.w.boy - Pink Panther
27. červenec 2008 | 11:35

mně se ten bar líbí taková atmosféra , hudba a všechno prostě parádní i když ten interiér ani hudba se každýmu líbit nemůže


Miro88 - Uncle Paya
24. červenec 2008 | 15:10

Pája.. snad nejlepší hospůdka v Plzni. Vynikající prostředí, pohodová muzika, skvělý pivečko.. co víc si přát? :)


Verunin - Vrtule Music Bar
20. červenec 2008 | 21:03

Vrtuli sem si zamilovala kvůli útulnému prostředí příjemnému pro oči, točeným Svijanům a milým lidem, kteří se tam dají potkat ;) nemůžu vytknout naprosto nic, snad jen-mohli by otevírat dřív než v pět, určitě by na tom neprodělali :))


Verunin - 100dolla
20. červenec 2008 | 20:58

100dolla je fajn na koncerty, ale moc se nehodí na normální posezení s partou-můj názor. vždycky, když sem tam byla, pouštěli jedině hip-hop a jemu podobnou hudbu, proti gustu samozřejmě nic-ale nesouhlasím s rozpisem hudby, která tam má hrát, punk, reggae, ska, HC sem tam neslyšela hrát opravdu nikdy (s výjimkou živáku teda..). taky mi připadá, že hudba je hodně nahlas (opět-při koncertu to je skvělý, ale neslyšet vlastního slova při hudbě "z cédéčka" není moc příjemný...). jinak proti pivu nenamítám nic, točená Kofola je velmi fajn. :) obsluha milá.


Verunin - Pod Lampou
20. červenec 2008 | 00:07

nj Lampa, nejlepší hudební klub v Plzni, to je naprosto bez debat. Vadí mi na ní tak možná to, že je přes léto zavřená, jinak bych pěla jen chválu-nejen na ceny, obsluhu, interiér, ale hlavně na ATMOSFÉRU koncertů, která prostě jinde lepší není a nemůže být :)


SNIKERSKA - Watt Music Club
2. červenec 2008 | 09:25

Tak tenhle podnik se teprve nedávno otevíral a spousta lidí oněm neví. Ale je to příjemné místo s chladným vzduchem a ne jako ve Staru. Obsluha příjemná akorát by tam nemusel tak často hrát DJ X..


Iks - 100dolla
26. červen 2008 | 13:37

Nevim nevim, když ho otevírali možná tři hvězdy, to co je tam teď, to je odpad z klubu, který to byl předtím. Pivo je dost hrozný, takovej patok, zrovna tak jako většina lidí, co zde potkáte (tím nechci urazit všechny, věřím že sem píšou normální lidé). Neustále jsem se cítil v napětí a v obležení kdejakých bezmozkých namakanců. Hrajou hrozně. A vzduch? Připomíná mi to staré céčko na americké, ale tam se alespoň něco dělo, a nestáli jste pořád ve dveřích.


na začátek | «předchozí | Strana 18 z 49 | následující» | na konec

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde