Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

jochy - Boulder Café
31. srpen 2008 | 23:54

Pokud si chcete zalézt na umělé stěně může to být dobrá volba, ale pokud jdete jen na pivko tak raději jinam. Obsluha je pomalá a když se naplní celý lokál, musíte si chodit na bar... Pivko mě svou chutí taky nepotěšilo.


jochy - Belfast
31. srpen 2008 | 23:54

Slušné zlepšení oproti bývalé Adrii, a obměna pivního dodavatele taky prospěla. Rozumné místo na rozjezd, nebo posezení u večerního pivka.


jochy - Bastila
29. srpen 2008 | 14:47

hospoda uzavřena, protože studenti prej delali bordel a správa kolejí a menz odmítla prodloužit nájemní smlouvu... a chození na pivo v pyžamu pro lidi z Borský skončilo


pichy - Krčma u Krokodýlího Ocasu
29. srpen 2008 | 12:50

Pajzl mířící do záhuby!


pichy - Vrtule Music Bar
28. srpen 2008 | 22:22

Muzika mi tady moc nesedla, ale to byla jen maličkost. Vynahrazují to vynikajícím pivem... druhej den mi ovšem dělá trošku problémy:-)). Každopádně je to velmi příjemnej podnik;-))


pichy - Uncle Paya
28. srpen 2008 | 22:17

Hoegaarden, palačinky, skvělá muzika. - Ráj na zemi!:-))


pichy - Pod Lampou
28. srpen 2008 | 22:13

Lampička moje milovaná. Naprosto srdeční záležitost:-)). Strávil jsem tam už nejednu krutou zimu. Koncerty jsou tu prostě nepopsatelný. Pro někoho možná malý prostor, ale ten tvoří tu jedinečnou atmosféru:-)).


pichy - Pink Panther
28. srpen 2008 | 22:07

Celkem dobrá hudba, toť asi vše. Potulujou se tam naprosto hrozný existence!... upřímně sem tam měl trošku strach:-))


jochy - Bílej medvěd
26. srpen 2008 | 11:13

dobrá volba na večerní rozjezd, jen občas není slyšet přes hudbu vlastního slova. Výběr piv je spíš pro fajnšmekry než pro pivaře a tomu odpovídají i ceny, ovšem v klubu v centru města nemůžete čekat nic jiného. Informujte se na živou muziku, zažil jsem 3 chlapíky s bongama.. velice neobvyklý a uchvacující zážitek.


jochy - Vrtule Music Bar
26. srpen 2008 | 10:59

skvělá volba když nevíte kam zapadnout... i přes zavíračku ve dvě ráno, je tam často i v pět možnost zchladit své útroby severočeským svijanským. Místní společnost může vypadat trošku neobvykle, ale stačí přisednout a uvidíte že to nebude tak strašné.


pichy - Oko
9. srpen 2008 | 20:42

Tak ani na ten kulečník bych sem nezašel. Nejsem žádnej odborník, ale velký kvality se mi ty stoly nezdály. A navíc nevim proč, ale necítil sem se tam vůbec dobře. Pivko průměr a obsluha spíš horší než-li lepší:-)).


pichy - House of Blues
8. srpen 2008 | 23:50

Podnik pro hudební fajnšmekry. Zde si klasickej, kvalitní Jazz vychutnáte jako z LP desek:-))


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 49 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde