Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Vladimír - U Smetany
15. duben 2008 | 16:37

Zadní část kavárny je poměrně příjemná. Boxy jsou ovšem poměrně malé a větší člověk bude mít možná problém nacpat pod stůl nohy. Doporučuji silnou úžasně hořkou kávu Arabika. Jediným stálým nedostatkem (již asi tři roky, celou dobu co sem chodím) je pomalá obsluha.


Turbínka - Tartelette
9. duben 2008 | 20:23

Třikrát bravo! Milý podnik se stylovou hudbou a perfektně připravenými koláči (sladkými i slanými), sendvičíky a bravurní kávou, čokoládou i čajem. Jdete-li kolem náměstí a máte chuť na něco malého a chutného, tak vás rozhodně tento podnik nezklame.


Vladimír - CrossCafe Dvořák
5. duben 2008 | 16:36

do nového Cross to mám jen pár kroků. a zajít si pro takový letní tvarohový dort k snídani, to je prostě super..:) oproti pobočkám v centru je toto Cross poněkud stísněné, ale přesto působí příjemně.


Johnny - Fashion Café
5. duben 2008 | 13:58

Kavárna, která vypadá trochu jako pizzerie. Dobrá poloha, příjemná obsluha, výborné víno a široký výběr netypických zákusků a pokrmů. Na můj vkus možná až trochu moc světla, ale jinak říkám - ano. :)


Johnny - CrossCafe Dvořák
5. duben 2008 | 13:08

Cross ve Dvořákovi je očividně trošku omezeno prostorem, takže nemůže předvádět takové designerské kousky jako v případě poboček v centru. Přesto se dá velmi příjemě posedět a jelikož přirozeně i tato pobočka nabízí stejný sortiment kávy, zákusků apod., můžu slovanským jen závidět, že to mají do Croos pár kroků a já... já ne. :) Ještě by to chtělo možná vyměnit trošku 'zpruzenou' obsluhu za příjemnější model - to se zdá, jako počáteční problém všech Cross.


Johnny - Café Beruška
5. duben 2008 | 12:37

Za vynikající zákusky a nekuřácké prostředí získává Beruška rozhodně body k dobru. Jen prostředí na mě působí trošku ztísněně a neútulně - respektive, znám kavárny, které na stejně malém prostoru tak 'natlačeně' nepůsobí. Jinak naprosto bez problému.


adarhaz - Jabloň
12. září 2011 | 03:19


tom - Café la Rose
26. březen 2008 | 17:24

Pěkná kavárna s nepříjemnou obsluhou. Při zvýšené potřebě kofeinu, ideální místo. Mají na baru stopky a pokud si nedáte alespoň 2 kafe za hodinu, tak vám ukážou dveře.


Vladimír - Café Beruška
19. březen 2008 | 22:21

velice oceňuji vznik další nekuřácké kavárny v centru města. vřele doporučuji výborné zákusky.

ps: do konce března 2008 zde probíhá akce "káva zdarma ke každému chlebíčku nebo dortu".


Vladimír - Fashion Café
19. březen 2008 | 22:16

příjemný podnik s výbornou kávou. oceňuji široký výběr u kavárny poměrně nezvyklých jídel. kromě klasických toustů a zákusků zde nabízejí například i několik druhů palačinek a teplá sladká jídla (jako třeba buchtičky se šodo nebo ovocné knedlíky)


Léňa - CrossCafe Jungmannova
19. březen 2008 | 12:57

do školy nebo do práce kafe s sebou dobrý :)


Vladimír - CrossCafe Solní
18. březen 2008 | 15:48

kvůli velkým "výlohám" na ulici mi tohle místo přijde o trochu méně příjemné než cross v jungmannce, káva a hlavně zákusky jsou i zde ovšem excelentní (hlavně letní tvarohový dort s lesním ovocem)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde