Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 409 recenzí

Turbínka - Tartelette
9. duben 2008 | 20:23

Třikrát bravo! Milý podnik se stylovou hudbou a perfektně připravenými koláči (sladkými i slanými), sendvičíky a bravurní kávou, čokoládou i čajem. Jdete-li kolem náměstí a máte chuť na něco malého a chutného, tak vás rozhodně tento podnik nezklame.


Vladimír - CrossCafe Dvořák
5. duben 2008 | 16:36

do nového Cross to mám jen pár kroků. a zajít si pro takový letní tvarohový dort k snídani, to je prostě super..:) oproti pobočkám v centru je toto Cross poněkud stísněné, ale přesto působí příjemně.


Johnny - Fashion Café
5. duben 2008 | 13:58

Kavárna, která vypadá trochu jako pizzerie. Dobrá poloha, příjemná obsluha, výborné víno a široký výběr netypických zákusků a pokrmů. Na můj vkus možná až trochu moc světla, ale jinak říkám - ano. :)


Johnny - CrossCafe Dvořák
5. duben 2008 | 13:08

Cross ve Dvořákovi je očividně trošku omezeno prostorem, takže nemůže předvádět takové designerské kousky jako v případě poboček v centru. Přesto se dá velmi příjemě posedět a jelikož přirozeně i tato pobočka nabízí stejný sortiment kávy, zákusků apod., můžu slovanským jen závidět, že to mají do Croos pár kroků a já... já ne. :) Ještě by to chtělo možná vyměnit trošku 'zpruzenou' obsluhu za příjemnější model - to se zdá, jako počáteční problém všech Cross.


Johnny - Café Beruška
5. duben 2008 | 12:37

Za vynikající zákusky a nekuřácké prostředí získává Beruška rozhodně body k dobru. Jen prostředí na mě působí trošku ztísněně a neútulně - respektive, znám kavárny, které na stejně malém prostoru tak 'natlačeně' nepůsobí. Jinak naprosto bez problému.


tom - Café la Rose
26. březen 2008 | 17:24

Pěkná kavárna s nepříjemnou obsluhou. Při zvýšené potřebě kofeinu, ideální místo. Mají na baru stopky a pokud si nedáte alespoň 2 kafe za hodinu, tak vám ukážou dveře.


Vladimír - Café Beruška
19. březen 2008 | 22:21

velice oceňuji vznik další nekuřácké kavárny v centru města. vřele doporučuji výborné zákusky.

ps: do konce března 2008 zde probíhá akce "káva zdarma ke každému chlebíčku nebo dortu".


Vladimír - Fashion Café
19. březen 2008 | 22:16

příjemný podnik s výbornou kávou. oceňuji široký výběr u kavárny poměrně nezvyklých jídel. kromě klasických toustů a zákusků zde nabízejí například i několik druhů palačinek a teplá sladká jídla (jako třeba buchtičky se šodo nebo ovocné knedlíky)


Léňa - CrossCafe Jungmannova
19. březen 2008 | 12:57

do školy nebo do práce kafe s sebou dobrý :)


Vladimír - CrossCafe Solní
18. březen 2008 | 15:48

kvůli velkým "výlohám" na ulici mi tohle místo přijde o trochu méně příjemné než cross v jungmannce, káva a hlavně zákusky jsou i zde ovšem excelentní (hlavně letní tvarohový dort s lesním ovocem)


Vladimír - Café la Rose
13. březen 2008 | 16:40

velice příjemná kavárna s vkusně zařízeným interiérem. jediným menším nedostatkem je někdy trochu pomalejší obsluha.


zavazal - el Caffé
12. březen 2008 | 15:25

Výborná káva a vždy usměvavá obsluha, vřele doporučuji.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde