Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

iivannka - Seraf
19. červen 2009 | 19:30

Obsluha je vždy milá, podnik nekuřácký, prostředí je velmi příjemné a co se týče nabídky je také solidní, mohu jen doporučit. :-)


Blueflanker - Jabloň
2. červen 2009 | 13:05

Dobry akce, pohodove prostory, mila obsluha. Snad jen vyber by mohl byt malinko vetsi. Doporucuji hlidat si probihajici akce, neb nektere jsou skutecne jedinecne. Na prekazku je snad jen trochu vetsi vzdalenost od centra. rozhodne doporucuji zajit


Blueflanker - Café Beruška
2. červen 2009 | 12:52

Dobry koncept podniku, ktery v Plzni chybel, chcete-li se zastavit a dat si nejaky dort ci jiny zakusek(a ze tam toho maji) je to podnik pro vas, navic zde nenechate tolik penez, neb ceny jsou temer lidove. Obsluha celkem mila. Navic s polohou par metru od namesti je to dobra volba:) Akorat ty hodiny....:)


gary - Home Café
2. červen 2009 | 01:23

Kdysi jsme sem zašly s kámoškou. A spokojenost byla velká. Profesionální přístup obsluhy, která okamžitě reagovala na požadavky hostů, mě mile překvapil. Co se týče zákusků a kafe, bylo to výborné. Nemám skutečně, co bych vytkl.


gary - Caffé Fellini
2. červen 2009 | 01:20

S tímto podnikem je to jako na houpačce, pokud změní majitele, tak se to zhorší nebo zlepší. Tentokráte bych řekl, že je to tak mezi. Každopádně na kafe a zákusek či něco k jídlu, je to zde určitě.


Blueflanker - Perlová Čajovna
1. červen 2009 | 22:27

skvela cajovna, pro zastaveni se, ochutnani dobreho caje, odpocinuti si od stresu v seru a vklidu pri poslechu nejake fajn hudby a nebo s kamarady zajit do salonku na vodnici a k ni si dat nejakou dobrou specialitu. Vynikajici podnik at pro navstevu v jednom/dvou ci vice lidech :). Jen prosim nerusit delikatni atmosferu.


Kiss - Tartelette
28. květen 2009 | 15:24

Zajímavý pokus o pravou francouzskou restauraci, která je hlavně rychlím občerstvením na bagety a koláče, které dnes seženete prakticky v každém supermarketu. Ovšem jídlo opravdu velmi chutné za výborné ceny a obsluhující slečny se umějí moc hezky usmívat! Doporučuji ochutnat hlavně polévky, ty jsou tady grandiózní.


Kiss - Café la Rose
21. květen 2009 | 19:23

Řekl bych luxsusní podnik se širokou a stálou klientelou převážně cizinců, velký a pestrý výběr nápojů, zákusků méňe, obsluha nestíhá, příliš mladá. Interiér příjemný a moderně vybavený. Ceny jsou někdy vyšší na úkor kvality!


Kiss - Caffé Fellini
20. květen 2009 | 17:50

Tato kvavárna je spíše pro lepší klientelu, převážně svými cenami, ale co se týče výběru zákusků, zmrzliny a nápojů, tak je opravdu široký a pestrý, asi největším lákadlem je docela levné snídaňové meny a vcelku příjemná onsluha!


groofi - Caffé Fellini
19. květen 2009 | 17:34

Do téhle cukrárny jsem vždy chodila na zákusky a kávu. Káva se už bohužel nedá pít, ale to me vzdy obsluha uklidni, ze potrebuji seštelovat kávovar a čekám už půl roku na dobrou kávu. Dorty dostávám každou chvíli jiné a občas se mi stane, že se nade mnou servírky smilují a doporučí mi raději jiný kousek dortu, aby to nebyli vyhozené peníze. Já pořád čekám a doufám, že se to změní, protože do fellini chodím rád..... Poslední dobou shledávám i napjatou atmosféru pracujících lidí a v tomhle prostředí se necítím dobře. A na tomhle jsme se shodli i s jinými zákazníky fellini. Nechci o sobě tvrdit, že jsem rasista, naopak, mám lidi jiného typu rád, ale uznávám slušné a profesionální lidi. A pokud ten tmavý číšník raději tancuje na právě hranou hudbu, než aby mi radějiodnesl nádobí, když si sedne v pracovní době ke stolku, kouří a pozoruje určitě pro něj velmi zajímavý videoklip zatímco slečny za barem mají stržená záda z beden co musejí natahat, nedej bože abych mel nejakou prosbu a vyrusil ho.... To jsem už u něj několikrát viděl, řvát na cizinecké důchodce a být sprostý. nejspíš oni nerozumí, ale my, ostatní zákazníci ano a tohle mi nepřipadá profesionální. a asi o tom to vše je. snad se to zlepší, stejně jako káva, zákusky, .... jenom jestli se nám bude chtít čekat..... zákazníci a hosté.


gary - U Pernera
17. květen 2009 | 00:19

Cukrárna a kavárna v jednom, ideální spojení. Navíc dokonce rozděleno na nekuřáckou část, což mě mile překvapilo. Neboť každý nemá rád při pití kafe cigaretu. Zahrádka venku působila také pěkně. Obsluha v pohodě, kafe vynikajicí.


Kiss - U Pernera
16. květen 2009 | 16:12

Velice příjemná a útulná kavárna proslulá výbornými dorty a poctivou kávou všeho druhu. Nabídkový list odpovídá jídelnímu lístku, ceny jsou na střed města velmi přijatelné.


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 35 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde