Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

Vohry - CrossCafe Solní
21. leden 2008 | 21:10

V pořadí druhé Cross café v Plzni.. Je zde ještě víc nabito než v Jungmannce a během studijních na ZČU je zde rovněž opravdu na co koukat:)


Vohry - CrossCafe Jungmannova
21. leden 2008 | 21:00

Pěkné prostředí, široká nabídka nejen kafe.. Podnik tohoto druhu Plzni chyběl.. A dají se tu potkat opravdu hodně hezký slečny:)


majkla - Bar Caffe Downtown
5. leden 2008 | 16:16

Už je to delší doba , co jsem tam byla , ale nemělo to chybu, rychlá obsluha , výborné drinky, velmi příjemné.


Vladimír - CrossCafe Jungmannova
11. prosinec 2007 | 21:33

doteď jsem v téhle skvěle zařízené kavárně měl vždy jen kávu, která je úplně výborná. ale po ochutnání dortů musím zvednout hodnocení na maximum.


kikina - Jabloň
11. prosinec 2007 | 13:56

joo, jablon, tam se vyvede kazdej koncert ci literarni vecer;)malej prostor a originalne modrozluty steny;)


kikina - Caffe Emily
11. prosinec 2007 | 13:54

příjemná, stále zákazníka neobtěžující obsluha, výhodou je též to,že se nachází dost v centru, prostě ok;)


kikina - Inkognito
11. prosinec 2007 | 13:51

bernadr a hoegaarden, příjemná obsluha, denní tisk, úžasnej interiér, klidný prostředí... mile intelektuální;)


Y - SKY bar Café
7. prosinec 2007 | 17:28

Luxusni lokace a interiery. Plzen jako na dlani. I kdyz ceny jsou taky dost luxusni... neni to podnik na pravidelne navstevy.


znudíno - el Caffé
1. prosinec 2007 | 20:39

Nejlepší kavárna v Plzni!!! Alespoň pro mě..... v neděli ráno můžete jít v osm na bezvadný toustíky a když hezky poprosíte, obsluha vám pustí DVD koncert třeba Madonny... :-))) Miluju kafe značky Lamborghini a to se - pokud vím - moc v plzni nevyskytuje...


Vladimír - Inkognito
29. listopad 2007 | 21:18

Inkognito hodnotím jako nejlepší plzeňskou kavárnu. člověk si zde vychutná velice příjemné prostředí a naprosto výbornou kávu. kvalitu zvyšují i výstavy skvělých fotek a obrazů. letní teráska je taky výborná. další plus vidím v blízkosti od univerzitních budov TP a HJ.


Chico - Café Restart
27. listopad 2007 | 16:55

Tato kavárna se postavila na špatném místě, sice je v Avalonu, ale stále je prázdná. Ještě jsem v ní nepotkal zákazníka a to se mi zdá na škodu. Možná až se zaplní Avalon, tak se tento stav změní. Jinak pěkná kavárna na posezení.


Chico - Segafredo Espresso
27. listopad 2007 | 16:13

Segafredo mam moc rád, když jdu nakupovat příjemně si zde odpočinu a dám si dobrou kávu a nějaký dezert (doporučuji tmavé a světlé koule). Na televizích pouští hudební klipy a v sezóně formuli 1, která vetšinou běží zrovna v době nákupu, takže fandové o nic nepřijdou.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde