Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 413 recenzí

s.u.m.e.c.e.k - SKY bar Café
16. listopad 2006 | 11:17

Sky bar je úplně super! S holkama jsme tam (skoro) každý den :) Personál ten nemá chybu.. sympatičtí, mladí lidé.. a taky vtipní :D A ten výhled.. ten snad ani nemusím komentovat :) Ceny se mi nezdají nijak vysoké.. Příjemné místo na posezení s přáteli nebo na rande :)


Klárka - Caffe Emily
12. listopad 2006 | 10:15

Já tam byla dvakrát. Pokaždý tak 20 minut a ani jednou nepřišla obsluha... Takže never more


romm - Inkognito
11. listopad 2006 | 00:57

Neni v plzni podnik mě milejší... Kafe je super, personál je super, ke čtení mají i RESPEKT, nejen Frontu, lidovky a Reflex, hlad ukojíte tousty a když máte chuť, i medovina je k dispozici.


pavliCZECH - Cinema Bar
14. říjen 2006 | 15:39

příjemná kavárnička, na pivo bych sem ale nešel...


pavliCZECH - Caffe Emily
12. říjen 2006 | 16:55

pěkná kavárnička, blízko centra, pěkné prostředí, hezké servírky. Idyla


jus - Café Bar Metro
8. říjen 2006 | 23:45

Prostředí velmi moderní a zároveň vkusné. Vzhledem k cenám se ale v tomto podniku nedá očekávat nával partiček kaličů, ani se nedá využít ke kracení chvíle při čekání na enko :-) Jinak ale na kafe nebo drink přes den s nějakou slečnou.. to udělá dojem.


pavliCZECH - Jabloň
7. říjen 2006 | 15:30

Pokud nemáte rádi intelektuály se saky nonšalantního střihu, bílou šálou a dvojkou bílého, raději sem necho´dte. Asi by vás kleplo. Pokud tomuto naopak holdujete, neváhejte a vstupte!!!


strikelucky - Café Bar Metro
2. říjen 2006 | 00:23

Obsluha nic moc, jinak fajn podnik.


L@D@ - Caffe Emily
10. srpen 2007 | 19:43

Obsluha trosku pomalejsi nicmene kava chutna, ocenuji zvlast, ze zde na kavarnu toci i dobre pivo. Posezeni venku je paradni, prostorne. Akorat by zde mohla hrat hudba.

10.8.2007 Je zde stale opravdu pomala obsluha, ktera kazi dojem s pekneho podniku..skoda


jesterka - SKY bar Café
4. září 2006 | 16:29

Konečně zase něco jiného. Moc se mi tam líbilo a pokud bych měla návštěvu a chtěla se pochlubit něčím hezkým v Plzni , tak sem určitě zajdeme. Dortíky ke kávě vypadají a i chutnají luxusně , tomu odpovídají i ceny.


jesterka - Caffe Emily
4. září 2006 | 15:19

Terasa na hradbách je moc pěkná , bohužel obsluha trochu nestíhá. Nabídka je pestrá , ceny normální. Všem doporučuji.


Spidu - SKY bar Café
29. srpen 2006 | 19:40

Nikdy sem tam nebyl a chci tam musí to bejt fantasticky bejt až nahoře kalit..., jen nevim jesli člověk nemusí bejt členem něčeho







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde