Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 409 recenzí

pavliCZECH - Caffe Emily
12. říjen 2006 | 16:55

pěkná kavárnička, blízko centra, pěkné prostředí, hezké servírky. Idyla


jus - Café Bar Metro
8. říjen 2006 | 23:45

Prostředí velmi moderní a zároveň vkusné. Vzhledem k cenám se ale v tomto podniku nedá očekávat nával partiček kaličů, ani se nedá využít ke kracení chvíle při čekání na enko :-) Jinak ale na kafe nebo drink přes den s nějakou slečnou.. to udělá dojem.


pavliCZECH - Jabloň
7. říjen 2006 | 15:30

Pokud nemáte rádi intelektuály se saky nonšalantního střihu, bílou šálou a dvojkou bílého, raději sem necho´dte. Asi by vás kleplo. Pokud tomuto naopak holdujete, neváhejte a vstupte!!!


strikelucky - Café Bar Metro
2. říjen 2006 | 00:23

Obsluha nic moc, jinak fajn podnik.


L@D@ - Caffe Emily
10. srpen 2007 | 19:43

Obsluha trosku pomalejsi nicmene kava chutna, ocenuji zvlast, ze zde na kavarnu toci i dobre pivo. Posezeni venku je paradni, prostorne. Akorat by zde mohla hrat hudba.

10.8.2007 Je zde stale opravdu pomala obsluha, ktera kazi dojem s pekneho podniku..skoda


jesterka - SKY bar Café
4. září 2006 | 16:29

Konečně zase něco jiného. Moc se mi tam líbilo a pokud bych měla návštěvu a chtěla se pochlubit něčím hezkým v Plzni , tak sem určitě zajdeme. Dortíky ke kávě vypadají a i chutnají luxusně , tomu odpovídají i ceny.


jesterka - Caffe Emily
4. září 2006 | 15:19

Terasa na hradbách je moc pěkná , bohužel obsluha trochu nestíhá. Nabídka je pestrá , ceny normální. Všem doporučuji.


Spidu - SKY bar Café
29. srpen 2006 | 19:40

Nikdy sem tam nebyl a chci tam musí to bejt fantasticky bejt až nahoře kalit..., jen nevim jesli člověk nemusí bejt členem něčeho


Pan ze severu - Café la Rose
7. srpen 2006 | 01:15

Lehce ,, snobská" kavárnička francouzského stylu, čemuž odpovídají i ceny a klientela. Moje vlastní zkušenost je, že La Rose je perfektní podnik na rande.


Johnny - Boulevard Café Bar
14. září 2006 | 21:21

Hezké posezení v úplně horní části. Dobré kafčo. Obsluha v pohodě, i když občas zapomene co jste si objednali. :) Boulevard zavřel a je to škoda. Mívali tam docela plno, takže návštěvnost asi nebyl problém...


Johnny - Caffe Emily
8. srpen 2006 | 23:22

Tuhle kaváru jsem objevil docela nedávno, po otevření letní terasy, na které se vážně hezky sedí. Sice je zastrčená mezi domy (žádná teráska uprostřed chodníku :), ale přesto je z ní hezký výhled do parku. Když je na ní plno, tak bohužel obsluha začíná trochu zmateně pobíhat, ale to se možná časem spraví. Hezký podnik s normálními cenami.


Johnny - Café Bar Metro
2. srpen 2006 | 15:53

Při první návštěvě, těsně po otevření podniku jsem byl nadšený, když dole pod schody u vchodu do podniku sundval a věšel lidem bundy a kabáty sám majitel Café Baru. To se jen tak nevidí. Navíc příjemné moderní prostředí. Dojem mi ovšem trochu zkazila druhá návštěva - obsluha bez přítomnosti majitele jaksi ubrala na příjemnosti. Nemám rád barmany, kteří po tom, co jim (po delším čekání) oznámíte svojí objednávku neřeknou ani bůů, otočí se a odejdou apod... Obsluha se ale může změnit, prostředí je jinak příjemné. :)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde